14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
06-12-2017, 14:39,
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(05-12-2017, 23:41)emre_1466 Wrote: Aykut 7.6 milyon tl yi ne Osmanlıspor`da ne de Trabzonspor`da almıştır. Bu paranın biraz daha üstüne Pepe oynuyor Smile  Muhtemelen yıldız olduğu zamanlardaki bonservis ücreti.

pepe 20 milyon tl alıyor :Big Grin 5 milyon euro artı bonuslar .
Reply
06-12-2017, 14:40,
(05-12-2017, 23:50)genoa28 Wrote: başkandan da transferden bahsetmeye başalmıış, bizim 1 kesin oluyorsa 2 forvet, mutlak suretle orta saha transferi yapmamız lazım, bu takımın gol atacak asist yapacak orta sahaya ihtiyacı var ayrıca Dodo ve Panos'a birşey olsa ön liberomuz da yok

Dialiba ve Korkiş var Volkan'da dönüyor, Mert fena görüntü vermiyor ama hazır kadro dışı kalmışken Burak Çalık'a çöksek harika olur

süper lig de Akhisar'da Muğdat var hazır bu sene forma şansı bulamıyorken çökülebilinir

Dale'den çok umutlandık ama bi yol olacağı yok Dale ile vedalaşmak lazım

kaleci, stoper vs çok sıkıntı değil gol atabiliyorsan yesen de bi şekilde çıkartırsın ama biz gol atamıyoruz problem orada

burak eğer kadro dışı ise direk çökelim . gelir de
Reply
06-12-2017, 14:46,
(06-12-2017, 14:40)Semih Karahan Wrote:
(05-12-2017, 23:50)genoa28 Wrote: başkandan da transferden bahsetmeye başalmıış, bizim 1 kesin oluyorsa 2 forvet, mutlak suretle orta saha transferi yapmamız lazım, bu takımın gol atacak asist yapacak orta sahaya ihtiyacı var ayrıca Dodo ve Panos'a birşey olsa ön liberomuz da yok

Dialiba ve Korkiş var Volkan'da dönüyor, Mert fena görüntü vermiyor ama hazır kadro dışı kalmışken Burak Çalık'a çöksek harika olur

süper lig de Akhisar'da Muğdat var hazır bu sene forma şansı bulamıyorken çökülebilinir

Dale'den çok umutlandık ama bi yol olacağı yok Dale ile vedalaşmak lazım

kaleci, stoper vs çok sıkıntı değil gol atabiliyorsan yesen de bi şekilde çıkartırsın ama biz gol atamıyoruz problem orada

burak eğer kadro dışı ise direk çökelim . gelir de

Ekim'den beri kadro dışı Burak, her türlü çökmek lazım, kafaya da oynuyoruz her türlü gelir parasını verirsen, kanatları uçuracak gol atacak asist yapacak hızlı harika bi adam işte..
Reply
06-12-2017, 17:02,
burak çalık ve yanına pote ayarında bir golcü bulursak harika olur ama dale yada jonesten birini göndermemiz lazım.
Reply
06-12-2017, 17:22,
dale ve jonesten ikisini birden yollamayıp hala elimizde tutacaksak zaten hiç konuşmayalım. hatta bana kalsa kones dale brinner ve dialiba hepsini yollayıp alternatifli iş yapacak bi kadro oluşturacaksın. ama bozbağ asla yapmaz böyle bişeyi. bunlara bişey yapmadan maaş ödemeyi tercih eder. çünkü bizim sokağa atacak paramız yok.
Reply
06-12-2017, 18:10,
(06-12-2017, 17:22)kerasus Wrote: dale ve jonesten ikisini birden yollamayıp hala elimizde tutacaksak zaten hiç konuşmayalım. hatta bana kalsa kones dale brinner ve dialiba hepsini yollayıp alternatifli iş yapacak bi kadro oluşturacaksın. ama bozbağ asla yapmaz böyle bişeyi. bunlara bişey yapmadan maaş ödemeyi tercih eder. çünkü bizim sokağa atacak paramız yok.

son alanya maçından sonra ben brinerr i göndermem. orta sahaya bişey olsa belki onu oynatırsın ama jones full ofans onun ayarında yerli hayli hayli bulursun
Reply
06-12-2017, 18:15,
bu arada başkan diyor ki bak canberk geldi özür diledi hatasını kabul etti. sen de et seni de takıma hemen alayım diyor. taviz vermiyor baskan ama keske her konuda böyle olsa. caner konusunda biraz taraflı olduğu söyleniyor..
Reply
06-12-2017, 20:40,
recep aydın olayının iç yüzü ne acaba, detay bilmiyoruz

Kadro dışı kaldığında zaten teknik heyet kararıyla değil "yönetim kurulu kararıyla" kadro dışı kalmıştır denilmişti. Yani yaptığı hata öyle bir kişiye değil gibi, kulübe, teknik heyete, futbolcu arkadaşlarına, yönetim kuruluna vs. birkaç kişiye birden olabilir...
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-12-2017, 21:50,
Başkan iyi konuşmuş. Sonuna kadar destekliyorum amma ara transfer döneminin son üç günü "taraftar rahat olsun, en iyisini almaya çalışıyoruz, sokağa atacak paramız yok" derse ve biz hala forvet almadiysak o zaman istifa etmelidir.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
06-12-2017, 23:15,
(06-12-2017, 21:50)chotanax Wrote: Başkan iyi konuşmuş. Sonuna kadar destekliyorum amma ara transfer döneminin son üç günü "taraftar rahat olsun, en iyisini almaya çalışıyoruz, sokağa atacak paramız yok" derse ve biz hala forvet almadiysak o zaman istifa etmelidir.

geleceği görmüşsün
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)