21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
11-02-2018, 17:21, (This post was last modified: 11-02-2018, 17:21 by Çotanax.)
RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
B.k ettiniz herseyi. G.tuyle basiyla durmadan oynarsaniz takimin olacağı buydu. Alt ustu adam akıllı bir forver bir 10 numara istedik. Gecen seneki ozgurcan su kadroda yine ilk 11 oynardı. Özgürü gönderdiniz gelen adamlar özgürden iyi mi. Allah kahretsin sizi. Drfolun gidin mahvettiniz yıktınız hayallerimizi. Cıkabilirdik gerçekten bu sefer olabilirdi. Baiin suraya yazıyorum batuhan abdulkerim onur gibi oyuncuların ilk 18 e girdiği kadrodan hiç bir b.k beklemeyin. Kimse beklemesin mk. Takım baştan aşağı kalitesizlik kokuyor. Her geçen gün geriye gidiyor
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
11-02-2018, 17:23,
Yönetim ve Başkanın tek yapması gereken mevcut kadroyu koruyup, ligi bilen adam gibi bir orta saha ve golcü almaktı. Bu kadardı bu iş. Yapamadılar mı yapmak mı istemediler bilmiyorum artık. Ama en büyük hata Başkanın o kadar
Bundan sonrası tek umut Yılmaz Vural Hoca. Topçuları dövecek mi sövecek mi napacaksa yapacak bu takımı ayağa kaldıracak. Tek umut bu. Bugün hemen hemen herkesin ne oynadığını görmüştür. Ahmad Abadı da artık kadroda oynatması gerekiyor.
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
11-02-2018, 17:23,
Aykut Demir olmasayd şu takım kümeye oynardı transfer başarısı değil o da son gün boşa çıktı
Reply
11-02-2018, 17:25,
herşeyi geçtim tamam berbat oynadık tamam bktan oynadık ama bu mna kdumun eskişehiride yerden kalkmadı.böyle türk futbolununda böyle hakeminde ......
Reply
11-02-2018, 17:25,
İlk iki artık hayal. Palyoffa girmeye oynuyacağız artık
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
11-02-2018, 17:27,
Yönetim taraftarı kandırdığı gibi Yılmaz hocayıda kandırmış.Uefa lisansı bu takımı Süper Lige çıkarmıyor. Forvet gerekiyor, 10 numara lazım diye burada yaza yaza milletin klavyesi eskidi.
Reply
11-02-2018, 17:30,
Gelmeyin lan giresuna. Gidin gurcistanda azerbaycanda falan oynayın. Yayinlamayin bizim maçları, yiktiniz hayalleri, siktiniz belamizi, mide bulandırıyorsunuz.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
11-02-2018, 17:31,
YILMAZ HOCANIN YAPACAGI BIR SEY YOK HOCA OYUNCULARI TANIDI HAFDADAN SONRA HOCA ICIN KONUSABILIRIZ ANCAK
Reply
11-02-2018, 17:35,
Bu durumun tek sorumlusu Bozbag ve saz arkadaslari.
Yonetimi istifaya davet ediyorum.
Daha fazla zorlamanin anlami yok.
Reply
11-02-2018, 17:35,
Ödemeyin bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"in parasını. Aç oynasın haysiyetsizler.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)