TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
12-12-2017, 19:16,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
(12-12-2017, 17:51)Semih Karahan Wrote: menejerlerle olan bağı ben bu sene anladım insta da falan dolaşırken. geçen sene harbiden iyi takım ve teknik heyet kurmuşuz

insta da nasıl anladın ? Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-12-2017, 19:52,
(12-12-2017, 19:05)Semih Karahan Wrote: peki bu menejerler geçen senede olduğu gibi bu sene neden genç oyuncuları getiremiyor. tamam bu işe ksk da kalkıştı ama bizim kiadar genç almadı
sadece ksk degilki. dacka okbenin ardindan emircan ve dogusu da aldi. oynaticandan degil sirf baskasi oynatmasin diye. is yapacak gencleri hep birileri kapti. bizede efe gibiler kaldi iste. iyiki enesi bari kalabildik tekrar. aslinda koc dogru kullanabilse bu senede is yapardi genclerimiz. ama bakiyosun hic haketmeyen efe baya katki veren dusan dan daha cok süre aliyor. efeye verilen sansin yarisi erkan yilmaza verilse is yalardi belki.
Reply
12-12-2017, 22:06,
(12-12-2017, 19:16)maicon_28 Wrote:
(12-12-2017, 17:51)Semih Karahan Wrote: menejerlerle olan bağı ben bu sene anladım insta da falan dolaşırken. geçen sene harbiden iyi takım ve teknik heyet kurmuşuz

insta da nasıl anladın ? Smile

bizde geçen seneki genel menejer kimdi . birtan saka mıydı neydi.  insta dolaşıyodum bizim basketçilere denk geldim. bi baktım hep bu adam var dedim bi yerden tanıyorum falan sonra baktım iyice adam hep taşşaklı takımlara gitmiş. geçen senede bizdeymiş zaten. bizde genel menejer olmasının sebebi aynı menejerlik şirketi ayarlamış :Big Grin yada ben böyle kurguladım
Reply
12-12-2017, 22:07,
(12-12-2017, 19:52)kerasus Wrote:
(12-12-2017, 19:05)Semih Karahan Wrote: peki bu menejerler geçen senede olduğu gibi bu sene neden genç oyuncuları getiremiyor. tamam bu işe ksk da kalkıştı ama bizim kiadar genç almadı
sadece ksk degilki. dacka okbenin ardindan emircan ve dogusu da aldi. oynaticandan degil sirf baskasi oynatmasin diye. is yapacak gencleri hep birileri kapti. bizede efe gibiler kaldi iste. iyiki enesi bari kalabildik tekrar. aslinda koc dogru kullanabilse bu senede is yapardi genclerimiz. ama bakiyosun hic haketmeyen efe baya katki veren dusan dan daha cok süre aliyor. efeye verilen sansin yarisi erkan yilmaza verilse is yalardi belki.

erkan yılmaz için sene başında ben çok ümitliydim milli takım maçlarını eski maçlarını izledim iyi içe kat ediyor. galiba power forvet. zaten milli takımda bir smaçı var :Big Grin üf yani
Reply
15-12-2017, 22:33, (This post was last modified: 15-12-2017, 22:34 by kerasus.)
geriden gelip olimpiakosu yenen brose koçu güzel konuşmuş  Big Grin 

