| 

| maicon_28   Posting Freak

Threads: 40
 | 
			| RE: Elazığspor-Giresunsporumuz 

(21-02-2018, 21:18)bulancak28 Wrote:   (21-02-2018, 21:13)maicon_28 Wrote:  gerçekleşme ihtimali %1 falan ama bütün imkanlar zorlanıp Metin Diyadin geri getirilsin, kalan maçlarımız İstanbul'da oynansın. 
 Ümit Özat Gençlerbirliğinde ilk haftalarda istifa etti sonradan geri geldi, takım çıkış yakaladı. Bizde çıkış yakalarız, gerçekleşme ihtimali düşük değil...

özet: gelme ihtimal düşük, gelirse çıkış yaklama ihtimalimiz düşük değil :d
 Aga Ümit Özat'ın Gençlerbirliği ile gönül bağı var. Metin Diyadin bize "kendi yöresi" diye geldi, adama Trabzonlu diye edilmedik küfür kalmadı. Şu an geri gelse burdan Giresun'a halay çeke çeke gider karşılarım hocayı. Ama şahsen ben de olsam ben de gelmezdim. Üstelik hoca aşırı gururlu bir insan. İnanılmaz bir teklif yapılması lazım ki gelsin.

O yüzden diyorum ya maçlarımızı İstanbul'da oynayalım diye. 
Futboldan anlamayan, ilk yenilgide hocayı istifaya çağıran şımarık taraftara yedirmemek için maçlar İstanbul'da oynansın

3 haftadır berbat oyunu geçtim, yenilmeyi geçtim, galibiyete veya 1 puan yaklaşamıyoruz bile..

Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
 |  |  
	| 21-02-2018, 21:23 |  |  

| bulancak28   Posting Freak

Threads: 3
 | 
			| RE: Elazığspor-Giresunsporumuz 

Beyler abartmıyorum, bu takım bu gidişle gaziantepsporu, manisayı, adana demiri falan da yenemez. Gaziantep zaten düştü, bir iddiaları yok. Tecrübe adına 11 kişi defansa bi yatarlar, biz de bu kazmalarla gol mol atamayız. Hatta kontradan bir tane de yapıştırabilirler. Geçen sene adana demir vardı ligin ortalarında takılan. Üst üste yenilmeye başladılar, hatırlayan vardır. Son maç küme düşüyordu az daha, oynadıkları takım da mersin idmanyurdu, 5 hafta önceden düşmüş. Aynı akıbeti yaşayabiliriz.
 Bence bir an önce Yılmaz Vural gönderilmeli. Artık bu işin parası falan kalmadı. Ki gönderse dahi takım iflas etmez, korkmasın. Ümraniye maçına şöyle takımı haddini bilerek oynatacak bir hoca ile çıkalım. Onlar da kötü gidiyor, kazanmak için saldıracaklardır. Hasbelkader bir tane sıkıştırıp belki puan falan alırız.

(This post was last modified: 21-02-2018, 21:33 by bulancak28.)
 |  |  
	| 21-02-2018, 21:32 |  |  |