16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
18-12-2017, 00:28, (This post was last modified: 18-12-2017, 00:35 by bulancak28.)
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
Hala kendime gelebilmiş değilim. Ulan 13 yıldır şu takımın maçlarını izliyorum, küme düştüğümüz Sakarya maçından sonra heralde en çok kahrolduğum maç bu oldu. Ulan şu ligdeki 16 takımdan birine, G.Antep'e yenilsek bile gam yemezdim. Şu bitik samsuna yenildik ya, gerçekten anlam veremiyorum.

Hocadan önce bu takımdan gitmesi gereken çok adam var. Tekrar söylüyorum, Dale'nin bu takımda asla yeri olamaz. Mehmet Akyüz Alanya maçıyla zaten kredisini bayağı azaltmıştı, bugün bitirdi.
Sinan 90 dakikayı çıkaramaz. Bu adamı ısrarla niye ilk 11'de başlatıyor anlamıyorum senin kenarda Mert Örnek gibi bir gencin var. Jones, eyvallah bir şey yapmaya çalışıyor, ama hedefin süper ligse seni taşıyacak oyuncu değil. Sinan da keza. İkisinin de iyi niyetinden zerre şüphem yok, ama olmuyor işte.
Volkan bu ay dönecekmiş, inşallah eski formunu yakalar şu arada.
Metin Hoca'yı eleştireceğimiz çok nokta var. Ama şu puan tablosu da onun eseridir. Ben şu piyasadaki başka bir hocanın bu kadroyu buraya kadar taşıyabileceğini düşünmüyorum.
Reply
18-12-2017, 00:35,
55 numara Canberk Dilaver açık bir şekilde sahanin en kotu ismiydi. Bu adama nasıl katlandı 90 dakika
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
18-12-2017, 00:59, (This post was last modified: 18-12-2017, 01:05 by bulancak28.)
Ya bir de şöyle bir durum var arkadaşlar. Gelen adamlara bakıyorsunuz mesela:

Canberk iki senedir şampiyon olmuş takımların sol bekinde oynamış. Dialiba geçen sene Malatya'yı çıkaran oyuncuların başına geliyor. Mehmet Akyüz keza, Akhisar'da oynadığı top belli, sene başında kim itiraz ederdi ki böyle bir oyuncunun gelmesine? Dale geçen yıl Fransa 1.ligde PSGlere, Monacolara karşı forma giymiş.
Kağıt üstünde hepsi kariyerli, iyi oyuncu. Ama gel gör ki adamlarda mücadele 0.

Ters örnek verelim, geçen sene neredeyse bütün kariyerini yedek olarak geçirmiş Özgürcan Özcan geldi bu takımda 12 gol attı. İdman yapmamış, herkesin ön yargı ile yaklaştığı Aykut defansa seviye atlattı.

Oyuncu takımı sahiplenecek abi. Bu takım için mücadele edecek, formasını terletecek, 90 dakika boyunca koşacak. E bizim iyi diye aldığımız adamlara bakıyoruz, hangisi bu takıma adam akıllı katkı sağlayabiliyor?

Bir diğer mesele maicon'un dediği gibi, bu takımda açık ara bir istikrar sorunu var. Sinan, ki zaten 90 dakikalık bir oyuncu değil, mesela geçen hafta 2 gol attığı için bugün ilk 11'de başladı bana göre. Gitti 5 metreden topu dağlara taşlara attı... Jones keza, ki bana göre hücumda tek bir şeyler yapmaya çalışan oyuncu oydu bugün. Ama adamın yetenekleri çok kısıtlı. Mücadeleyle bir yere kadar götürebiliyor. Aynı Jones'a geçen haftalarda bütün forum sövdü. Korkishko ilk haftalarda canavar gibiydi, sakatlığından önceki 2-3 hafta? Caner,Dodo,Panos,Çağlar da da var bu, ama mücadele ile bir şekilde açıklarını kapatıyorlar.

