27-02-2018, 21:54,
|
|
grs282
Junior Member

|
Threads: 1
|
|
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
Yılmaz Vural’ın açıklamaları:
"Taze taze yeni bir kulüpten ayrıldım ve canım sıkılıyor. İnsanlar bizden bir şey bekliyor. Almanya'daydım 20 gündür ve Mustafa Başkan telefon etti. Ben aslında Spor Toto 1. Lig'de 13 takımdan teklif aldım. 'Gidelim dedik.' işe başlamış olduk. Bitiş de aniden oldu. Perşembe günü antrenman yaptık. Oyuncular toplantı yapmış ve bana geldiler, 'Oyuncu arkadaşlar sizinle devam etmek istemiyor.' dedi. Bunları söyleyenler de Caner ve Çağlar... Gençlerbirliği'nde de erken oldu. Bu işin raconu neyse öyle yapılması lazım."
"Yönetimin araya girip, bu sıkıntıyı çözmesi lazım. Biz de 'Olmaz başkan.' dedik. Kulüp yönetimi tavır alsa, bu iş toparlanırdı ama böyle düşünen oyuncu grubu ile olmazdı. Bizim tavrımız demek ki onlara yüksek geldi. Yaş grubu yüksek bir takım vardı. Biraz canları yandı galiba. Ona üzüldüm... Biz buraya birilerini memnun etmeye gelmiyoruz. 'Ağır antrenman' diye bir şey olmaz."
"Göztepe'de de yaşadık ama oyuncuya karşı daha iyiydi onlar. Antrenöre teslim olan oyuncu grubu ile çalışmak daha uygun oluyor. Böyle bir gruba benim gibi bir adamı getirmemeleri lazımdı. 'Yılmaz Vural, toplantı yapıyor.' diye adımızı çıkardılar. Haftada 1-2 saati fazla görüyorsan da yuh sana yani."
"Giresunspor tamamen oyuncuya teslim olmuş durumda. Hocayı yolladınız, o zaman Ümraniye'yi neden yenemediniz? Genel olarak oyuncular da alınmasın. Süper Lig'de barınamayan oyuncular Spor Toto 1. Lig'e geliyor. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Yabancı oyuncular göndermeye çalışıyor. Sen kimsin ki beni gönderiyorsun?
Yılmaz Vural'dan Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ'a;
"Gönderdiğin teknik adamı geri çağırmak nasıl bir yöneticilik?"
Not: Ayrıca Hüsamettin önde oynar mı diye ısınan futbolculara sormuş futbolcularda başkana şikayet etmiş hoca kadro kurarken bize soruyor diye..
|
|
27-02-2018, 22:07,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
oy oy oy hoca neler demiş be
|
|
27-02-2018, 22:13,
(This post was last modified: 27-02-2018, 22:16 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Bozbağ canlı yayına bağlandı açıklamalar yaptı
Başkan duygulandı, ağlayacak gibi
Genel olarak böyle şeyler konuşulmaz, ben hocaya bir söz verdim benim açıklamadığım şeyler var, hocaya yakışmadı dedi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
27-02-2018, 22:21,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
vay anasını ya klüp değil mübarek pempe dizi.
3 haftada bunca şey nasıl yaşanıyor ya? Yılmaz Vural'a da çok inanasım gelmiyor.
Ama şu bir gerçek takımda ciddi anlamda sıkıntı var. Sonuçlardan da net olarak anlaşılıyor zaten.
|
|
27-02-2018, 22:25,
(This post was last modified: 27-02-2018, 22:27 by grs282.)
|
|
grs282
Junior Member

|
|
|
Az önce Yılmaz Vural oyuncu grubu hakkında eşşek herifler mi dedi ben mi yanlış duydum
Doğru duymuşum
Yılmaz Vural: "Oyuncular, eşşek herifler sahada sana görev veriyorsam yerine getiremiyorsan küfür de ederim. Bu oyuncu grubunun nasıl bir grup olduğunu millet bilsin ya!" (TRTSPOR)
|
|
27-02-2018, 22:27,
|
|
quaresma_28
Senior Member

|
|
|
Yanlış duymadın öyle dedi renktaş
Sadece Giresunspor!
|
|
27-02-2018, 22:27,
(This post was last modified: 27-02-2018, 22:29 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Yılmaz Vural: " Hüsamettin hiç sol açıkta oynadı mı diye sormuşum ? Ne var yani bunda, başkana da sorarım, malzemeciye de, ısınan futbolcuya da. Yok küfür ediyor muşum ? Ne var yani, eşşek herifler sahada sana görev veriyorsam yerine getiremiyorsan küfür de ederim. Bu gönderme sebebi olabilir mi ya ? "
EDİT : Bakın Yılmaz Vural kalsa %100 küme düşerdik. Şimdi ne oluruz bilmiyorum ama bu ortamda Yılmaz Vural ile kesin küme düşerdik, başka bir ihtimal yokmuş 
ve yok 13 te 13 leri , şampiyonlukları falan konuşuyorduk bu ortamda
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
27-02-2018, 22:28,
|
|
Oyuncu hakimiyeti yüzde yüz doğru gerisini bilemem
Derelili çotanak
|
|
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
|
|
kepaze olduk argo yaa
|
|
|
|
stantheman05
Senior Member

|
|
|
Futbolcular resmen hocayı göndermek için bizim umutlarımızı geleceğimizi yediler beyler,anlaşılan bu.
|
|
|