14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
04-12-2017, 14:38,
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
3 Rizespor 25
4 Giresunspor 24
5 Adanaspor 21
6 Boluspor 20
7 G. Gaziantep FK 19
Puan durumuna bakıyorum Ankaragücü-Ümraniye hariç hepsi teknik direktör değişikliğine gitti bugün son olarak Adanaspor teknik direktörü ayrılmak istediğini söylemiş büyük ihtimal gidecek bu kadar takım salak bir biz akıllıyız "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Reply
05-12-2017, 08:58,
Gazişehir, Bolu falan hoca değiştirdi diye hoca değişirmek çok saçma olmaz mı? Kaldıki gerek sıralama gerek oynanan futbol olarak bu takımlarla değil kıyaslanmak,  asla aynı cümle içinde dahi kullanılamayız. Evet bizim takımda da bir nester vurmak lazım bu net. Ancak direk hocayı yollamak işin kolayına kaçmak olur. Bizim öyle bir lüksümüz yok malesef. Takım içi sorunlar olduğu aşikar. Öncelikle bu konuyu iyi irdelemek lazım. Sorun hocadaysa zaten yolla, başka türlü çözülemez. Ama değilse de hocayı yollamak çözüm olmayacağı gibi tazminati yeni hocayla anlaşması derken bir sürüde maddi külfet getirir takıma. Arka plandaki sorunu bilemeyiz ama saha içine baktığımda sorun pek hocalık gibi görünmüyor bana. 
Reply
05-12-2017, 10:33,
(04-12-2017, 14:38)cotanak88 Wrote: 3 Rizespor 25
4 Giresunspor 24
5 Adanaspor 21
6 Boluspor 20
7 G. Gaziantep FK 19
Puan durumuna bakıyorum Ankaragücü-Ümraniye hariç hepsi teknik direktör değişikliğine gitti bugün son olarak Adanaspor teknik direktörü ayrılmak istediğini söylemiş büyük ihtimal gidecek bu kadar takım salak bir biz akıllıyız "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".

30 yıl manchester da çalıştı ferguson..ilk geldiği sene kume düşmekten son anda kurtuldu..mnchester aptalmiy di??Bunu metin hocayı savunmak için yapmıyorum..getirebeliceksen daha iyi eyvallah..ama alpaylara ümit ozatlara kalacaksak bu tutarsızlık olur.maalesef türkiyede sistem ilk hocayı kurban ediyor. .3 ayda bir hoca değiştirmek sistemsizligin özetidir..Futbolcuya şu mesajı vereceksin altinordu gibi "bu takım 5 sene ... hocaya emanet bütün yetkiler onda ona gore" dedikten sonra bak futbolcu çetesi kaliyor mu..cunku futbolcu Hoca nın kalıcı olduğunu bileceği için seve seve düzene uyacak..uymazsa defolup gidecek..hocada planlamasını ona gore yapacak..maalesef türkiyede 3 haftada bir hoca değiştigi için herkes ekmeğine oynuyor günü kurtarmaya çalışıyor..bu sadece GiRESUN spor için değil herkes için böyle.. bu yazdıklarım metin hocayla alakalı değil kulüplerin yönetimiyle ilgili..
Derelili çotanak
Reply
05-12-2017, 13:09,
(05-12-2017, 10:33)sokakbaşımeyhane Wrote:
(04-12-2017, 14:38)cotanak88 Wrote: 3 Rizespor 25
4 Giresunspor 24
5 Adanaspor 21
6 Boluspor 20
7 G. Gaziantep FK 19

