ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
07-02-2018, 22:40,
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
(07-02-2018, 22:33)Okan Wrote: Kadroyu kim kurdu cok merak ediyorum hele degisikler???
Resmen yenilin dendi sanki

Hakan hoca ve Ercan abi asgari ücrete çalışıyorlar alt yapıda gerçi bu Türkiye'nin gerçeği ne bekliyorduk ben kupa için başta Metin hoca olmak üzere tüm takıma emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
07-02-2018, 22:43,
neyse bu maç şunu anlamamı sağladı.
11 oyuncusu olmak için 40 fırın ekmek yemesi gereken oyuncular

-Anıl
-Onur
-Abdülkerim
-Reis

Berbat olsalar da mecburiyetten dolayı mutlaka 11 oynaması gereken ekip
-Hüsam
-Recep
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
07-02-2018, 22:44,
(07-02-2018, 22:40)bulancak28 Wrote: Volkan'dan bu sene bence verim alamayız daha

öyle gözüküyor. çok sorunlu geçecek ikinci devre
Reply
07-02-2018, 22:54,
leş > bütün takım
Reply
07-02-2018, 22:56,
Aykutta yok ..bu hafta abdulkerimli savunma eskisehirde dağılır..onur rezildi..gel de özgüre yanma..almeida 11 e girmeli muhammed reis bitmiş..cok zor eskişehir maçı var..eger hakan kurt ile çıkarsak çok zor
Derelili çotanak
Reply
07-02-2018, 23:06,
(07-02-2018, 22:40)heyulaanil28 Wrote:
(07-02-2018, 22:33)Okan Wrote: Kadroyu kim kurdu cok merak ediyorum hele degisikler???
Resmen yenilin dendi sanki

Hakan hoca ve Ercan abi asgari ücrete çalışıyorlar alt yapıda gerçi bu Türkiye'nin gerçeği ne bekliyorduk ben kupa için başta Metin hoca olmak üzere tüm takıma emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

alt yapı hocalarına verilen paralar evet sorun ama sorun şurda ; alakasız şekilde para kazanan futbolcular. galatasarayın 3. kalecisi eray işcan.. adamda yetenege dair birşey yok ama para kazanıyor. tamam kazansın lafımız yok ama yaşı gelmiş geçiyor gönder kardeşim . bizdede var bu. ama önceki yönetimlere göre şimdiki yönetim bence alt yapıya önem veriyor. hocalara falan.
Reply
07-02-2018, 23:08,
bizim yöneticiler akreditasyon kartı ile taraftar sokmuşlar . o nedenle göz altına alınmışlar.
Reply
07-02-2018, 23:26,
Ahmet

Caner-Aykut-Çağlar-Hüsam

-------Panos-Dodo-------

Jones---Volkan---Dialiba

---------Almeida----------

Volkan'ı 10 numarada denerim. Eğer volkan bugün ciddi sakatlandıysa veya sakatlık dönüşü eski Volkan olamayacaksa 4-4-2 ye dönerim. Batuhan-Almeida yaparım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
07-02-2018, 23:43,
Giresunspor kaptanı yenildiği bir maçtan sonra gülerek rakip taķımın oyuncusundan forma istiyor. İnşallah en kısa zamanda ait olduğu alt liglere dönüş yapar.
Genç Çotanaklar

Reply
07-02-2018, 23:51,
(07-02-2018, 23:26)maicon_28 Wrote: Ahmet

Caner-Aykut-Çağlar-Hüsam

-------Panos-Dodo-------

Jones---Volkan---Dialiba

---------Almeida----------

Volkan'ı 10 numarada denerim. Eğer volkan bugün ciddi sakatlandıysa veya sakatlık dönüşü eski Volkan olamayacaksa 4-4-2 ye dönerim. Batuhan-Almeida yaparım
Tahminimce volkan sezonu kapatır inşallah birşey olmaz ama ayağı guclenmeden sahaya çıkmış.. kadro iyi volkanin yerine recep oynar
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)