ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
19-01-2018, 15:21,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finaldeyiz
Fenerbahçe geldi. Hayırlısı olsun. İlk mac Giresun'da
Reply
19-01-2018, 15:23,
Gül gibi Akhisar kurası gitti. Hayırlısı olsun. Turu geçeriz inşallah Smile
Reply
19-01-2018, 15:26,
İşte büyük bir fırsat daha. Başkan ÇEK ARTIK FORVETİİİİİİİİİİ.
Valla başakşehire oynadığımız toptan sonra yalan yok inancım arttı. Yalnız tek fark var Fenerde büyük takım alışkanlığı var, kupalarda gösteremeseler de.
Feneri olur da elersek efsane iş olur.
Reply
19-01-2018, 15:27,
eleriz  Big Grin

ciddi olarak söylüyorum Aykut'un oyun anlayışı ile zaten önceki gibi fark yemeyiz eleriz de önceki sene Erkan Sözeri yüzünden fark yedik kadıköyde rakip as takımla çıkıyor sen yedek takımla çıkıyorsun geçen yıl ki gibi Aziz Yıldırım şovu olmasın caddede ben ümitliyim ELEYECEĞİZ  Cool
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
19-01-2018, 15:31,
(19-01-2018, 15:27)heyulaanil28 Wrote: eleriz  Big Grin

ciddi olarak söylüyorum Aykut'un oyun anlayışı ile zaten önceki gibi fark yemeyiz eleriz de önceki sene Erkan Sözeri yüzünden fark yedik kadıköyde rakip as takımla çıkıyor sen yedek takımla çıkıyorsun geçen yıl ki gibi Aziz Yıldırım şovu olmasın caddede ben ümitliyim ELEYECEĞİZ  Cool

Evet o saçma salak şeyler tekrar yaşanmaz umarım. Utanmistim resmen o görüntülerden.
Reply
19-01-2018, 15:40,
Yalakalikta nirvana yapildiydi umarım tekrarlanmaz cok pis söverim başkanından yoneticisinden taraftarına
Derelili çotanak
Reply
19-01-2018, 15:50,
Akhisar gelse tadından yenmezdi Galatasaray Beşiktaş geleceğine Fenerbahçe’nin gelmesi iyi oldu. Giresun’daki maçta umutluyum. Metin hoca açısından da ilginç bir maç olacak hayırlısı olsun.
Reply
19-01-2018, 16:33,
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
ben şahsen tekrar eşleşsek de sevindim.

eleme ihtimalimiz en yüksek takımı çektik.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
19-01-2018, 16:43,
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
Arkadaşlar ligdeki en kolay maçımız bile bu maçtan daha önemli . Öncelikle yorumlarınızı buna göre yapın tamamen prestij maçı. Süper lige çıkarsak zaten bu takımlarla devamlı oynayacağız.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
19-01-2018, 17:33,
(18-01-2018, 22:27)genoa28 Wrote: yarın kura çekimi var, FB gelir inşallah, GS ve BJK gelirse kesin eleniriz, bu FB'ye içerde koyarız biz, Akhisar gelmesin

Allah gönlümüze göre verdi  Smile, hala aynı fikirdeyim bu FB takımını yeneriz hatta eleyebiliriz bile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)