Elazığspor-Giresunsporumuz
19-02-2018, 22:47,
RE: Elazığspor-Giresunsporumuz
Bahane g.t gibi herkeste bulunur demişler. Yılmaz Vural sahanın bozukluğundan girmiş, taraftardan çıkmış. Hocanın haklı olduğu noktalar yok mu fazlasıyla var. Muhammet Reis`in on numara diye alındığı, Jones`in gol umudu olduğu takımda Mourinho bile iş yapamaz.
Takımda bariz sorunlar var. Dialiba, Korkisho, Caner beş haftadır top oynamıyor. Yılmaz Vural ilk önce takım içi sorunları çözmeli.
Şöyle iki hafta milli takım arası olsa çok iyi olurdu.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
19-02-2018, 23:49,
Kazanacam diye çıkmayacaksın. Tüm takım defans yapsın. Kontradan atarsak atarız atamazsak 1 puan alıp geliriz. Oda bize fazlasıyla yeter zaten.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
19-02-2018, 23:59,
Hoca açıklamaları ile resmen diyor ki Ahmad Abad'dan bi cacık olmaz
20-02-2018, 00:32,
Hem Fener maçında izledim diyor
Hem tanımıyorum diyor.
Sanki diğer oyuncuları çok tanıyorsun.En çok bildiğin adamlar seninle çalışmış isimlerdir.Bir de Aykut’tur işte.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
20-02-2018, 00:52,
Yeniliriz.
20-02-2018, 01:39, (This post was last modified: 20-02-2018, 11:04 by Okan.)
Futbolcularin uzerlerine gitmeyin cok ama cok yorulmuslar. Nede olsa 30+ agirlikli takimiz. Cok sey istemiyelim zaten sakat aldik sakat gidecekler.

Maca gelirsek, elazig = banko. Birazda su Atta izleyelim nasil birisi belki gol atta yapar.
20-02-2018, 09:41,
Ben anladım ki bu takım bu seneyi ne futbolcular, ne teknik direktör, ne taraftar ne de başka birşey yüzünden çöpe atmadı.
Tek sebep şu; KRİZ YÖNETİMİNİN OLMAMASI! yani yönetimin beceriksizliği. Olaylar Caner-Diyadin'le başladı sonra hiç durmadı. Görünen o ki kavgalara kadar gitmiş. Sen bunun önüne geçemezsen olacak olan budur.
20-02-2018, 11:38,
Aykut sakat
Hüsamettin sakat
Caner(Murat)- Onur-Abdül-Çağlar defans hattının gol yememesi olası durum değil.Onur yerine Dodo, Panos’dan biri çekilecek olsa bir ihtimal gol yemeyiz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
20-02-2018, 12:36,
(20-02-2018, 00:32)mvsr Wrote: Hem Fener maçında izledim diyor
Hem tanımıyorum diyor.
Sanki diğer oyuncuları çok tanıyorsun.En çok bildiğin adamlar seninle çalışmış isimlerdir.Bir de Aykut’tur işte.

hüsam ı çok iyi tanıyorum dedi .
bu iki maçtan 6 puan çıkarsa hazırlık yapın derim. 4 puan çıkarsa diğer maça saklarım kendimi . 3 puan çıkarsa ne yapalım bu kadar oluyormuş derim . 1 puan çıkarsa fikstüre bakıp kimlerle oynuyoruz ona bakarım  . 0 puan çıkarsa küme düşmenin sınırı kaç puandı diye araştırırım. öyle bir maç benim için.
20-02-2018, 13:11,
Bu takimi Igor Tudor'a verecen bak nasil cikartiyor, Karabuksporu o cop kadroyla ilk 10a oynatiyordu, tam 1 sene sonra adamlar ligin dibine demir atti.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)