Elazığspor-Giresunsporumuz
21-02-2018, 23:23,
RE: Elazığspor-Giresunsporumuz
Adam gerekli kaynağı fazlasıyla sağladı pek çok transferde payı var. Milli Savunma Bakanı ülke savaştayken gelip bi de kulübü mü denetleyecek.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
21-02-2018, 23:29,
(21-02-2018, 22:53)maicon_28 Wrote: "13 te 13 yapcaz, şampiyon olcaz " vs. diyen arkadaş gelsin
"11 de 0 yapcaz, küme düşcez" falan desin. Mehmet Birinci'yi de istemiyordu o sene şampiyon olduk.

Adamın dediklerinin tam tersi çıkıyor, ters totem deneyelim bir şeyler yapalım Big Grin
Yoksa bu gidişle kümeye doğru yuvarlanacağız

ya o değilde, şampiyon olamazsak ben burdayım sene sonu diyordu. la sene sonunu geçtim, daha şimdiden ortadan kayboldu  Smile
21-02-2018, 23:43,
heyulaanil28 kesinlikle Bozbağ'ın ta kendisi Big Grin
22-02-2018, 00:14,
Kume dusuyoruz ve hala hic bir sey yapilmiyo. Dusmemek icin artik bi hamleler yapilmali. Yapılmıyor ise Giresunsporun gercek sahibi taraftar artik bu gidişe el atmali. O sözde taraftar gruplari bozbagsporlularda bedava bilet ugruna sattıkları giresunsporuda bulamayacaklar. Yazik oluyor Giresuna
22-02-2018, 00:16,
(21-02-2018, 23:43)genoa28 Wrote: heyulaanil28 kesinlikle Bozbağ'ın ta kendisi Big Grin

Yok  ya adama o kadar yuklenmeyin. 
Herkes fikirlerinde özgürdür ..heyulaanide seversin sevmezsin uzun yıllardır burada yazıyor yönetime yakın olabilir saygı duyariz 
Adam bir iddia ortaya atmış inanmış demek ki olmadı diye adama yuklenmeyelim herkes yanılır yazarız karşı görüşü olur biter bence..renkdasimiz sonuçta ..burada cezmik in işi siyasete dokmesine bile tahammül edildi 
Ben saygı duyuyorum
Derelili çotanak
22-02-2018, 00:18, (This post was last modified: 22-02-2018, 00:18 by sokakbaşımeyhane.)
Bu ARADA özgür yılmaz la  biraz once konuştum anlatsam ayıp olur ama başkana baya sitemli yapılan yanlışı gönderilis şeklini anlattı yazık...
Gerisi bende kalsın.
Derelili çotanak
22-02-2018, 00:24,
HahahHahahahaha hiç güleceğim yoktu siz yokken biz burdaydık yavrucuğum işim gereği yurt dışında seminerdeyim şuan yoğunluktan dolayı yazamıyorum hafta sonu döneceğim rahatça yazarız.

Laf meselesine geleceğine ben lafımı yemem ama ilk 2 ama Playofftan bu takım şampiyon çıkacağına inanıyorum dedim sözümünde arkasındayım bu ligde daha çok şey değişir her kışın bir yazı vardır mayısı bekleyin Wink Samsunlular gibi akbaba gibi puan kaybımızı beklemeye gerek yok umudun olmadığı yerde hayat biter.

Takıma gelecek olursak Son 2 haftayı izleyemedim kadroya bakacak olursak Yılmaz hoca Metin Diyadin yolundan giderse hata yapar ilk 3 hafta çok önemli ve sonrası daha da önemli demiştim takıma neşter vurması lazım Yılmaz hocanın basın toplantısında söylediklerini icraata dökmesi lazım 
takım içi sıkıntılar var Caner'in kadro dışı kalması ile başlayan Antalya kampında devam eden ve taraf olan takım var bunun için Yılmaz hoca Yılmaz hocalığını göstermeli ki başarılı olsun Metin Diyadin den farkı olsun.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
22-02-2018, 00:36,
Yılmaz vural hoca falan degil. Sov programlarinda gezen bi sovmen. Adam hala isin girgirinda. Enistenizim falan filan.... saka gibi borcsuz ve uefa lisansiyla ikinci lige gidiyoruz
22-02-2018, 00:51,
İnsanlar passolig kartlarını kırıp atmaya başlamış.Bu şekilde fotolar var sosyal medya da.Herkes sitemli ve kızgın.İnsanı çileden çıkaran bir diğer konu da açıklama yapılmıyor olması.Yaptırım uygulanmaması.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
22-02-2018, 00:52,
Canere geçen sene Malatya'da oynarken maç sonu olan olaylardan beri ayarım bu sene kendisine olan nefretim dahada arttı hocayı yedi takımı karıştırdı üstüne gram topbeyin oynamıyor Lanet olsun böyle topçuya

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)