Süper lig diyorsak eğer, bu takıma Muriç gibi hem camiayı sahiplenecek, hem de ortalama üstü yetenekli oyuncular gerek. Ankaragücü'nde mesela adamlar bunu başardı. Başarının kaynağı bu. Biz de iyi oyuncu diyerek aldığımız adamların çoğu bu kulübü sahiplenmemiş.
Reply
18-12-2017, 01:09,
[Image: C_zVRlUXYAABUO3.jpg]

Reis gelecek ve bütün kaderimizi değiştirecek. Yerli Hazard dön artık, sensiz kanatlar çok ıssız..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-12-2017, 01:11,
(18-12-2017, 01:09)maicon_28 Wrote: [Image: C_zVRlUXYAABUO3.jpg]

Reis gelecek ve bütün kaderimizi değiştirecek. Yerli Hazard dön artık, sensiz kanatlar çok ıssız..

Ulan şu üçlü olacaktı bugün var ya...
Reply
18-12-2017, 01:13,
(18-12-2017, 00:59)bulancak28 Wrote: Ya bir de şöyle bir durum var arkadaşlar. Gelen adamlara bakıyorsunuz mesela:

Canberk iki senedir şampiyon olmuş takımların sol bekinde oynamış. Dialiba geçen sene Malatya'yı çıkaran oyuncuların başına geliyor. Mehmet Akyüz keza, Akhisar'da oynadığı top belli, sene başında kim itiraz ederdi ki böyle bir oyuncunun gelmesine? Dale geçen yıl Fransa 1.ligde  PSGlere, Monacolara karşı forma giymiş.
Kağıt üstünde hepsi kariyerli, iyi oyuncu. Ama gel gör ki adamlarda mücadele 0.

Ters örnek verelim, geçen sene neredeyse bütün kariyerini yedek olarak geçirmiş Özgürcan Özcan geldi bu takımda 12 gol attı. İdman yapmamış, herkesin ön yargı ile yaklaştığı Aykut defansa seviye atlattı.

Oyuncu takımı sahiplenecek abi. Bu takım için mücadele edecek, formasını terletecek, 90 dakika boyunca koşacak. E bizim iyi diye aldığımız adamlara bakıyoruz, hangisi bu takıma adam akıllı katkı sağlayabiliyor?

Bir diğer mesele maicon'un dediği gibi, bu takımda açık ara bir istikrar sorunu var. Sinan, ki zaten 90 dakikalık bir oyuncu değil, mesela geçen hafta 2 gol attığı için bugün ilk 11'de başladı bana göre. Gitti 5 metreden topu dağlara taşlara attı... Jones keza, ki bana göre hücumda tek bir şeyler yapmaya çalışan oyuncu oydu bugün. Ama adamın yetenekleri çok kısıtlı. Mücadeleyle bir yere kadar götürebiliyor. Aynı Jones'a geçen haftalarda bütün forum sövdü. Korkishko ilk haftalarda canavar gibiydi, sakatlığından önceki 2-3 hafta? Caner,Dodo,Panos,Çağlar da da var bu, ama mücadele ile bir şekilde açıklarını kapatıyorlar.

Süper lig diyorsak eğer, bu takıma Muriç gibi hem camiayı sahiplenecek, hem de ortalama üstü yetenekli oyuncular gerek. Ankaragücü'nde mesela adamlar bunu başardı. Başarının kaynağı bu. Biz de iyi oyuncu diyerek aldığımız adamların çoğu bu kulübü sahiplenmemiş.

Hay ağzına sağlık be kardeşim. Şu durumda suç, önce takımı iplemeyen oyuncuların, sonrasında "yeterli" transfer yapmayan başkanın, en son olarak da hocanındır. Ki ben oyunculara %70 suç yazarım. Senin de yazdığın gibi hatırlayalım arkadaşlar yaz dönemini. Mehmet Akyüz'ler, Dale'ler geldiğinde hepimiz sevinçten ölmüyor muyduk? Dialiba Dialiba diye yırtınmadık mı burda? E alındı alınmasına, eksik transferler de var tabi ki bunları da söylüyorduk, yok abi olmadı yani. Oyuncular oynamıyor resmen.

