05-12-2017, 17:59,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(05-12-2017, 15:51)cotanak88 Wrote: (05-12-2017, 13:56)kerasus Wrote: altinordu ile kiyaslama digerleriyle kiyaslama. kimle kiyasliycan peki? devasa paralar harcayip bi cacik yapamayan takimlarlamu sadece? rize ile kiyasliyorsunda sen rizenin kacta kaci kadar para ayirdin transfere ondan haber ver once. sampiyon olucam derken saatcileri topla getir bi kaleci alma 2.lig ayarinda savunmacilarla lige basla. sonra hoca suclu. Kıyaslama yapsam emin ol hepsinden daha dipteyiz 2 sene önce lige çıkmış ümraniye ve bu sene çıkmış ankaragücü şu an ligte ilk 2 de yer alıyorsa oturup düşünmemiz gerekir ben yönetimin bu sene sadece kaleci ve forvet transferinde eleştirebilirim diğer bölgelerde elinden geleni yaptı ligin en iyi orta sahasını elinde tuttu, dialiba gibi formda adamı kadrosuna kattı ama herşeye rağmen sonuçlara baktığımızda çoğu maçta üstün oynamamıza rağmen hatalı oyuncu tercihlerinden dolayı puan kaybettiğimizi görüyoruz.
Bana biri mesela Alanyaspor maçıyla Ankaragücü-Balıkesir maçlarının arasındaki farkı açıklasın birinde yedek dediğimiz oyuncular köpek gibi koşup pres yaparken diğer maçta yürüyen oyuncuları sahada görünce hiçmi hocaya kızmadınız?? Hiçmi recebi aramadınız??
Ayrıca rizespor kadrosunu büyük ölçüde korudu bir ekstra bütçe kurup oyuncu almadı. Daleye saatçi denilebilir ama sezonun ilk 6 maçında sadece 3 gol yemiş savunma hattını eleştirmekte artık ne derece doğru onu sana bırakıyorum.
Hani bir tabir vardır oynatmasını bileceksin diye bizim hoca malesef takımı oynatamıyor 2.ligte Ahmet Kazım Ertem şampiyon kadroyu kurdu ama antremanlarda oyuncuları çok azarladığı oyuncularla arasının kötü olduğunu duymuştum hatta yerel medya da yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, ki doğru olacak ki o gittikten sonra Mehmet Birinciyle şampiyonluk geldi.Ben malesef takımın da aynen şeyleri yaşadığımızı düşünüyorum dikkat ederseniz hiçbir oyuncu golden sonra yedek kulübesine teknik heyete koşmuyor taraftara koşuyor. Bu da bence durumu açıkca ortaya koyuyor. hah işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum. o çoğu maçta rakipten üstün oynuyorsak sıkıntı hocada değildir. sonuçta takımın oyun planı hocanın eseridir. sana kalsa heralde hoca sadece hafta sonu maça gelip ilk 11 i belirleyip evine gidiyor. hafta boyu takımı çalıştıran ve oyun şeklini belirleyende hoca oluyor. ligin ilk 6 maçında 3 gol yimemizde hocanın hücum odaklı futbol oynatmasından kaynaklanıyor. tek kale oynadığımız maçta bile gol yiyip berabere kalıyorsak ben o maçta bile gol yiyen savunmayı eleştirir, tek kale oynatan hocayıda savunurum haliyle. ya tamam hocanın bende sana hatalarını sayarım ama hata saymak marifet değil. aradığınız tarzda bir td türkiyede yok sorun bu. yoksa metin hoca babamın oğlu değil, daha iyisi gelecekse bugün sittirsin gitsin ama daha iyisi geleceğine inanmıyorum. valla sizi bilmemde ben bu sene oynadığımız futbolu yıllardır özlemişim valla. o yüzdende hocanın gitmesini hiç istemem.
ayrıca yok en iyi orta saha falan geçelim bunları. dimitriadis olsun dodo olsun iyi oyuncular ama ligin en iyisi denemez. ha tabi biz bu cimrilikle daha iyisini rüyamızda bile göremeyeceğimiz için bizim için messi değerinde olabilir, ama ligin değil. şu ligde takımları kadro kalitesi açısından sıralarsan kesinlikle ortalarda yer alırız. oysa puan durumunda üst sıralardayız. yani takım bu hoca ile hakettiğinden daha yukarıda. bunun dışında dale ve jones bildiğin saatçi. sinan desen hepsinden beter. fatih atik keza öyle. mehmet bişeyler yapıyor ama rakiplerin zencileriyle kıyaslanamaz asla. e bu durumda hala 11 1 belli değil diye hocayı eleştirmek yersiz. çünkü kimi oynatsa elinde patlıyor. bu takımı uçuracak olupta hocanın inatla oynatmadığı kim var forvette?
|
|
05-12-2017, 18:09,
|
|
yalavu
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
(05-12-2017, 13:51)cotanak88 Wrote: İlk 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlikten sonra iyi giden takımı bozan kimdi arkadaşlar gözünüzü sevim 15.haftaya girdik hala nasıl 11 ini belirleyemezsin sen?Savunulacak bir yanı varsa tabi savunurum kulübün kasasından yeni hoca vs. ekstra para çıkmasını bizde istemeyiz ama sorunun hocada olduğunu görmemek için de kör olmak lazım..
