Poll: Metin Diyadin 'in yeniden gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
You do not have permission to vote in this poll.
Doğru Tercih.Gitmemesi gerekiyordu.
96.15%
25 96.15%
Yanlış Karar.Başkası gelebilirdi.
3.85%
1 3.85%
Total 26 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
27-02-2018, 23:12,
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
Caneride caglarida s.ederim
Derelili çotanak
Reply
27-02-2018, 23:19, (This post was last modified: 27-02-2018, 23:28 by heyulaanil28.)
Yılmaz Vural'ın açıklamaları doğru takımda sorunlar olduğu zaten apaçık ortada Caner ciler var birde Canerci olmayanlar var ikiye bölünmüş takım var ama sen tecrübeli hocaysan bu işleri çözeceksin Eskişehir maçından sonra basın toplantısında bunları görüp eyleme geçip icraat yapamayıp hocalık yerine baba rolü oynarsan ortayı bulmaya çalışırsan konuşmaya hakkın yok tesisler hakkında falan haklı kızmaya gerek yok adama tek sahada 3 katlı binaya tesis denmez 1 ay önce Ordu da 3 ligdeki Yeni Orduspor un tesislerini gördüm adamlar 3 normal çim sahası 1 sentetik saha yapmışlar görünce şaşırdım tesis binasının yapımıda sürüyor büyük arazide tesisler konusunda yüzde yüz haklı hoş bizim tesislerin önünde izcilik kampı yazıyor tesis bile değil o konuda kızmaya gerek yok
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
27-02-2018, 23:23,
(27-02-2018, 23:12)sokakbaşımeyhane Wrote: Caneride caglarida s.ederim

nokta
Reply
27-02-2018, 23:23,
Al sana enişte. Gelmeden yok Giresun şöyle mükemmel herşey harika idi. Senin çıkardığın kadroyu da gördük oyuna soktuğun adamları. İlk ilki hedefiyle gelip inşallah bizde puan alırız deyip kümede kalalım mesajı verdi hala konuşuyor yakışmadı hiç kol kırılır yen içinde kalır biz iç muhasebemizi yaparız bu oyuncu gurubu çeyrek final yaptı hoca at sahibine göre kişner haber oyuncu grubumuzda problem yok mu var şu sene hayırlısı ile bir atlatalım. Yönetim anlamında vizyon büyütülüp bu kulübe yeni bir tesis ve antrenman sahası yapılabilir mevcut yer şehirden çok kopuk sahilde dolgu alanı vesaire yapılabilir düşüncesindeyim
Reply
27-02-2018, 23:46, (This post was last modified: 27-02-2018, 23:48 by Okan.)
Yılmaz Vural: "Adam Yunanistan'dan gelmiş (Panajotis Dimitriadis), Giresunspor'u sabote ediyor ve beni kovduruyor. Ulan sen kimsin? Gelmişsin Yunanistan'dan, kendi ülkemde beni kovduruyorsun?"

Adam kelimeleriyle Giresunspora ve Giresunspora hizmet edenlere aleni tecavuz ediyor.
Iyiki s.ktr olup gonderildin.
Reply
28-02-2018, 00:22,
Beyler ortada Giresunsporu temsil eden futbolcuların yaptığı bir terbiyesizlik var. Yılmaz hoca zaten gönderildi. İlla ki bir şeye takılacaksanız memleketinizin takımını temsil eden bu heriflerin formayı haketmemesine takılın. Bize gelen hoca iyidir kötüdür oyunu oyuncuları bilir bilmez bunları yaşadık daha evvel. Futbolu bilmeyen adamları önümüze hoca diye koydular zamanında. Bu herifler hocayı göndereceğiz diye top oynamadılar 3 maç. 9 puandan olduk. Süper Lige çıkma şansımızı kaybettik. Böyle içten pazarlıklı,hocasının arkasından kuyu kazan futbolcuya ihtiyacımız yok bizim. Yönetim de eğer yönetimse yarından tezi yok bu işe kim bulaştıysa hepsini postalamalıdır. Bugün hocayı göndermek uğruna takımı bu hale getiren futbolcu,yarın yönetime taraftara neler der ne terbiyesizlikler yapar düşünsünler ve ona göre de mantıklı bir şekilde kararlarını versinler.
Reply
28-02-2018, 00:23,
Bizim bir yılımızı yiyen bir futbolcu problemi var.Çözüme kavuşmuyor.Başkanda bu oyunculara koltuk çıkıyor.Anlamış değilim.Tamam Yılmaz hoca kötünün teki bu oyuncular iki maç sonra aynısını Diyadin'e de yaparsa ne olacak ? Soruyorum ne olacak ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
28-02-2018, 00:26,
(28-02-2018, 00:23)mvsr Wrote: Bizim bir yılımızı yiyen bir futbolcu problemi var.Çözüme kavuşmuyor.Başkanda bu oyunculara koltuk çıkıyor.Anlamış değilim.Tamam Yılmaz hoca kötünün teki bu oyuncular iki maç sonra aynısını Diyadin'e de yaparsa ne olacak ? Soruyorum ne olacak ?

diyadine yapmaya kalkışıldı tak kadro dışı ama adamı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". baskan basta olmak üzere verdi canere kaptanlıgı tam yetkiyi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" caner de takımı. zaten sorunlu adam birde kaptanlık. biz bu adam için mi bolu ile kapıştık adam istemeye istemeye geldi buraya ibiş. hiç sevememeiştim zaten. maicon iyi bilir.
Reply
28-02-2018, 00:28,
Eğri oturup doğru konuşalım yılmaz vural bu konuda haklı papazlar bu takımı yönetiyor yonetimde bunların ağzına bakıyor laga luga yok taktik maktik hikaye adam dobra dobra açıklamış başkan cevap bile veremedi
Derelili çotanak
Reply
28-02-2018, 00:34,
Başkan ne yaptın.Kulübün tapusunu mu verdin Caner'e.Kimse dokunamıyor bu adama.Hesap sormaya bağlandın canlı yayına adam sana tek soru sordu cevap veremedin.Nerede kaldı doğrular samimiyetin.Tüm ülkeye rezil oldun.
Dilimiz de tüy bitti be yaptırım yaptırım diye.Yazıklar olsun.Hayalleriniz ile oynadı bu adamlar hayalleriniz.Her hafta yeni bir umutla gittiniz o stadyuma.Kçımıza bakarak geri döndük.Bu kulüpde ne kadar kötü düşüncesi olan varsa allah bilsin bilsin yapsın.Hepinizin g.tü başı ayrı oynuyor.Futbolcu müsvetteleri.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)