20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
05-02-2018, 16:30, (This post was last modified: 05-02-2018, 16:31 by halil28.)
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
Ben hala diyadinin gitmemesinden yanayım. Vazgecirmeliler. Bu kadroyu ilk 6 icine sokmak bile başarıdır. Bu hocanin yerinde guardiola bile olsa bu takim ilk 2 ye giremezdi.
Reply
05-02-2018, 17:31,
yav arkadaş düşündükçe işin içinden çıkamıyorum ya. Ulan dünkü oynadığımız futbol varya, ankaragücü rize ümraniye falan en iyi top oynadıkları seviyedir. bizim içinse sıradan bir maç oldu oyun anlamında. ki ona rağmen top girmeyince gitmedi, çok net goller kaçtı. yani dünkü yenilgiden hocayı suçlamak tam manasıyla artniyettir. Hayır bide dün akşam X Y Z falan diye isim vermeden açıklamaya çalıştımda, hadi isim verelim. Ulan fatih Atik denen adamı transfer eden kişiye methiyeler düzen, büyük başkan efsane başkan diye dötünden ayrılmayanlar, aynı fatihi neden oynatıyor diye metin hocayı istifaya çağırıyor. Bu işte bir çelişki yokmu?

Valla boştaki isimler kimler hiç araştırmadım doğrusu. Ama isim olarak değil ama durum itibariyle iki ihtimal var önümüzde. Birincisi bozbağ yine kendini temize çıkarmak için hoca konusunda kesenin ağzını açacak ve transfere harcamadığı hatta diyadinin kaç katını sayıp kariyerli kimsenin beklemediği bi hoca getirecek. maksat ahanda bakın sorun hocadaymış dedirtmek için gereksiz oğlu gereksiz yere fazla para harcayacak kendi egosu için. ikinci ihtimal ise, eğer eşek yüküyle maaşı gözden çıkarmaz bu ligin isimlerine giderse hedefi olan birini asla getiremez. mesele parasından değil, hedefi olan adam önce bi araştırır bu giresunspor nedir neyin nesidir. haliyle değil anlaşmak, bozbağın telefonlarına bile bakmaz "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". ozamanda mecburen banane elalemin transferinden hedefinden ben çorbama bakarım kafasında biri gelecek.
Reply
05-02-2018, 19:05, (This post was last modified: 05-02-2018, 19:06 by kral1234.)
Ben de mehmet birinci taraftarıyım bu saatten sonra ilk 2 hayal satmaktır o yüzden kariyerli hoca getirip paraya boğmaya gerek yok. Yılmaz Vural falan özel doktorla çalışan isimler adama para vermek yetmezmiş gibi bi de doktoruna para verecez.
Reply
05-02-2018, 19:23,
Eğer bu haftaki maça ercan gezgin yönetiminde çıkarsak 8 li savunmaya hazırlıklı olun
Derelili çotanak
Reply
05-02-2018, 19:27,
(05-02-2018, 19:23)sokakbaşımeyhane Wrote: Eğer bu haftaki maça ercan gezgin yönetiminde çıkarsak 8 li savunmaya hazırlıklı olun

neden öyle dedin abi Big Grin

bu arada bence eskişehir maçına hoca yetişmeyecek. Başkan bugün aklımda kimse yok, kimseyle görüşmedim, bu istifa çok ani oldu demiş.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
05-02-2018, 20:52,
Ben Yılmaz Vural ya da Mesut Bakkal diyorum ve ikisine de tavım. Yılmaz hoca gelirse hem taraftarın gazını alır, hem de tutarsa bizi götürür. Mesut Bakkal sonradan geldiği takımlara hep bir ivme kazandırmıştır.
Bozbağ ağır s.çtığının farkında o yüzden büyük oynayacaktır. Mehmet Birinci'yi her ne kadar sevsem de geleceğini zannetmem.
Reply
05-02-2018, 20:53,
(05-02-2018, 19:27)maicon_28 Wrote:
(05-02-2018, 19:23)sokakbaşımeyhane Wrote: Eğer bu haftaki maça ercan gezgin yönetiminde çıkarsak 8 li savunmaya hazırlıklı olun

neden öyle dedin abi Big Grin

bu arada bence eskişehir maçına hoca yetişmeyecek. Başkan bugün aklımda kimse yok, kimseyle görüşmedim, bu istifa çok ani oldu demiş.

Küme düştüğümüz sene göztepe maçıydı deplasmanda  1.dakikada banahanenin golüyle 1 0 öne geçtik guzel de oynuyoruz ıkinci yarı göztepe saldırıyor ercan efendi izliyor bizim gib..i gol ha geldi ha gelecek defansa öyle bir yasladiki  oyuncuda değiştirmiyor şamil frikikten salladı bizimki hala izliyor o gün notunu verdim ..oyuna müdahale sıfır ..hakan kurt altyapı hocası daha iyi olur eğer ercan hoca çıkarırsa korkak bir futbola hazırlıklı  olun
Derelili çotanak
Reply
05-02-2018, 20:55,
(05-02-2018, 20:52)bulancak28 Wrote: Ben Yılmaz Vural ya da Mesut Bakkal diyorum ve ikisine de tavım. Yılmaz hoca gelirse hem taraftarın gazını alır, hem de tutarsa bizi götürür. Mesut Bakkal sonradan geldiği takımlara hep bir ivme kazandırmıştır.
Bozbağ ağır s.çtığının farkında o yüzden büyük oynayacaktır. Mehmet Birinci'yi her ne kadar sevsem de geleceğini zannetmem.

Mehmet hoca koşa koşa gelir adam GİRESUNSPOR aşığı bozbag için değil ama GİRESUNSPOR için gelir ama bizim yönetim aklının ucundan dahi geçirmez şu an taraftarın gazını alacak bir hoca arıyorlardır
Derelili çotanak
Reply
05-02-2018, 21:03,
(05-02-2018, 20:55)sokakbaşımeyhane Wrote:
(05-02-2018, 20:52)bulancak28 Wrote: Ben Yılmaz Vural ya da Mesut Bakkal diyorum ve ikisine de tavım. Yılmaz hoca gelirse hem taraftarın gazını alır, hem de tutarsa bizi götürür. Mesut Bakkal sonradan geldiği takımlara hep bir ivme kazandırmıştır.

Mehmet hoca koşa koşa gelir adam GİRESUNSPOR aşığı bozbag için değil ama GİRESUNSPOR için gelir ama bizim yönetim aklının ucundan dahi geçirmez şu an taraftarın gazını alacak bir hoca arıyorlardır

Gelmezden kastım; yönetim teklif etmez diye düşünüyorum
Reply
05-02-2018, 21:06,
Bu arada konu dışı; Kastamonuspor 1966 bir kulüp çalışanı kavga ettiği tesis müdürüne silahlı saldırmış, olay esnasında orada olan eski futbolcumuz Salih Sefercik de yaralanmış. Ne biçim bir ülke olduk ya biz böyle, lanet olsun!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)