Elazığspor-Giresunsporumuz
21-02-2018, 19:12,
RE: Elazığspor-Giresunsporumuz
ahaha tam açtım penaltı kullanıyoruz ve goll Smile
21-02-2018, 19:12,
Gol attık
Sadece Giresunspor!
21-02-2018, 19:13,
attık ama hiç iç açıcı değiliz. atağa çıkıyoruz isteksiz. kimse koşmuyor pas almıyor. jones aldı koştu penaltı oldu ama penatlı değil gibi geldi bana . temas varmıydı ?
21-02-2018, 19:18,
bana da ilk anda temas yok gibi geldi, yalnız Jones penaltı almasını iyi biliyor Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(21-02-2018, 18:43)sokakbaşımeyhane Wrote:
(21-02-2018, 18:38)kerasus Wrote:
(21-02-2018, 18:16)Semih Karahan Wrote: o değilde erkan sözeriye çok sövdük ama bu ligin antrenörü o galiba. adam cidden iş yapıyor yaptırıyor.

valla benim hala beğendiğim bir hoca. çok skora yatıyor deniyor ama gazişehirin son hafta skorları hep farklı galibiyetler. ayrıca karabükten hiç şans verilmeden ilk fırsatta yollandı bu sene. onun 6 haftada topladığı puanı geri kalan 16 haftada ancak toplayabildiler. malatyaya yenildi diye erkan hocayı yolladılar ama ondan beri bütün süper lig üstlerinden geçti. yani kaç senedir dikkat ediyorum, erkan sözeriyi gönderipte, ondan sonra çıkışa geçen toparlayan takım görmedim hiç  Big Grin
Ben gördüm balıkesir 
Bizden sonra bizi geçip play off oynadı
Karabükspor para krizinden sonra dağıldı erkan in çok başarılı olduğu söylenemez

o sene 5. hocayı getirdi balıkesir. çıkışa geçen toparlayan takım neden 5 farklı hocayla çalışsınki? bariz belli ki o sene o takımda oturmayan bişeyler varmış, sözeriden bağımsız. 

keza karabük erkan hoca gider gitmezmi krize girdi? yoksa bunların bütün parasını erkan hocamı veriyormuş anlamadım. neden sözeri gidince para krizine girdiler? sonuç olarak sözeriyi gönderdikleri esnadaki puan durumuyla şimdi arasında dağlar var. tamam hocayı sevme ama çokta zorlama ortada bazı gerçekler varken.
(21-02-2018, 19:18)maicon_28 Wrote: bana da ilk anda temas yok gibi geldi, yalnız Jones penaltı almasını iyi biliyor Big Grin

aynen moruk iyi salıyor kendini. bu arada çağlar adamına pres yaptı bi baktı orta sahaya gelmiş. sonra geriye dönücem diye arkadaki adamı bıraktırtı o adam pozisyona girdi :Sad abi neden böyle oluyor ya
21-02-2018, 19:19,
ben başta erkan sözeri'yi beğeniyordum ama sonradan gına getirdi.

Son dakikalarda uyguladığı 1980 model futbol anlayışını haftalarca sürdürünce bıktırdı. Gol attıktan sonra, son dakikalarda ileriden adam çıkar, defansa veya orta sahaya adam alıp baskı yiyip gol yememiz veya yemesek bile oluşturduğu stresten dolayı sağlığımızla oynamasından dolayı Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
21-02-2018, 19:22, (This post was last modified: 21-02-2018, 19:23 by Semih Karahan.)
dialiba hint fakiri. önde basan karşılayan yok. adamlar çok boş kalıp şut atmaya müsaitler onur hayattan bezmiş ulan ya 3 haftadır maç izlemiyordum sinirlerim iyiydi şimdi daha kötiü Sad
bu arada bizim kalede çimler direğin dibinde neden kalkık. yani tuhaf olarak çim orada yükseliyor. dikkat ettiniz mi bilmiyorum
21-02-2018, 19:24,
(21-02-2018, 19:13)Semih Karahan Wrote: attık ama hiç iç açıcı değiliz. atağa çıkıyoruz isteksiz. kimse koşmuyor pas almıyor. jones aldı koştu penaltı oldu ama penatlı değil gibi geldi bana . temas varmıydı ?

Aynen bende isteksiz bi şekilde gol attık dedim zaten Big Grin
Sadece Giresunspor!
21-02-2018, 19:31,
ya onur allah muhammed askına sen nasıl bir stopersin canım kardesim. hiç mi müdahele etmicen ya .

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)