03-12-2017, 19:16,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
Anıl, bir puanı kurtarmış diyebiliriz. Haftaya Rize maçı hoca açısından ya tamam ya devam maçı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
03-12-2017, 19:21,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Biz bence takımı gözümüzde çok büyüttük. Takımı taşıyan bir futbolcumuz yok. Zor zamanlarda devreye bu girer, sorumluluk alır diyen futbolcumuz yok maalesef. Takım olarak gününüzdeysek kazanıyoruz yoksa onun haricinde klasik play off hedefi olan takım gibi oynuyoruz. Mesela Ankaragücüne bakalım. Orta sahada Sedat var. Takımı için her türlü sorumluluğu alıyor gerekirse çirkeflik yapıyor. Sonra Umut nayir var her türlü golünü atıyor, kenardan kehinde giriyor. Ya da Rize’de kweuke her an cenaze marşı havasında giden maçın skorunu değiştiriyor.
Ya takımı ateşleyecek oyuncular bulmamız lazım ya da sürekli takım halinde iyi olmamız lazım.
|
|
03-12-2017, 19:31,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
devre arasında ligin en iyi yabancısı Ofoedu'yu krizdeki Eskişehir'den kapalım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
03-12-2017, 20:06,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
(03-12-2017, 19:31)maicon_28 Wrote: devre arasında ligin en iyi yabancısı Ofoedu'yu krizdeki Eskişehir'den kapalım
Eskişehir'in -24 puan muhabbetleri var, eğer öyle bir şey olmazsa hayatta bırakmazlar Ofoedu'yu.
|
|
03-12-2017, 20:40,
|
|
Maçtan çıktım yoldayim...400 500 kişi vardık ama bizim tezahuratlar beni bile uyuttu..ayni tezahuratlar bozuk plak gibi dönüp dönüp durdu..yemin ederim uykum geldi..Turkiye de seyirci ateşli diyorlar ya tamemen palavra...Taraftar dediğin maçı izleyecek ona gore reaksiyon gösterecek..hakemi yanlış kararında elini ayağını titretecek..takim 3 pas yaptığında alkışlayacak...ne bu la lay lay lom..futbolcu bununla nasıl havaya girsin ya da rakip nasıl etkilensin..ingilterede sadece maçın kalitesi değil taraftarın kalitesi de zevk veriyor..adam maglup son dakika korner kullanıyor sanırsın penaltı kazanıyor.. bizde gotunu futbolcuya dön uyduruk 2 tezahürat yap vay ne ne tribün yaptık desinler.. beşiktaş ve göztepe dışında bunu yapan yok Türkiye de
Derelili çotanak
|
|
04-12-2017, 00:01,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Bir de bu durumun hocalık olduğunu sanmıyorum. Kadro kalitesiyle alakalı bana göre. Sezona Fırtına gibi başlarken Metin hoca yok muydu takımın başında? Erzurum maçını, Altınordu maçını Metin hocayla çevirmedik mi?
Ümraniye maçında ilk yarıda bi araba dolusu golü Metin hoca mı atmadı? Elimizdeki malzeme bu.
|
|
04-12-2017, 02:05,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(04-12-2017, 00:01)kral1234 Wrote: Bir de bu durumun hocalık olduğunu sanmıyorum. Kadro kalitesiyle alakalı bana göre. Sezona Fırtına gibi başlarken Metin hoca yok muydu takımın başında? Erzurum maçını, Altınordu maçını Metin hocayla çevirmedik mi?
Ümraniye maçında ilk yarıda bi araba dolusu golü Metin hoca mı atmadı? Elimizdeki malzeme bu. Kadro kalitemiz tabi çok çok iyi değil ama hoca dediğinde ufak dokunuşlarla elindeki malzemeyi en verimli şekilde kullanmak zorunda önemli olan sezona başında fırtına gibi esmek değil sonrasında istikrarı yakalamak rizede sezona 4 te 4 le başladı ne oldu 2 mağlubiyetten sonra hikmet karaman gibi hocayı gönderdiler şimdi bizim önümüze geçtiler, yine aynı şekilde bolu hoca değiştirdi 4 te 4 yaptılar.Hepsi bir yana hoca faktörünün önemini en iyi bilen camialardan biriyiz mehmet birinciyle gelen şampiyonluk hala hafızalarımızda.
