ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
17-01-2018, 22:36,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finaldeyiz
Birkaç kelam da futbolun şımarık çocuğu E. Belezoğlu na gelsin. Lütfen argo kelimeler kullanmayınız.
Reply
17-01-2018, 22:38,
(17-01-2018, 22:36)yalavu Wrote: Birkaç kelam da futbolun şımarık çocuğu E. Belezoğlu na gelsin. Lütfen argo kelimeler kullanmayınız.

Anlarsın ya
Derelili çotanak
Reply
17-01-2018, 22:44,
dale ibişini eski takımı istiyormuş. başkan para almadan vermez onu. bu arada abdülkerim in kilosu biraz fazla geldi bana . hantal gibi duruyor sahada. atletik değil. yavaş kalıyor . yani özetle çağlarda pozisyon bilgisi oldugu için hızına gerek yok ama abdülkerimde pozisyon bilgisi pozisyon alma yok. umarım sene içerisinde arıza çıkmaz
Reply
17-01-2018, 22:48,
Banada kalsa Abdülkerimin biraz zmaana ihtiyacı var gibi ilk golü dönemeyişinden yedik, pozisonda adam alamyor sanki neyse aykut öğretir ona bağıra çağıra Smile bu arada aykutun görünümünden dolayı eleştirenler neler hissediyor acaba sakalları ile değilde futboluyla ilgilenirmi oldular Smile
Başkentten !
Reply
17-01-2018, 22:50,
ben aykuttan bu kadarını beklemiyordum şahsen. tamam takımı toparlar iki top keser falan işte diyordum. abi yok. takımı toparlıyor . kaptanlık verilse bi de üfff. top kesiyor . müdaheleler müthiş ve yerinde. gol bile atıyor. attıgı golde çok iyi. iyi sıyrılıp iyi yükseliyor. ve iyi de kafa atıyor.
Reply
17-01-2018, 22:54, (This post was last modified: 17-01-2018, 22:54 by genoa28.)
Aykut'u ilk aldığımız günden bu yana güveniyordum nitekim çok iyi işler yapıyor, saçına sakalına takılanlara gereken cevabı da saha da veriyor zaten, savunma hattı bugün ki şekli ile ideal duruyor, Çağlar gerekirse stopere de çekilir arada ama mutlaka ama mutlaka sağ bek almalıyız

forvet konusunda Pote olursa olay olur valla, harika da iş yapar ama yerli de mutlaka almamız lazım tek başına yetmez Pote

millet Başakşehir ile müthiş taşşak geçiyor biz de çok iyi reklam yaptık iyi oldu Big Grin
Reply
17-01-2018, 22:58,
bu arada bir bilgilendirme yapayım akılda soru işareti kalmasın. Çeyrek finalde de seribaşı kuralı varmış.

Sanırım muhtemel rakiplerimiz
-Beşiktaş
-Fenerbahçe
-Konyaspor
-Galatasaray (Maçı yarın ama eleyeceğini varsayıyorum)

Ayrıca cuma günü çekilecek kurada yarı final eşleşmeleri de belli oluyor.
Giresunspor-Fenerbahçe galibi, Galatasaray-Akhisar galibiyle eşleşecek gibi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-01-2018, 22:59,
Hepimizin ortak noktası pote ama 4.5 milyon TL bonservis ve poteye de en az 1 milyon yarım sezon için verilir mi? Ya cikamazsak?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
17-01-2018, 23:17,
Şu haliyle Fener’de gelse iyi olur.Foseptik gibi top oynuyorlar.Ama GS ve FB ile kupa da eşleşmiştik daha önce.Beşiktaş gelsin.Tarihleri bilmiyorum ama ŞL ile uğraşırken onları da eleyebiliriz.GS gelirse Terim faktörü ile bizi rahat elerler.Biliyorsunuz GS kupayı alınca değerli oluyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-01-2018, 23:17,
(17-01-2018, 22:59)chotanax Wrote: Hepimizin ortak noktası pote ama 4.5 milyon TL bonservis ve poteye de en az 1 milyon yarım sezon için verilir mi? Ya cikamazsak?

Yok aman diim kalsın öyle bi bonservisi varsa, Eskişehir hala dağılmadımı ya ? Çelemezmiyiz ordan bi akıl : ) şu İstanbul takımlarının kadroda düşünmediği ama iyi top oynayacak yedeklerinide takip etmek lazım Bursada sercan ne oldu kadro dışımı ? İllaki olacaktır o tarz adamlar.
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)