19.Hafta | Adanaspor - Giresunsporumuz
28-01-2018, 17:40,
RE: 19.Hafta | Adanaspor - Giresunsporumuz
ilk 2'den çıkma goygoyunu bırakabiliriz artık net olarak.
Playoff için de şu kupadaki 2'li maçlar iyi tecrübe oluyor.
Reply
28-01-2018, 18:53,
böylesine önemli bir deplasmanda öne geçtiğimiz anda normal şartlarda çığlık atarcasına sevinmem lazımdı oturduğum yerde. valla ne yalan söyleyim, sadece bi tebessüm ettirdi fena olmadı gibisinden. yani öylesine heyecanı kaybettirdilerki artık bu takıma dair. kazansak bile ilk 2 hayal bu kafa yapısıyla. ki zaten öyle bir hedefimiz zaten yokmuş anladığım kadarıyla. öyle yada böyle play off yaparız ama hoca sayesinde. ama net söylüyorum tamamen hoca sayesinde play off yaparız.
Reply
28-01-2018, 19:15,
Bugün kaybedilen 2 puan olmadı; kaçan ilk 2 oldu, kimse kendisini kandırmasın birader bu saatten sonra kimi getirirsen getir gelen forvet en kötü o da en kötü 2-3 haftada toparlanır uyum filan derken kalan maçlarda giden gittti olur, umarım play off potasından çıkılmaz en azından bir kez daha play offlardan deneriz. Birde ben bu takımda Hüsamettin ve de fatih atik isimlerini görmek istemiyorum siktirsin gitsinler bi zahmet.
Yönetime şu soruyu sormak lazımdı bu takımın kupa ayarını bozdumu bozdu tur atladık gelen para garanti nasılsa deyip takıma yaklaşık 10 gün önce forvetler alınamazmıydı. Rizeye giden murugi 2 haftada 3 gol = 6 puan aldı zehir gbi oynuyor kendisini çok geliştirmiş madem öyle alacağız bu zıkımı alın camiayı biliyor uyumsa yarın koy oynasın 200 bin fazla ver, seneye çıkamazsan hoşafın yağı kesilir, o zman dahada bir şey olmaz kaynak sıkıntın yok ekstra 2 milyn borçla çıkardık ki ne ala neyse tüm bunları biz kendi kendimize yazıp çiziyoruz. streside cabası, Bozbağ iyi niyetli ve de şehrini çok seven bir başkan olabilir ama gel gör ki vizyon konusunda sıkıntı var hazır ele bakan para ile yönetim olmaz, yerel demeçlerde bile acemilik had safhada ....
Başkentten !
Reply
28-01-2018, 19:33,
Adanaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Zorlu bir maç olacağı muhakkaktı. İlk yarı itibariyle iki takım adına da dengeli bir maç oldu diye düşünüyorum. Bununla birlikte ilk yarının son dakikalarında golü de bularak soyunma odasına avantajlı girdik. İkinci yarı da Adanaspor'un risk alacağını biliyorduk. Bizlerinde bu durumda rakip takım öne çıktığında eksik yakaladığımızda goller bularak filmi erken bitirmemiz gerekirdi bitirmediğimiz sürece de rakip takım oyuncuların istediği iştahı devam ediyor. Nitekim de bir duran toptan golü de yedik. Son bölümde her iki takım adına da maç gitti geldi. İki takımda kazanabilirdi. Sezon başından bugüne kadar oyun anlamında söylemiyorum skor anlamında söylüyorum skor üretme adına bir sıkıntımız var. Bugünde risk alan bir takıma karşı hücum hattımızın maçı koparması lazımdı. Yakaladığın pozisyonu değerlendiremediğin de rakibinde iştahı artar maçı da kaybetme ihtimaliniz olur. Geçen hafta olduğu gibi 90 dakika oynayan biz kaybeden biz aynı şekilde Adanaspor karşısında da olabilirdi. Sezon başından bugüne kadar hücum hattında ki eksikliğimiz puanlar olarak eksi anlamda yazmaya devam ediyor. İlk ikiye hedef seçmiş bir kadromuz var. Özellikle takım olarak en iyi takımlardan biriyiz ama bu oyunla beraber en sıkıntılı forvet hattına da sahip olduğumu biliyorum. İki üç trasfer olur ondan sonra neler olabilir bekleyip göreceğiz. İlk ikiye tutunma adına bir seri yakalamak zorundayız. Adanaspor karşısında başlatmak istiyorduk ama olmadı. Zorlu bir deplasmandan beraberlikle dönüyoruz”dedi. Çok şey anlatıyor anlayana iki üç transfer demiş hoca Çarşamba transfer bitiyor.
Reply
28-01-2018, 19:43,
Metin Hoca bizim için bir şans. Maç içinde eleştirdiğimiz olur evet, ama genele baktığımız zaman eğer bu hoca olmasaydı biz şu an orta sıralarda takılıyor olurduk. Şu kadro ile şu puan tamamen onun eseri diye düşünüyorum.
Reply
28-01-2018, 19:50,
Açıkçası yaşanacak kötü sonuçlardan sonra metın hocayı göndereceklerini düşünüyorum taraftarın tepkisini 2 3 hafta daha erteleyecek 15 hafta var kaydedilen bir şey yok ben hala umraniyenin çıkacağını düşünmüyorum ama biz seri yapmalıyız
Derelili çotanak
Reply
28-01-2018, 19:55,
ben hala %99 ankaragücü ve rizenin çıkacağını düşünüyorum
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
28-01-2018, 19:56,
İlk 2 bizim için bitti. Playoffa atarız kendimizi ancak çıkarmıyız gelecek forvete bağlı.
Genç Çotanaklar

Reply
28-01-2018, 20:25,
İlk 2 zaten hayaldi benim için. Hala da öyle
Reply
28-01-2018, 21:31,
bari uçak kalkmadan söyleyin gelmesin dennis mi neyse. metin hoca her türlü play off oynatır zaten. ilk 2 desen bitti o iş. e daha neye geliyor öyleyse bu saatten sonra golcü?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)