Canerin kadro dışı kalması olayından bu yana bu takım kendine gelemedi malesef üstüne de recepin olayı gelince takım iyice dağıldı.Zaten kadro dışılar yaşanmış hangi takım başarıyı yakalamış ki biz yaşayacağız yönetimin metin hocadaki ısrarını hala anlamış değilim son 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilen hocaya nasıl tahammül edilir anlamak güç doğrusu.
|
|
04-12-2017, 10:47,
|
|
(04-12-2017, 02:05)cotanak88 Wrote: (04-12-2017, 00:01)kral1234 Wrote: Bir de bu durumun hocalık olduğunu sanmıyorum. Kadro kalitesiyle alakalı bana göre. Sezona Fırtına gibi başlarken Metin hoca yok muydu takımın başında? Erzurum maçını, Altınordu maçını Metin hocayla çevirmedik mi?
Ümraniye maçında ilk yarıda bi araba dolusu golü Metin hoca mı atmadı? Elimizdeki malzeme bu. Kadro kalitemiz tabi çok çok iyi değil ama hoca dediğinde ufak dokunuşlarla elindeki malzemeyi en verimli şekilde kullanmak zorunda önemli olan sezona başında fırtına gibi esmek değil sonrasında istikrarı yakalamak rizede sezona 4 te 4 le başladı ne oldu 2 mağlubiyetten sonra hikmet karaman gibi hocayı gönderdiler şimdi bizim önümüze geçtiler, yine aynı şekilde bolu hoca değiştirdi 4 te 4 yaptılar.Hepsi bir yana hoca faktörünün önemini en iyi bilen camialardan biriyiz mehmet birinciyle gelen şampiyonluk hala hafızalarımızda.
Canerin kadro dışı kalması olayından bu yana bu takım kendine gelemedi malesef üstüne de recepin olayı gelince takım iyice dağıldı.Zaten kadro dışılar yaşanmış hangi takım başarıyı yakalamış ki biz yaşayacağız yönetimin metin hocadaki ısrarını hala anlamış değilim son 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilen hocaya nasıl tahammül edilir anlamak güç doğrusu.
Herşeyine katılıyorum da şu Hikmet hoca nın kaliteli bir hoca olduğuna inanmıyorum..turkiyede ıstanbul takımları dahil hiç bir hoca üst uste aynı takımı 3 sene çalışıp küme düşürüp hala göreve devam etmemiştir.
Buna verilen fırsatlar kimseye verilmedi mimiklerinden çakma imparator hareketlerinden başka hiç bir özelliği yok.
|
|
04-12-2017, 11:56,
(This post was last modified: 04-12-2017, 11:58 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Hikmet hocayı bende sevmiyorum açıkcası kendini beğenmiş egoist tavırları var yıllardır da iyi ekmek yedi süper ligten ama tecrübe olarak metin diyadinden daha tecrübeli orası bir gerçek, benim demek istediğim rize geleceğini düşünerek 2 mağlubiyette hocasını gönderiyorsa bizim çoktan göndermemiz gerekirdi.Oyuncuları Kadro dışı bırakarak çözüm arayan bir teknik heyetimiz var hiç kendini sorumlu görmüyor.
|
|
04-12-2017, 14:03,
(This post was last modified: 04-12-2017, 14:06 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(04-12-2017, 00:01)kral1234 Wrote: Bir de bu durumun hocalık olduğunu sanmıyorum. Kadro kalitesiyle alakalı bana göre. Sezona Fırtına gibi başlarken Metin hoca yok muydu takımın başında? Erzurum maçını, Altınordu maçını Metin hocayla çevirmedik mi?
Ümraniye maçında ilk yarıda bi araba dolusu golü Metin hoca mı atmadı? Elimizdeki malzeme bu.
7 haftadan sonra Metin Diyadin ilk 12-13 haftanın hocanın demiştim herkes karşı çıkmıştı bunu çalıştırdığı takımlar gösteriyor lakin takımda sorunlar var ben bazı arkadaşların dediği gibi kadromuzun yetersiz olduğunu düşünmüyorum ligin en iyi sağ beki bizde Caner stoper desen Aykut'u karakter olarak tutmam ama bu ligin üstünde stoper ligin en iyi orta sahasıda bizde Dodo ve Dimitriadis her ne kadar beğenmesekte Dialiba geçen sene malatya'yı çıkaran adamlardan biri kullanmadığımız Reçep bile bu ligin iyi oyuncularından biri keza Korkisho Ümraniye'de iyi oyuncu kadrosu mu var bizde takımda sıkıntı var gibi Caner bir kadro dışı kaldı geldi ama kadro dışı kalana kadar ki formundan eser yok keza Reçep niye kadro dışı kaldı bilen yok sosyal medyada futbolcular imalı mesajlar atıyor bence kadro ilk 2 çıkmak için yeterli ama takım içi sorunlar var bu gözüküyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
|