25.Hafta Giresunsporumuz 4-1 G.Gaziantep FK
27-02-2018, 14:08, (This post was last modified: 27-02-2018, 14:13 by maicon_28.)
RE: 25.Hafta Giresunsporumuz-G.Gaziantep FK
Bence playoff yapmamız imkansıza yakın.
2. - 3. iken homurdanan taraftara sormak lazım şuan 12. yiz ve düşme potasıyla puan farkımız sadece 5, ne düşünüyorlar

Bu takımın reçetesini söylüyorum, haftalardır kızdığımız sövdüğümüz dialiba ve korkiş. Bunların tekrar iyi oynaması imkansıza yakın olduğu için playoff oynamamızda imkansıza yakın. Ahmet Şahin hakkında tespitleriniz doğru, karşı karşıya pozisyonlarda golü yiyor garanti, yalnız Anıl'da yan toplarda çıkmıyor(veya boşa çıkıyor) ve hiç bir şey yokken dahi hediye gol etme yeteneği var. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

Ahmet(Anıl)

Mert(caner) - Aykut - Çağlar - Hüsam

Korkiş-Panos-Hakan-Dialiba

Jones-Almeida

veya Jones yerine Fatih, diri kan olması için dakika 55-60 ta jones carioca girebilir.

Bence Ahmed Abed dandik, Almeida ile aynı menajer olduğu söyleniyor. Arada Abed'de kitlendi veya şart koşulmuş olabilir
Bursa'dan gelen Koffi onunla ilgili de çok olumlu şeyler söylenmiyor ama yine de kesin bir şey konuşmayayım antrenman performansına göre belki şans verilebilir.

edit: Gerçi forvette 1.77 lik Almeida ile hiç bir şey olmaz. Olağanüstü yeteneklerin yoka bu ligde forvetin boyu 1.85 m civarı olacak
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-02-2018, 16:19,
Bana kalırsa Jones'un takımda yeri yok ya Abedi oynatırım onu oynatmam
Reply
27-02-2018, 18:11,
Metin hocanın hücum sisteminde Almeida iş yapabilecek oyuncu önceki yorumlarda da bahsedilmiş Dialiba ve Korkishko bizim kilit oyuncularımızdı felaket durumdalar. Ya ikisini de kazanacağız bir şekilde ya da kadro dışı bırakıp kalanlarla bir şeyler yapmaya çalışacağız.
Fark ettim de herkes Sinan Özkanı gözden çıkarmış adı bile geçmez oldu Big Grin
Reply
27-02-2018, 18:18,
(27-02-2018, 18:11)ultras Wrote: Metin hocanın hücum sisteminde Almeida iş yapabilecek oyuncu önceki yorumlarda da bahsedilmiş Dialiba ve Korkishko bizim kilit oyuncularımızdı felaket durumdalar. Ya ikisini de kazanacağız bir şekilde ya da kadro dışı bırakıp kalanlarla bir şeyler yapmaya çalışacağız.
Fark ettim de herkes Sinan Özkanı gözden çıkarmış adı bile geçmez oldu Big Grin

Aslında sinan denizli maçında takımın iyilerindendi mücadele yönünden
Derelili çotanak
Reply
27-02-2018, 18:43,
(27-02-2018, 14:08)maicon_28 Wrote: Bence playoff yapmamız imkansıza yakın.
2. - 3. iken homurdanan taraftara sormak lazım şuan 12. yiz ve düşme potasıyla puan farkımız sadece 5, ne düşünüyorlar

Bu takımın reçetesini söylüyorum, haftalardır kızdığımız sövdüğümüz dialiba ve korkiş. Bunların tekrar iyi oynaması imkansıza yakın olduğu için playoff oynamamızda imkansıza yakın. Ahmet Şahin hakkında tespitleriniz doğru, karşı karşıya pozisyonlarda golü yiyor garanti, yalnız Anıl'da yan toplarda çıkmıyor(veya boşa çıkıyor) ve hiç bir şey yokken dahi hediye gol etme yeteneği var. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

Ahmet(Anıl)

Mert(caner) - Aykut - Çağlar - Hüsam

Korkiş-Panos-Hakan-Dialiba

Jones-Almeida

veya Jones yerine Fatih, diri kan olması için dakika 55-60 ta jones carioca girebilir.

Bence Ahmed Abed dandik, Almeida ile aynı menajer olduğu söyleniyor. Arada Abed'de kitlendi veya şart koşulmuş olabilir
Bursa'dan gelen Koffi  onunla ilgili de çok olumlu şeyler söylenmiyor ama yine de kesin bir şey konuşmayayım antrenman performansına göre belki şans verilebilir.

edit: Gerçi forvette 1.77 lik Almeida ile hiç bir şey olmaz. Olağanüstü yeteneklerin yoka bu ligde forvetin boyu 1.85 m civarı olacak

aga ahmetin tek iyi yönü topu oyuna iyi sokuyor. iyi seziyor bu da tecrübeden. anıl ahmetten ne kaparsa kar . jones u yazdın oraya ama işte jones 4-4-2 gibi oynayamaz geriye gelir yine. 4-4-1-1 olur o zaman. ben korişkodan yanayım her ne kadar inişli çıkışlı olsada. bu takımın kanatları onlardı . onlar olmalı. aykut iyileşmiş galiba. idman da gördüm ama . umarım bu hafta galip geliriz
Reply
27-02-2018, 19:21,
(27-02-2018, 18:43)Semih Karahan Wrote: aga ahmetin tek iyi yönü topu oyuna iyi sokuyor. iyi seziyor bu da tecrübeden. anıl ahmetten ne kaparsa kar . jones u yazdın oraya ama işte jones 4-4-2 gibi oynayamaz geriye gelir yine. 4-4-1-1 olur o zaman. ben korişkodan yanayım her ne kadar inişli çıkışlı olsada. bu takımın kanatları onlardı . onlar olmalı. aykut iyileşmiş galiba. idman da gördüm ama . umarım bu hafta galip geliriz

o zaman fatih oynasın diyeceğim de, tribünler daha 2.hatasında sövmeye başlar  onda da sıkıntı o :/
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-02-2018, 23:25,
Ankaragücü maçına denk fikstür çok iyi yine kritik 3 hafta çok önemli skor acısından değil Metin hocanın eylem yapması gerek istifa etmeden abi rolü oynayıp ortayı bulmaya kalkmıştı şimdi bunu yapmamalı ki geri döndüyse yapmayacaktır
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
28-02-2018, 14:30,
Spor toto 1.lig karması maçında bizden sadece Batuhan var.Kırmızı takımın forveti olarak sahaya çıkacak.İlk 11 de başlıyor maça.Seçilen oyuncular 95 ve daha altı doğumlulardan oluşuyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
28-02-2018, 14:34,
(28-02-2018, 14:30)mvsr Wrote: Spor toto 1.lig karması maçında bizden sadece Batuhan var.Kırmızı takımın forveti olarak sahaya çıkacak.İlk 11 de başlıyor maça.Seçilen oyuncular 95 ve daha altı doğumlulardan oluşuyor.

Forvete gelll
Derelili çotanak
Reply
28-02-2018, 16:17,
BANA GÖRE DE KIM OYNARSA OYNASIN YETERKI GALIP GELSIN METIN DIYADIN BASKAN MUSTAFA TEMEL BOZBAG OYNASIN HIC FARK ETMEZ YETERKI KAZANSINLAR
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)