Poll: Metin Diyadin 'in yeniden gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
You do not have permission to vote in this poll.
Doğru Tercih.Gitmemesi gerekiyordu.
96.15%
25 96.15%
Yanlış Karar.Başkası gelebilirdi.
3.85%
1 3.85%
Total 26 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
28-02-2018, 00:37,
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
(28-02-2018, 00:28)sokakbaşımeyhane Wrote: Eğri oturup doğru konuşalım yılmaz vural  bu konuda haklı papazlar bu takımı yönetiyor yonetimde bunların ağzına bakıyor laga luga yok taktik maktik hikaye adam dobra dobra açıklamış başkan cevap bile veremedi

Aynen katılıyorum,Yılmaz hoca da bunları anlatmasa hiçbir şeyden haberimiz olmayacaktı. Saf saf ula bu takım bu hale nasıl geldi diye düşünür dururduk. Elazığspor yöneticisi açıklama yapıyor bugün primlerimizi ödeyemiyoruz diye adamlar ona rağmen canla başla mücadele ediyorlar,Denizlispora bi prim artışı verdiler adamlar uçtu son haftalarda. Bizimkilerde para derdi yok,hiçbir sıkıntıları yok üstüne üstlük Yılmaz hocayı şutlamak için 3 maç yattılar resmen. Bu nasıl ahlak yoksunluğudur,insanda hiç mi utanma olmaz ya? Vallahi yazıklar olsun billahi yazıklar olsun. Hakkımız da varsa haram zıkkım olsun. Güzelim kulübü ne hale getirdiler,itibarını zedelediler.
Reply
28-02-2018, 00:38,
caner ibişinin gelişinde caniklinin parmagı olabilir o nedenle ses cıkartılmıyor olabili.r
Reply
28-02-2018, 00:43, (This post was last modified: 28-02-2018, 00:44 by mvsr.)
Quote:Deneyimli teknik adam Giresunspor'dan ayrılış sürecini anlattı.
“Taze taze yeni bir kulüpten ayrıldım ve canım sıkılıyor. İnsanlar bizden bir şey bekliyor. Almanya'daydım 20 gündür ve Mustafa Başkan telefon etti. Ben aslında Spor Toto 1. Lig'de 13 takımdan teklif aldım. 'Gidelim dedik.' işe başlamış olduk. Bitiş de aniden oldu. Perşembe günü antrenman yaptık. Oyuncular toplantı yapmış ve bana geldiler, 'Oyuncu arkadaşlar sizinle devam etmek istemiyor' dedi. Bunları söyleyenler de Caner ve Çağlar. Gençlerbirliği'nde de erken oldu. Bu işin raconu neyse öyle yapılması lazım."
Vural: "Biz buraya birilerini memnun etmeye gelmiyoruz"
"Yönetimin araya girip, bu sıkıntıyı çözmesi lazım. Biz de 'Olmaz başkan.' dedik. Kulüp yönetimi tavır alsa, bu iş toparlanırdı ama böyle düşünen oyuncu grubu ile olmazdı. Bizim tavrımız demek ki onlara yüksek geldi. Yaş grubu yüksek bir takım vardı. Biraz canları yandı galiba. Ona üzüldüm... Biz buraya birilerini memnun etmeye gelmiyoruz. 'Ağır antrenman' diye bir şey olmaz."
Yılmaz Vural: "Ümraniye'yi neden yenemediniz?"
"Giresunspor tamamen oyuncuya teslim olmuş durumda. Hocayı yolladınız, o zaman Ümraniye'yi neden yenemediniz? Genel olarak oyuncular da alınmasın. Süper Lig'de barınamayan oyuncular Spor Toto 1. Lig'e geliyor. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Yabancı oyuncular göndermeye çalışıyor. Sen kimsin ki beni gönderiyorsun?"
Futbolculara eleştiri
"Biz kötüyüz ama 5 tane bu lige takım kim çıkardı? Saçma sapan işler. Adama görev veriyorsun ama taktik, disiplin diye bir şey yok. İşini yapacaksın yani. Seviyorum kerataları ama mecralarının dışına çıkıyorlar. Her şeyin içine girmeye çalışıyorlar."
"Metin ile de ben gitmeden önce konuştum..."
"Artık nefret geldi ve şeytan 'Bırak, bu işi yapma.' diyor. Her takımda bu iş böyle. Çok seviyorsanız hocanızı ve onun için oynayın ve kazanın. Şimdi de Metin Diyadin geri döndü. Metin ile de ben gitmeden önce konuştum ve şimdi de onun oraya dönmesine de şaşıyorum. Ümit Hoca ve Kemal Hoca'nın başına da geldi. Niye yolluyorsunuz o zaman? Bu iş iyi gitmiyor."