30 yıl manchester da çalıştı ferguson..ilk geldiği sene kume düşmekten son anda kurtuldu..mnchester aptalmiy di??Bunu metin hocayı savunmak için yapmıyorum..getirebeliceksen daha iyi eyvallah..ama alpaylara ümit ozatlara kalacaksak bu tutarsızlık olur.maalesef türkiyede sistem ilk hocayı kurban ediyor. .3 ayda bir hoca değiştirmek sistemsizligin özetidir..Futbolcuya şu mesajı vereceksin altinordu gibi "bu takım 5 sene ... hocaya emanet bütün yetkiler onda ona gore" dedikten sonra bak futbolcu çetesi kaliyor mu..cunku futbolcu Hoca nın kalıcı olduğunu bileceği için seve seve düzene uyacak..uymazsa defolup gidecek..hocada planlamasını ona gore yapacak..maalesef türkiyede 3 haftada bir hoca değiştigi için herkes ekmeğine oynuyor günü kurtarmaya çalışıyor..bu sadece GiRESUN spor için değil herkes için böyle.. bu yazdıklarım metin hocayla alakalı değil kulüplerin yönetimiyle ilgili..
Cok dogru tespitler. Gecen sene altinordu baskani devre arasinda papazlari salladi ligin 2. Yarisinda takim playoffuson anda kacirdi. Bizim ulkemizde baskanlar gunu kurtarmak adina ilk hocanin ipini cekiyor. Varsa takimi sabote eten papazlar fisini ceksinler.
Reply
05-12-2017, 13:51,
İlk 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlikten sonra iyi giden takımı bozan kimdi arkadaşlar gözünüzü sevim 15.haftaya girdik hala nasıl 11 ini belirleyemezsin sen?Savunulacak bir yanı varsa tabi savunurum kulübün kasasından yeni hoca vs. ekstra para çıkmasını bizde istemeyiz ama sorunun hocada olduğunu görmemek için de kör olmak lazım..
"sokakbaşımeyhane" kardeşim bizi manchester ile kıyaslaman biraz komik olmuş doğrusu bizim etimiz ne budumuz ne belki de yıllar sonra en yüksek bütçeli kadro kuruldu ve hedef direk şampiyonluk denildi altınordu gibi amacı sadece oyuncu yetiştirmek olan bir kulüp olsaydık ses çıkarmazdık ama değiliz onların da çıkmak gibi niyeti yok bence çıkarlarsa kalıcı olamayacaklarını biliyorlar zaten.
Üzülerek söylüyorum inşallah rize maçında yeniliriz de bu çile biter, buraya da yazıyorum bu takım metin diyadinden sonra müthiş bir çıkış yakalayacak.
Reply
05-12-2017, 13:56,
altinordu ile kiyaslama digerleriyle kiyaslama. kimle kiyasliycan peki? devasa paralar harcayip bi cacik yapamayan takimlarlamu sadece? rize ile kiyasliyorsunda sen rizenin kacta kaci kadar para ayirdin transfere ondan haber ver once. sampiyon olucam derken saatcileri topla getir bi kaleci alma 2.lig ayarinda savunmacilarla lige basla. sonra hoca suclu.
Reply
05-12-2017, 14:59,
(05-12-2017, 13:51)cotanak88 Wrote: İlk 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlikten sonra iyi giden takımı bozan kimdi arkadaşlar gözünüzü sevim 15.haftaya girdik hala nasıl 11 ini belirleyemezsin sen?Savunulacak bir yanı varsa tabi savunurum kulübün kasasından yeni hoca vs. ekstra para çıkmasını bizde istemeyiz ama sorunun hocada olduğunu görmemek için de kör olmak lazım..
"sokakbaşımeyhane"  kardeşim bizi manchester ile kıyaslaman biraz komik olmuş doğrusu bizim etimiz ne budumuz ne belki de yıllar sonra en yüksek bütçeli kadro kuruldu ve hedef direk şampiyonluk denildi altınordu gibi amacı sadece oyuncu yetiştirmek olan bir kulüp olsaydık ses çıkarmazdık ama değiliz onların da çıkmak gibi niyeti yok bence çıkarlarsa kalıcı olamayacaklarını biliyorlar zaten.
Üzülerek söylüyorum inşallah rize maçında yeniliriz de bu çile biter, buraya da yazıyorum bu takım metin diyadinden sonra müthiş bir çıkış yakalayacak.

