ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
17-01-2018, 23:21,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finaldeyiz
Öncelikle herkese hayırlı olsun çeyrek finalimiz maçtan yeni geldim eve harika taraftar harika takım helal olsun herkese diyorum tribünde ki herkese de teşekkürler bu maç unutalmaz maçlarım arasına girmiştir Smile ..bu arada bir yerli bir yabancı forvetle başkanın dediği gibi bizi kimse kolay kolay yenemez bu ligde Smile
Sadece Giresunspor!
Reply
17-01-2018, 23:23,
Giresunspor ve İBB tweet kaynatması güzel cvp geldi ibbden : yetersiz bakiye takılmasına ''Başımıza çorap ören Giresunsporu tebrik ederiz diye '' Smile Bu çorap sponsoru yüzünden birini ..... bu sene dur bakalım bir yandan prestij bir yandan gelen para mk böyle işin.
Başkentten !
Reply
17-01-2018, 23:27,
beyler dikkat çekmedi fazla ama recep'in bugünkü leş performansını gördükten sonra oraya mutlaka transfer yapılmasını istiyorum. Muhammet Reis yaşlandı benim beklentim yok, hatta inşallah Recep form tutar, eski Recep gelir diyordum 2-3 hafta önce ama yok gelecek gibi değil. Ne zaman bugün Recep'in maçı olsun desem hayal kırıklığına uğratıyor. Oraya birini almak lazım. Halil İbrahim Sönmez olur, İlyas Kubilay olur ne bilim biri olsun..

Fransız basınında Dale'nin bizimle olan sözleşmesini feshettiği yazıyor. Eğer para almadan gönderirsek yuh
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-01-2018, 23:29,
(17-01-2018, 23:17)mvsr Wrote: Şu haliyle Fener’de gelse iyi olur.Foseptik gibi top oynuyorlar.Ama GS ve FB ile kupa da eşleşmiştik daha önce.Beşiktaş gelsin.Tarihleri bilmiyorum ama ŞL ile uğraşırken onları da eleyebiliriz.GS gelirse Terim faktörü ile bizi rahat elerler.Biliyorsunuz GS kupayı alınca değerli oluyor.

hemen bi bu ayın sonunda iki maçta. biri ocak 30-31-1 diğeri de haftaya yani 5-7 dir.
Reply
17-01-2018, 23:30,
(17-01-2018, 23:27)maicon_28 Wrote: beyler dikkat çekmedi fazla ama recep'in bugünkü leş performansını gördükten sonra oraya mutlaka transfer yapılmasını istiyorum. Muhammet Reis yaşlandı benim beklentim yok, hatta inşallah Recep form tutar, eski Recep gelir diyordum 2-3 hafta önce ama yok gelecek gibi değil. Ne zaman bugün Recep'in maçı olsun desem hayal kırıklığına uğratıyor. Oraya birini almak lazım. Halil İbrahim Sönmez olur, İlyas Kubilay olur ne bilim biri olsun..

Fransız basınında Dale'nin bizimle olan sözleşmesini feshettiği yazıyor. Eğer para almadan gönderirsek yuh

bro recebin tek artısı iyi koşuyor al ver iyi yapıyor. geçen sene bu yüzden tuttu . bu sene inişle çıkışlar kadro dışı derken adamın kafa yerle bir oldu. zaten reis oynucak orda. sonradan atik giricek recep yalan olucak. ama bence receple başlamalı reisle devam etmeli.
Reply
17-01-2018, 23:37,
(17-01-2018, 23:30)Semih Karahan Wrote:
(17-01-2018, 23:27)maicon_28 Wrote: beyler dikkat çekmedi fazla ama recep'in bugünkü leş performansını gördükten sonra oraya mutlaka transfer yapılmasını istiyorum. Muhammet Reis yaşlandı benim beklentim yok, hatta inşallah Recep form tutar, eski Recep gelir diyordum 2-3 hafta önce ama yok gelecek gibi değil. Ne zaman bugün Recep'in maçı olsun desem hayal kırıklığına uğratıyor. Oraya birini almak lazım. Halil İbrahim Sönmez olur, İlyas Kubilay olur ne bilim biri olsun..

bro recebin tek artısı iyi koşuyor al ver iyi yapıyor. geçen sene bu yüzden tuttu . bu sene inişle çıkışlar kadro dışı derken adamın kafa yerle bir oldu. zaten reis oynucak orda. sonradan atik giricek recep yalan olucak. ama bence receple başlamalı reisle devam etmeli.

geçen sene takımın maradona'sıyken bu sene yaptığımız tiki-takaları bozup top kaybı yapan isim oldu. Sezon başından beri öyle, kadro dışıyla alakası yok bence. Yetenekli takımda iyiydi, demek ki az biraz seviye atlayınca tırt kaldı. Dediğin gibi en azından durağan değil koşuyor, eğer durağan olsa takımdaki baş düşmanım olurdu Smile
Reply
17-01-2018, 23:41,
(17-01-2018, 23:37)maicon_28 Wrote:
(17-01-2018, 23:30)Semih Karahan Wrote:

geçen sene takımın maradona'sıyken bu sene yaptığımız tiki-takaları bozup top kaybı yapan isim oldu. Sezon başından beri öyle, kadro dışıyla alakası yok bence. Yetenekli takımda iyiydi, demek ki az biraz seviye atlayınca tırt kaldı. Dediğin gibi en azından durağan değil koşuyor, eğer durağan olsa takımdaki baş düşmanım olurdu Smile

bana göre koşan adam her zaman iş yapar. ben buna inanıyorum. bence çokta kötü değil recep. koştuğu için hücuma çıkabiliyoruz. yoksa çıkamazdık ya . bu arada vedat bora iyice konyada kadroya girmeye başladı ilk 11 de başlıyor. geçen farkettim. dünde sakatlanmış. ibişin biri çifte girmiş.
Reply
18-01-2018, 00:14,
giresun basını ve taraftarı artık forvet konusunda bir baskı oluşturmalı tamam güzel bir geceydi ama gerçeklerle yüzleşmemiz lazım pazar günü maçımız var ve sinan haricinde forvetimiz yok.
Reply
18-01-2018, 00:30, (This post was last modified: 18-01-2018, 00:30 by mvsr.)
Şaka maka yan toptan 3 tane gol attık adamlara Smile
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-01-2018, 00:30,
(18-01-2018, 00:14)cotanak88 Wrote: giresun basını ve taraftarı artık forvet konusunda bir baskı oluşturmalı tamam güzel bir geceydi ama gerçeklerle yüzleşmemiz lazım pazar günü maçımız var ve sinan haricinde forvetimiz yok.

kralll geri dönüyor ---> Jones Carioca Smile

Forvet transferinin yakın zamanda yapılacağını düşünmüyorum. Yerli forvet 21-22 ocak gibi, yabancı 24-25 gibi açıklanır
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)