Elazığspor-Giresunsporumuz
22-02-2018, 16:07, (This post was last modified: 22-02-2018, 16:08 by sokakbaşımeyhane.)
RE: Elazığspor-Giresunsporumuz
Batuhan dan sonra yılmaz vural bitmiştir gözümde
Heyulaaninin mehmet birinci tezine katılmıyorum..takim ilkvbank asya ligindeyken takımı kümede tutmuştur bu başarıdır samsuna 4 attığı sezon şanssız 2-3 altay mağlubiyeti son dakika kasimpasa mağlubiyeti sonunu hazırlamıştır tahammül sıfır
Şampiyon yapmış ama sadece 6 hafta sans verilmiştir uzun vadede her zaman başarılı olmuştur
Başkan mustafa bozbag hala koltugundaysa mehmet birinci sayesindedir..unye spor günlerini unutmayin
Derelili çotanak
22-02-2018, 16:17,
Bu arada Heyulani ve kumyali gurubunun mustafa bozbag sevgisi bozbagin kumyali li olmasından dolayidir
Mustafa bozbag dereliden veyahut kesaptan bir yerden olsaydı tepkiler çok farklı olurdu
Derelili çotanak
22-02-2018, 17:21,
Elazığ deplasmanında takımın yanında haberi hala duruyor sitelerde.Normal bir zamanda olsak kahroldu diye haber yapılırdı.Haftalar oldu aşağısı ile puan farkı eridi çıt ses yok kimseden.Vuralo Yılmaz konuşuyor sadece.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
22-02-2018, 17:39, (This post was last modified: 22-02-2018, 17:41 by grs282.)
Ligin ilk ve ikinci yarısı siyahla beyaz gibi. Puan kaybı olur, takım kötü gider ama ikinci yarı başladıktan sonra takım içinde huzursuzluk olduğu çok belli, bunun kaynağı kim, Başkan neden duruma el atmadı sorulacak sorular tabikide..

İkinci olarak Sorun ileri uçta eksikliğimiz kadromuz her mevki açısından bu lige yeterli fakat forvet transferi konusunda büyük oyuna geldik kim ne derse desin. Bunun baş sorumlusu da her zaman desteklediğim ve destekleyeceğim Başkandır. Süperligden golcü diyerek, menajerlere söz vererek olacak iş değil bu.. Önce okafor, sonra Batuhan. Bu işler benim nazarımda böyle olmaz. Golcüyü alırsın, sezon sonuna kadar seni sırtlar.
22-02-2018, 18:49,
Recep aydın oynamıyor diye fatih atık e küfür edildi recep fatihin yanına gelemez
Hakan baris monte edilmeli hırslı ayakları iyi
Derelili çotanak
22-02-2018, 21:11,
Recep Aydın'ı biz geçen seneki Recep sandığımız içindi o.

Ben Recep'i çok seviyordum. Şu an gönderilecekler listesine üst sıralarda yazarım.
22-02-2018, 21:25,
(22-02-2018, 13:55)heyulaanil28 Wrote:  evet Mehmet hocaya karşı çıktım gazla bizi çıkırır sonrası olmaz dedim 
(13-02-2018, 02:06)heyulaanil28 Wrote: 2 lig şampiyonluğunda devre arası bu takım şampiyon olacak dediğimde alay edenler vardı 

yorumsuz..
22-02-2018, 21:46,
la zaten takım kötü bi de siz böyle yapıp insanı soğutmayın iyice. birbiirnize ne küfür ediyorsunuz.
22-02-2018, 22:05,
Ya saçmalayın birader Allahaşkına yok adres verecekmiş yok tek gelecekmiş geçin bunları klavye delikanlılığı yapmayın birbirinize.

Herkesin canı sıkkın zaten sağolsun takım hepimizi mahvetti ulan küme düşücez, hala daha yok Ergündü, yok gs idi, yok bjk idi. Geçin abicim bunları.
Takım küme düşecek bu gidişle, onu ne yapacağımızı düşünelim. Ha biz bir b.k yapamayacaz gerçi de, en azından içimizi dökeriz bir nebze zaten forumun olayı bu, galibiyette sevinci paylaşmak, mağlubiyette bir nebze içimizi soğutabilmek, transfer sezonu menajerlik simülasyonu yapmak Big Grin

Bizim işte çalışan Elazığlı bi kadın var, denk gelince bayağı takılırız birbirimize. Kadının futbolla alakası yok hasbelkader bi yerden görmüş maç sonucunu, herkes de benim Giresunsporlu olduğumu biliyor. Kadın sabah beni gördü, ilk cümlesi: "çakmışız size 2-1?"
Ulan şu cümleyi de duyduk ya, valla billa yerin dibine girdik Big Grin

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)