ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
13-01-2018, 19:07,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
(13-01-2018, 18:23)kral1234 Wrote:
(13-01-2018, 16:31)Umvsr Wrote: Konu dışı;
Acayip kıl oluyorum şu Başakşehire.Bitim kadar seviyorsam adam değilim.Bir yığın adı, sanı, namı olan kulüpler var.Bunlar kadar harcaması yok arkadaş.100 yıllık kulüpler meteliğe kurşun atarken bunlar 15 milyon lirayı şak diye bir oyuncuya bağlıyor.Taraftarın yok, stad gelirin yok, ürün satışın yok maşallah dönüyor değirmen.
Atıyorum, Vefa, Karagümrük, Sarıyer gibi kulüplerden bir tanesinin elinden tutup bu aşamalara getirselerdi bu kadar içerlemezdim.
En son Cenk rekor fiyata satıldı.Satan kulüp bunlar kadar gümbüremiyor be.Gidiyor ABD’den ya tutarsaysa adam alıyor.

İnşallah eleriz bunları.O gün bayram edeceğim.Turuncusuna da mavisine de tövbe ya.

Arkasında hükümet desteği var. Yönetimin yarısı ibb’de şirket müdürü dolayısıyla İbb para akıtıyor. Firmalar takır takır sponsor oluyor. Sponsor olan firmalar hem düşük vergi veriyorlar hem de ihale alıyorlar. Taraftardan üründen gelecek para ile ancak bir maçlık gideri amorti edersin en fazla.
  • [Image: sponsor-01.png]

• [Image: medipol.png]

• [Image: 3istanbul-1.png]

• [Image: Doga.png]

• [Image: thy.png]

• [Image: intercity.png]

• [Image: denizbank.png]

• [Image: nike.png]

• [Image: fakir.png]
adamların sponsoru bunlar :Big Grin varın siz düşünün bide bunun devamı var
Reply
16-01-2018, 11:17,
giresunsporgazete de bi yonetici bizi yenebilmek icin ardayi aldilar demis. ya bu neyin egosu mk. hadi biz taraftar olarak isin esprisini yapiyoruz tamamda sen yoneticisin tahu basina boyle bi aciklama yapilirmi? adamlar kupayi önemsemiyorsa bile su laftan sonra sunlara bi vurup gecelim derler.
Reply
16-01-2018, 11:34,
Çarşamba ya az kaldı bassak nerede koyamazsak o başağa cildiracagim
Derelili çotanak
Reply
16-01-2018, 18:27,
yaklaşık 400-450 arası bir bilet satılmış

Takımda forvet olsa eleme ihtimalimiz epey vardı ama bu kadroyla eleme ihtimalimiz epey düşük. Hayırlısı olsun
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
16-01-2018, 18:36,
(27-12-2017, 17:12)heyulaanil28 Wrote: Golü yemesek iyiydi ama ben gene ümitliyim Başakşehir ikinci maçta hücum oynayacak açık verecekler Başakşehir bu oyun sistemine yatkın değil pasa dayalı sabırlı oyun oynuyorlar ama şimdi oyun çizgilerinden çıkacaklar 1 golde işi bitirir ben ümitliyim.

Başakşehir bizim maçla kendi oyunun dışına çıkacak forvetsiz olmamız iyi bu maç için 4-6-0 taktiği ideal  Big Grin ben turu geçeceğimizi çeyrek final de Konya'yı bekliyorum  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
17-01-2018, 14:42,
Maci internetten izlemek icin iyi bir link varmi?
Reply
17-01-2018, 15:19,
(17-01-2018, 14:42)GurbettekiCotanak Wrote: Maci internetten izlemek icin iyi bir link varmi?

A sporun internet sayfasında vardir
Derelili çotanak
Reply
17-01-2018, 15:54,
Forvette Sinan’a mı kaldık şimdi.O mu oynayacak bu maçta ? Yoksa Jones mu ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-01-2018, 15:56,
Bana kalırsa eleğe döneceğiz. Tam kadro çıkacaklarına eminim. Abdullah Avcı "eleyeceğiz" dedi direk. Hakemi de iyi takip etmek lazım bakalım.
Reply
17-01-2018, 16:09,
(17-01-2018, 15:54)mvsr Wrote: Forvette Sinan’a mı kaldık şimdi.O mu oynayacak bu maçta ? Yoksa Jones mu ?

evet sinan forvet. Antep maçındaki kırmızıdan dolayı jones yine cezalı

Atıyorum dakika 75 skor 2-0 veya 4-1 başakşehir lehine olsa (yani 1 gol atarsak turu geçeceğimiz varsayımında) forveti ikilemek için yedekte santrafor yok. Ayrıca Sinan Özkan'ın takımın as forvet olması konusuna değinmiyorum bile. Nereden bakarsan fail
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)