"sokakbaşımeyhane" kardeşim bizi manchester ile kıyaslaman biraz komik olmuş doğrusu bizim etimiz ne budumuz ne belki de yıllar sonra en yüksek bütçeli kadro kuruldu ve hedef direk şampiyonluk denildi altınordu gibi amacı sadece oyuncu yetiştirmek olan bir kulüp olsaydık ses çıkarmazdık ama değiliz onların da çıkmak gibi niyeti yok bence çıkarlarsa kalıcı olamayacaklarını biliyorlar zaten.
Üzülerek söylüyorum inşallah rize maçında yeniliriz de bu çile biter, buraya da yazıyorum bu takım metin diyadinden sonra müthiş bir çıkış yakalayacak. Kardesim hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin gonlunde sampiyon olmak super denen ligte oynamak var. Biz bu sene cok para harcadik soylemine katilmiyorum biz capimiza gore bu ligin ayarinda bi takim yaptik. O bize cok geldi. Altinordu maci oncesiydi metin hocayla epey sohbet etme firsati yakaladim. Kendisi bu takimin hucum hattinin yetersiz oldugunu devre arasi 4-5 tane ofansif transfer yapmalari gerektigini bi sekilde takimin yukari tasimanin zor oldugunu soyledi ki takim 2. Siradaydi o zaman. Bizim takimda bir 10 numara yok sahsi gorusum recep oynadigi haftalarda ustun bir performans gosteremedi. Dale malumnz. Sinan bir oyle bir boyle. Jones cop. Elde var mehmet. A. Gucunde ilhan kehinde umut nayir hangisine yok deriz. Ortasahada kenan fevkalde oynuyor. Adamlar para alamiyorlarmis. Bizim papazlara noluyor. Oyuncu oynamasin hocayi gondersin var mi boyle duzen. Bugun merin hocayi gonderdn 3 ay sonra geleni gonderdin. Turk futbolu oyuncuya dayali hoca sisteminden vazgecmeli. Buraya gelen topcu oynamadiginda kapiya konulacagini bilmeli. Altinordu ile kiyaslarim cunku gun gelir adamlar super lige cikar biz hala buralarda surunuruz konusup dururuz...
|
|
05-12-2017, 18:13,
|
|
Dua edelimde eskişehir-24 alsın..bruno ofeeudu erkan zengin 3 transfer yapsak uzak ara gotururuz..tabi bizimki hayal sadece..ama gelseler kök soktururuz uzak ara yaparız..
Derelili çotanak
|
|
05-12-2017, 18:18,
|
|
Aklıma bir şey takıldı..Dale yi gaziantepin elinden çalan müthiş scout kimdi acaba???ya da hangi marifetli yoneticimizdi..vallahi menajerine helâl olsun yalandan ANTEP bld attı ortaya bizimkilerde hemen atladı.. başkan diyor ki dalenin kariyerine bakın..adamın kariyerinde 10 gol attığı sadece 1 sezon var nasıl kariyer bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"..ulan 35 mılyon bütçeli antep sana birakirmiydi iyi olsa başkan menacerlerin oyununa gelme yazık olur bu kulübe..maceraya gerek yok bildik oyuncular alacaksın
Derelili çotanak
|
|
05-12-2017, 20:13,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Burda bi arkadas Dale ye 700 bin euro verildi demişti. Eğer öyleyse 3 trilyon para eder Giresunspor tarihinin en büyük kazığını yedik.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
05-12-2017, 20:16,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
bu ligde fazla para harcayan her zaman ligin dibini görmüştür bknz .. ; ksk , göztepe , adanademir ... daha örneği var bunları. ksk fena kadro kurdu yok o yok bu. göztepe de baktı bunlar fena kadro kurdu bizde kuralım. ksk düştü göztepe sondan 4. falandı. adana demir her sene deli para harcıyor deli kadro kuruyor sonuç orta sıralar o da 4 hoca değiştire değiştire. bolu her sene iyi para harcıyor. iyi sponsorları var. sonuç play-off un dışı son hafta kala yada play-off.
olay kadro mühendisliği bizde o yok. kadromuz zaten yetersiz. dodo ya bişey olsa yada panos a yedek adamımız yok. sene başında doğan gönderildi . adam baktı ben kadroya giremicem gideyim dedi. ama onu tutmalıydık. biz deli para harcadığımız yok. öyle şansa bala iki yıldır iyiyiz. bu sene de ilk haftalarda korişko taşıdı bireysel aldı götürdü taşıdı topu o da yok ortalıkta. bunun olacağı zaten belliydi. hoca da şöyle sorun var ; oyuncu değişikliklerine önem vermiyor. kafasına göre adam alıyor sahaya. birde bu milli takım araları bizi mahvetti .. takım içi sorun var ama önceki iletilerde arkadaşın biri birşey yazmıştı ; ''tüm sorumluluk hocada olacak ve güven .. bak bakalım oyuncu artistlik yapabiliyor mu '' bu çok önemli ve çok güzel birşey bence bu olsaydı takım bu kadar kötü olmazdı ..
|
|
05-12-2017, 20:18,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(05-12-2017, 20:13)emre_1466 Wrote: Burda bi arkadas Dale ye 700 bin euro verildi demişti. Eğer öyleyse 3 trilyon para eder Giresunspor tarihinin en büyük kazığını yedik.
muhtemelen ben demişimdir de ben FM (football manager) oyununa göre konuştum. oradaki paraların çoğu doğrudur. mesela aykut demir oradaki oyuna göre 7.6 milyon tl alıyor gözüküyor :/
|
|
05-12-2017, 21:30,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
O zaman yanlıştır. Birinci ligde 7 milyon tl alan oyuncu olduğunu sanmıyorum.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
05-12-2017, 21:38,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|