16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
19-12-2017, 01:04,
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
(19-12-2017, 00:52)maicon_28 Wrote: yeni takip etmiş bizi.

Adana demirspor kulubüyle duygusal bağı olan Mickael Pote,son paylaşımında "Seni seviyorum Ads " paylaşımı yaparak Giresunspor'u tercih ettiği için Adanademirspor'lu taraftarların gönlünü almaya çalıştı

Hamza Hamzaoğlu ile dirsek temasında bulunan Karadeniz ekibi, deneyimli hocadan "Pote'yi alırsanız gelirim" cevabını aldıktan sonra kolları sıvadı ve imzayı attırdı. 3 sene önce Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başındayken de Mickael Pote'yi mutlaka takımında görmek istediğini dile getirmişti.

hayırlı olsun hiç sevinmedim pote'ye Sad

nerde yazıyor ya :/ ben göremedim
Reply
19-12-2017, 01:05,
(19-12-2017, 00:52)maicon_28 Wrote: yeni takip etmiş bizi.

Adana demirspor kulubüyle duygusal bağı olan Mickael Pote,son paylaşımında "Seni seviyorum Ads " paylaşımı yaparak Giresunspor'u tercih ettiği için Adanademirspor'lu taraftarların gönlünü almaya çalıştı

Hamza Hamzaoğlu ile dirsek temasında bulunan Karadeniz ekibi, deneyimli hocadan "Pote'yi alırsanız gelirim" cevabını aldıktan sonra kolları sıvadı ve imzayı attırdı. 3 sene önce Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başındayken de Mickael Pote'yi mutlaka takımında görmek istediğini dile getirmişti.

hayırlı olsun hiç sevinmedim pote'ye Sad

Abi affına sığınarak, Hamza Hamzaoğlu haberi nerede geçiyor?

Diyadin'i harcamayı kafalarına koydular demek  Confused
Reply
19-12-2017, 01:22,
totem yapıyo ya Big Grin
Reply
19-12-2017, 01:24,
''Hamza Hamzaoğlu ile dirsek temasında bulunan Karadeniz ekibi, deneyimli hocadan "Pote'yi alırsanız gelirim" cevabını aldıktan sonra kolları sıvadı ve imzayı attırdı. 3 sene önce Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başındayken de Mickael Pote'yi mutlaka takımında görmek istediğini dile getirmişti.'' bu cümle çok garip geldi bana ama hadi hayırlısı. hamza hoca başarılı olamaz ki bizde :/
Reply
19-12-2017, 08:48,
beyler troll ya

Türk-Giresun basını stayla haber yaptım Smile

dediklerimden doğru olanlar var ama Pote bizim hesabı yeni takip etmeye başladı ve takip etmeden kısa süre önce "I love Ads" paylaşımı yaptı. Hikayenin geri kalanını ben doldurdum Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
19-12-2017, 09:58,
(19-12-2017, 08:48)maicon_28 Wrote: beyler troll ya

dediklerimden doğru olanlar var ama Pote bizim hesabı yeni takip etmeye başladı ve takip etmeden kısa süre önce "I love Ads" paylaşımı yaptı. Hikayenin geri kalanını ben doldurdum Big Grin

Yalnız giresunsporgazete Pote, Vedat ve Ergin Keleş'i yazmış. Burayı okuyup mu haber yapıyorlar acaba? Big Grin
Reply
19-12-2017, 11:37,
(19-12-2017, 09:58)ArmanınPeşinde Wrote:

Türk-Giresun basını stayla haber yaptım :)

dediklerimden doğru olanlar var ama Pote bizim hesabı yeni takip etmeye başladı ve takip etmeden kısa süre önce "I love Ads" paylaşımı yaptı. Hikayenin geri kalanını ben doldurdum :D

Yalnız giresunsporgazete Pote, Vedat ve Ergin Keleş'i yazmış. Burayı okuyup mu haber yapıyorlar acaba? :D
Bu rum kesimi ligi subatta bitiyor sonra sampiyonluk icin play oflar oluyor zannederim. Getirebilirsek piskolojik olarakta rakiplere ustunluk kuraririz. Ads liler yikilirlar herhalde simdiden baslamislar kivranmaya. Pote bu ligin ustunde bir adam. Bu ayarda bir 10 numara ve kaleci transferi yapabilirsek 2. Yari orur arkana keyfine bak. Bakalim yonetimin vizyonunu gorelim.
Reply
19-12-2017, 12:00,
Makara falan ama Hamza hamzaoğlu hoca gelse var ya şahane olurdu süper lige çıksak dahi hoca aramaya gerek kalmazdı bir akhisar etkisi yaratabilirdi ama şu an telefonun başında gs den gelecek haberi bekliyor büyük ihtimal  Big Grin
Reply
19-12-2017, 12:35,

şu yaptığın ayıptır kanka. bu insanlar gecenin bi vakti ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyordu. koca bir şehrin duygularıyla oynamaya hakkın yoktu  Big Grin
Reply
19-12-2017, 12:45,
aynen ya gittim poteyi takip etttim bende Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)