Çotanak 88 kardeşim ben sistemden bahsettim.. manchesterla kıyaslamak komik diyorsun da ben de diyorum ki manchester  gibi dünya devi kume düşecek pozisyonda hocasina sahip çıkıyor sen kici kırık butceyle 3 ayda bir hoca değiştiriyorsun benim anlatmak istediğim sistemdi..bana mustafa bozbagin getirebileceği en iyi hocayı soylermisin şu pozisyonda ya da sen olsan şu an kimle anlasirsin
Derelili çotanak
Reply
05-12-2017, 15:13, (This post was last modified: 05-12-2017, 15:19 by bulancak28.)
Metin Hocanın hataları olmuştur olacaktır da, ama şu oyuncu grubunun hocayla takışması nedeniyle kalkıp da hocayı göndermek bence bir kere çok büyük bir hata. Yarın yeni bir hoca gelse, yine aynı sorunların çıkmayacağını nasıl öngörebiliriz?
Ya da Metin Hoca'yı gönderdik diyelim tamam, kimi getirelim? Her maç birine sallayıp 2 haftada bir ceza alan sinir küpü Osman Özköylü mü? Geçen sene ligin bana göre en iyi kadrosuyla evinde 4ler 5ler yiyen, bu sene Samsun'u bitiren Alpay'ı mı? Gelse kulübü kendi üzerine ipotek yaptıracak çakma imparator Hikmet'i mi? Yukarıda bahsedilmiş zaten bunun maddi detayına hiç girmiyorum.
Arkadaşlar, 14 hafta geçti, bu takım benim hatırladığım 4 maç hariç (Elazığ, Gazişehir, Manisa, Balıkesir) üstün oynayan taraf oldu, hocanın hatası var evet bir kere daha söylüyorum, ama esas sıkıntı oyuncu grubunda. Caner'i bağrımıza bastık, ayağının tozuyla kaptanlık verdik, adam ilk 10 hafta Dani Alves kesildi, e ama sonra "yetiş ya Berkan Yıldırım" dedik hele son maçta. Recep'i bayağı severim takımda kalmasına her transferden daha çok sevindim, ama formayı alması için çalışması lazım yani iki hafta Jones oynadı verim aldık evet biraz daha sakin kalsa görecekti ki ne Jones ne Fatih yerini dolduramıyor alacaktı tekrar kadroya. Hücum hattımız zaten yetersiz ötesi ceza sahası içinde en beceriksiz takımız Dialiba,Dale,Jones,Sinan e bu adamlar kaç pozisyon yakaladı son 4 hafta atabildikleri gol sayısı 0. E biz neyleyelim böyle golcüleri o zaman? 
Farklı bir örnekle Ankaragücü'nün başındaki İsmail Kartal çok mu iyi teknik direktör? Hayır. Tamamen kadro taşıyor bir Umut Nayir aldı adamlar diptelerdi şu an at başı şampiyonluğa gidiyorlar. Keza Ümraniye'nin başındaki Bayram Bektaş bu ligin üstünde bir adam mı? Ümraniye kadrosundaki Yunan oyuncu ve İbrahim Akdağ çıkıyor taşıyor bütün takımı. Hoca ne kadar iyi veya kötü olursa olsun, eğer belli bir kalitenin üstünde kadron varsa her türlü yürüyorsunuz bu ligde, bizim sorunumuz tam olarak bu.
Metin Hoca'da varsa bir sorun tamam eyvallah. Hataları var mı, evet bence de var.  Ama kalkıp da iki-üç oyuncu yüzünden hocaya yol vermek haksızlık olur gibime geliyor.
Reply
05-12-2017, 15:51,
(05-12-2017, 13:56)kerasus Wrote: altinordu ile kiyaslama digerleriyle kiyaslama. kimle kiyasliycan peki? devasa paralar harcayip bi cacik yapamayan takimlarlamu sadece? rize ile kiyasliyorsunda sen rizenin kacta kaci kadar para ayirdin transfere ondan haber ver once. sampiyon olucam derken saatcileri topla getir bi kaleci alma 2.lig ayarinda savunmacilarla lige basla. sonra hoca suclu.
Kıyaslama yapsam emin ol hepsinden daha dipteyiz 2 sene önce lige çıkmış ümraniye ve bu sene çıkmış ankaragücü şu an ligte ilk 2 de yer alıyorsa oturup düşünmemiz gerekir ben yönetimin bu sene sadece kaleci ve forvet transferinde eleştirebilirim diğer bölgelerde elinden geleni yaptı ligin en iyi orta sahasını elinde tuttu, dialiba gibi formda adamı kadrosuna kattı ama herşeye rağmen sonuçlara baktığımızda çoğu maçta üstün oynamamıza rağmen hatalı oyuncu tercihlerinden dolayı puan kaybettiğimizi görüyoruz.
Bana biri mesela Alanyaspor maçıyla Ankaragücü-Balıkesir maçlarının arasındaki farkı açıklasın birinde yedek dediğimiz oyuncular köpek gibi koşup pres yaparken diğer maçta yürüyen oyuncuları sahada görünce hiçmi hocaya kızmadınız?? Hiçmi recebi aramadınız??
Ayrıca rizespor kadrosunu büyük ölçüde korudu bir ekstra bütçe kurup oyuncu almadı. Daleye saatçi denilebilir ama sezonun ilk 6 maçında sadece 3 gol yemiş savunma hattını eleştirmekte artık ne derece doğru onu sana bırakıyorum.
Hani bir tabir vardır oynatmasını bileceksin diye bizim hoca malesef takımı oynatamıyor 2.ligte Ahmet Kazım Ertem şampiyon kadroyu kurdu ama antremanlarda oyuncuları çok azarladığı oyuncularla arasının kötü olduğunu duymuştum hatta yerel medya da yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, ki doğru olacak ki o gittikten sonra Mehmet Birinciyle şampiyonluk geldi.Ben malesef takımın da aynen şeyleri yaşadığımızı düşünüyorum dikkat ederseniz hiçbir oyuncu golden sonra yedek kulübesine teknik heyete koşmuyor taraftara koşuyor. Bu da bence durumu açıkca ortaya koyuyor.
Reply
05-12-2017, 17:32,
oyuncu grubun istemedikten sonra Mou gelse hikayei sezon başından beri takım için sorunlar olduğu belli, bu takım gol atamayacak takım değil, forvetler formsuz ise hoca biraz da kendini sorgulamalı, ligin en iyi sağ bekinden faydalanamıyorsan, ligin en iyi orta sahalarından birini kulubeye hapsetmişsen şapkayı önüne koyup düşüneceksin

bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri de hoca gitse daha iyisinin gelmeyecek olması o nedenle bir çırpıda hoca gitsin diyemiyorum ama kalmasında

bizden sonra bu lige gelen malatya ve göztepe üst lige çıkmış, beğenmediğimiz Ümraniye ilk 2'de, yeni çıkan Ankaragücü İsmail Kartal gibi adamla liderliği sürdürüyorsa başta yönetim olmak üzere herkes bi düşünmeli
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)