Geçen hafta Rize'yi parçalayan takım bu hafta yürüdü resmen sahada. Bu ne boktan iştir ulan.
Reply
18-12-2017, 01:18,
(18-12-2017, 01:11)bulancak28 Wrote:

Hem saha içinde hem saha dışında özellikle recep ile volkan çok iyi anlaşıyordu. Belki de volkan'ın bu sene olmamasından ötürü bu sene eski recep'i hiç göremedik. Belki başka etkenlerde vardır ama dialiba ve korkiş ile volkan'la anlaştığı gib anlaşamıyor. Volkan'la iyi ver kaça girerdi, pas alışverişi yapardı. Bize gelince karabüklüler bayram etmişti, recep sadece sahada koşar başka bir işe yaramaz diyorlardı ama bizde geçen sene öyle miydi? Cidden iyi bir doku oluşturup en üst seviyeye çıktı. İnşallah 2.yarı tekrar geri döner
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-12-2017, 01:26,
(18-12-2017, 01:18)maicon_28 Wrote:

Hem saha içinde hem saha dışında özellikle recep ile volkan çok iyi anlaşıyordu. Belki de volkan'ın bu sene olmamasından ötürü bu sene eski recep'i hiç göremedik. Belki başka etkenlerde vardır ama dialiba ve korkiş ile volkan'la anlaştığı gib anlaşamıyor. Volkan'la iyi ver kaça girerdi, pas alışverişi yapardı. Bize gelince karabüklüler bayram etmişti, recep sadece sahada koşar başka bir işe yaramaz diyorlardı ama bizde geçen sene öyle miydi? Cidden iyi bir doku oluşturup en üst seviyeye çıktı. İnşallah 2.yarı tekrar geri döner

Ben, maç 3-3'ken son dakikada gol kaçırınca ağlayan Volkan'ı, kenara alınırken Giresunspor armasını öpen Recep'i özledim. Başlarım kariyerine, yeteneğine, parasına... O formayı hakkıyla giyecek adamlar bunlardır. Bugün sahada yürüyen çapsızlar değil.
Reply
18-12-2017, 01:29, (This post was last modified: 18-12-2017, 01:32 by bulancak28.)
(18-12-2017, 01:18)maicon_28 Wrote:

Volkan-Recep iyi verkaça girdiği gibi adamların pozisyon bilgisi de vardı, öte yandan Özgürcan da top indirebildiği için o da pozisyona sokuyordu. Volkan ve Recep'i geri kazanır, ileriye de Muriç ayarında bir santrafor bulabilirsek (ki Gençlerde çok şans bulamıyor artık bence kiralık gelebilir) ikinci yarı bu takım patlar. Nitekim bu sefer sağ kanatta Abwo yetersizi yerine Korkiş&Mert Örnek olacak.
Sinan'da 80+ sonrası hamle oyuncusu olarak değerlendirilir.
Reply
18-12-2017, 01:51,
EVDE MACTAN SONRA KENDIMI KAYBETTIM HALA KENDIME GELEMEDIM BU TAKIM GECEN SENE SAMSUN SPOR U YEDIGI SON DAKIKA GOLÜ ILE LIGDE BIRAKTI SIMDI ISE DEVREYI 2 SIRADA KAPATMAYI GARANTILEYECEKKEN LIGDE DOGRU DÜRÜS GOL BILE ATAMAYAN ENGIN IPEK OGLU NUN DEYIMI ILE LIGIN EN IYI KADROLARINDAN BIRINE SAHIP GIRESUNU YENMELERI SAMSUN SPOR UN IYI OYNADIGINDAN DEGIL BIZIM MAL GIBI OYNAMAMIZDAN KAYNAKLANDI HAFTAYA INSALLAH ANTEP DE YENER VE HOCA GIDER YEDEK KADRO ALANYA SPOR A KÖK SÖKTÜRDÜ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)