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Yılmaz Vural'ın açıklamalarının ardından yayına bağlanarak eleştirilere yanıt verdi.
"Hocamın oyuncular ile söyledikleri farklı, yönetimimiz ve şahsım ile söyledikleri farklı. Çok medeni bir şekilde hoca ile anlaştık. Talihsiz bir 15 gün geçirdik. 15 gün içerisinde bir tane bile olumlu Giresun cümlesi duyamadık. Tesisler, sahalar hiç iyi bir duymadık. Giresunspor her şeyi yerine getirmiştir. Giresunspor ile ilgili haddini aştı. Ben bu camiayı teslim ediyorum. Giresunspor'u yargılama gibi bir gündem oldu."
TRTSpor internet sayfasında ki program ile ilgili haberi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
28-02-2018, 00:43,
(28-02-2018, 00:38)Semih Karahan Wrote: caner ibişinin gelişinde caniklinin parmagı olabilir o nedenle ses cıkartılmıyor olabili.r

Kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum,Caniklinin ricasıyla alınmıştı hatırladığım kadarıyla Osmanlıspordan. Muriqi'nin Rize'ye transferi kadar kulis vardı o işte.
Reply
28-02-2018, 00:45,
http://www.trtspor.com.tr/videolar/basin...27239.html

Buda izlemek isteyenler için yayın linki
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
28-02-2018, 00:48, (This post was last modified: 28-02-2018, 00:49 by Semih Karahan.)
ibişe bak baskanı nasıl kucumsuyor belki 4-5 defa aramıştır falan . tam ibiş ya
sadece giresunu konuşmuş. başka hiçbişey konuşmamış
Reply
28-02-2018, 00:53,
Başkanda, futbolcularda, yılmaz vural'da hepsinde suç var.

Başkan yapmadığı transferler ve yılmaz vural'ın bahsettiği vizyon konuları

futbolcuların gruplaşması, papazlanması, sabote etmesi

yılmaz vural'ın her şeyi en ince detayına kadar anlatması
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
28-02-2018, 01:01,
Rezil ettiniz kulübü ALLAH belanizi versin
Derelili çotanak
Reply
28-02-2018, 01:16,
Ya bu olanlar neden şaşırttıki caner ve de çağların takım üzerindeki etkisi zaten ilk olarak metin hocayı tribünlerin önüne atarak başlamadımı, papaz çok abi takımda yabancılarda bile dodo dürzüsü sivri, sakalı milletin götüne batan aykut bu takımda tek lider olmalı bana göre versinler kaptanlığı, Kimse Giresunspordan üstün değildir.
Yılmaz vural neden "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" atsın doğru diyor adam futbolcuya ipi fazla verirsen parmağında oynatır işte böyle , bizim Giresuna esasında İstanbul takımlarında olduğu gibi takım içine sokulacak bi yönetici lazım, bu oyuncu grubundaki bazı topçular ilk olarak metin hocayı göndermek için bir kaç hafta takımı provake ettiler sonrasında yılmaz vuralda papaz olunca işlerine gelmedi 3 haftada öyle yattılar olan bize Şehrimize oldu ben hala diyorum bu takım 3 galibiyet her türlü alır gönder caneri, çağları, dodoyu ne kadar papaz artı mali yükü olan adam varsa senenin yapılanmasını metin hocaya ver işine baksın birde bozbağ şu menajer ve kasetten topçu izleyip alma işini bıraksın tamam scoot ekibi yok ama allah aşkına yerli yabancı bir sürü futbolcu var, izle izlettir.
Başkentten !
Reply
28-02-2018, 01:25,
Caner çok karaktersi bir insan tribünden ve bu olaylardan çıkardğım kadarıyla bu kadar tolerans verilmesi zaten en büyük hata bizim en büyük başarı sebebimiz kimseye tolerans verilmemesiydi takımda ve arkadaşlık ortamı olmasaydı bu senen bariz belli kimse birbirini günahı kadarı sevmiyor bence Yılmaz Vuralda ne kadar karaktersiz bir adam olduğunu tescilledi bence başkana geldiğinde methiyeler dizip burada yere gömmek anca onun yapabileceği bir işti çok adamsan müdahale etseydin salladığın adamları her maç oynatanda sensin başkanında artık müdahale etmesi gerek kadro dışı gerek papazların başını ezmek gerek
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)