Brose Bamberg’in büyük bir geri dönüş yaparak Olympiakos’u mağlup ettiği maçın ardından Alman ekibinin koçu Andrea Trinchieri, çok net ifadeler kullandı.
İtalyan koç, maçın ardından şunları söyledi:
“Maç içinde çok sıkıntı çektik. Ama oyuncularım… Bir şey yaptılar. Sahada t*şaklarını koydular. Kendilerine inandılar. Ekstra enerji ve motivasyon ile oynadılar. Basitçe söylemek gerekirse, maçı kazanmanın bir yolunu buldular. Pota çevresinde guardlarımız harika savaştı.
Bir sinir harbi şeklinde geçti maç. Rubit’in 3 sayılık isabeti maçın momentumunu değiştirdi. Ayrıca yardımcılarıma da teşekkür ediyorum, harika bir fikirdi. Bunu onlar önerdi ve işe yaradı. Onlara da tebrikler. İnanılmaz bir galibiyet daha aldık. Zorlu takvimde tadını çıkarmak zor ama olsun.”
Reply
16-12-2017, 17:20,
o değilde fener son topu sloukas a neden bırakıyor. wanamaker iyi kullanıyor. ali muhammed de . hadi onu geçtim nunually kullansın anasını satıyım sloukas yapamıyor bu işi Big Grin
Reply
16-12-2017, 18:04,
Yok aslında tam tersi, kalan süreye bakılırsa o topu kullanacak en doğru kişi Sloukas'tı. Ama kendisinden beklenmeyecek derecede saçmaladı orada. daha 20 saniyen var ve son top sende. o anda basketi atsan bile rakibe bir hücum daha kalacağı için, potaya gitmek çok saçmaydı. Oysa Fenerbahçe top çevirmeyi adam paylaşımını ve doğru oyuncuyu bulmada en iyi takımlardan birisi ve takımda bunu en iyi yapacak kişi de Sloukas. Ama orada neyin kafasını yaşıyordu bilmiyorum Smile
Reply
16-12-2017, 18:21,
(16-12-2017, 18:04)kerasus Wrote: Yok aslında tam tersi, kalan süreye bakılırsa o topu kullanacak en doğru kişi Sloukas'tı. Ama kendisinden beklenmeyecek derecede saçmaladı orada. daha 20 saniyen var ve son top sende. o anda basketi atsan bile rakibe bir hücum daha kalacağı için, potaya gitmek çok saçmaydı. Oysa Fenerbahçe top çevirmeyi adam paylaşımını ve doğru oyuncuyu bulmada en iyi takımlardan birisi ve takımda bunu en iyi yapacak kişi de Sloukas. Ama orada neyin kafasını yaşıyordu bilmiyorum Smile

he birde şöyle durum var 15 saniye var 3 saniye kala hareketleniyorlar potaya . tamam karşı takıma hücum süresi bırakmamak için ama biraz daha erken davranılması gerekiyor bence
Reply
16-12-2017, 18:51,
Valla o durumda ya savunmana güveneceksin ya hücumuna. Hücumuna güveniyorsan son ana kadar top çevirip son anda atış yapacaksın. Yok ben savunmama güveniyorum diyorsan acele bir hücumla sayı bulup öne geçtikten sonra sağlam bi savunma ile yemeden maçı bitireceksin. Yok ikisine de güvenemiyorum diyosan zaten kazanamazsın Smile

Yalnız Sarunas Jasikevicius harbi iyi yolda. Oyuncu olarak zaten efsaneydi, koç olarak o yolda ilerliyor. Normal bir koç 5 saniye kala 3 lüğü atıp fişi çeken oyuncusunun t..şaklarından öperdi Big Grin Sarunas ise baya bi fırçaladı oyuncusunu. Herif takdir beklerken şoka girdi azar işitince Smile
Reply
16-12-2017, 19:12,
(16-12-2017, 18:51)kerasus Wrote: Valla o durumda ya savunmana güveneceksin ya hücumuna. Hücumuna güveniyorsan son ana kadar top çevirip son anda atış yapacaksın. Yok ben savunmama güveniyorum diyorsan acele bir hücumla sayı bulup öne geçtikten sonra sağlam bi savunma ile yemeden maçı bitireceksin. Yok ikisine de güvenemiyorum diyosan zaten kazanamazsın Smile

Yalnız Sarunas Jasikevicius harbi iyi yolda. Oyuncu olarak zaten efsaneydi, koç olarak o yolda ilerliyor. Normal bir koç 5 saniye kala 3 lüğü atıp fişi çeken oyuncusunun t..şaklarından öperdi Big Grin Sarunas ise baya bi fırçaladı oyuncusunu. Herif takdir beklerken şoka girdi azar işitince Smile

onu diyecektim jasikevicius hakketen çok iyi takip ediyorum bende. diyordum lan bu adam nerden tanıyorum diye. fenerde oynamış . birde bi basketbolcusunu oynatmadığı için basın laf söylemişti o da toplantıda dedi baba oldun mu falan diye sıçmıştı ağzına Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)