27.Hafta Giresunsporumuz 0-2 Adana Demirspor
09-03-2018, 03:39,
RE: 27.Hafta Giresunsporumuz-Adana Demirspor
İlk çıktığımız seneler faruk güler getiriyordu yabancıları fabiano isael barbosa falan orduya da brunoyla akaminkoyu getirmişti yanlış hatırlamıyorsam, Ama o Okaforla abdul basit adamı nasıl buldular da aldık çok merak ediyorum Smile
Sadece Giresunspor!
Reply
09-03-2018, 06:01,
BU MACI KAZANIRSAK KI KAZANACAGIMIZI DÜSÜNÜYORUM PLAY OF YADA ILK IKI ICIN COK BÜYÜK HAVA YAKALARIZ OYUNCULAR DA TAM ANLAMI ILE KENDINE GELIR
Reply
09-03-2018, 12:11,
(09-03-2018, 03:39)quaresma_28 Wrote: İlk çıktığımız seneler faruk güler getiriyordu yabancıları fabiano isael barbosa falan orduya da brunoyla akaminkoyu getirmişti yanlış hatırlamıyorsam, Ama o Okaforla abdul basit adamı nasıl buldular da aldık çok merak ediyorum Smile

onlarda ucuza kacmanin sonucu. lokantaya oturup az kuru az corba cek ustam diye siparis verir gibi menejere en ucuz kim varsa elinde getir demistir bizim baskan. e ozamanda ancak okafor bulabilirsin.
Reply
09-03-2018, 14:45,
Fatih Atik dönüyor.Banko oynar.
Kazanacağımızı düşünüyorum.Bir kez daha 4 atarak kazanırsak çilek olur.Play-off hedefinde bu maçtan öte Erzurum deplasmanından alınacak sonuç önemli.6 puan ile kapatırsak mükemmel olacak.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
09-03-2018, 17:13,
Muhakkak kazanmamız gereken bir maç Ads!ye karşı şansımız bir şekilde tutuyor hep Ads ve Erzurum maçlarını alırsak önümüz iyice açılır ciddi bir şekilde hesap yapmaya başlarız artık diye düşünüyorum.Top hakimiyeti maç boyunca bizde olur tahminimce zaten Metin Hocanın taktiğinin en önemli parçalarından birisi bu Ads kontra atak oynar tahminimce hızlı oyuncuları var hücum hatlarında tam kontra atak takımı gibiler Denizli maçını kazanmaları bizim için iyi oldu tahminimce az birazda olsa rahatlamış gelecekler buraya.Metin Hocayı yemeseydi bazı arkadaşlar şuan daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.Ayrıca kazanmamız için bizim paşaların 2 haftadır olduğu gibi top oynamaya karar vermeleri lazım İnşallah kazanırız.Biz tribünde her zaman olduğu gibi son dakikaya kadar desteğimizi vericez Allah utandırmasın
Reply
09-03-2018, 18:10,
nasip olursa tribündeyim. istanbuldan gelen ekip ile geleceğim Smile e artık vakti ve zamanı gelmişti. merzifondan kaynak yapacagım yani Smile umarım güzel sonuçlar alırız
Reply
09-03-2018, 19:51,
Korkişko 2 maç almış iyi yırtmış yine ben 3 maç bekliyordum
Reply
09-03-2018, 20:23,
Çok afedersiniz arkadaşlar konudan bağımsız olarak dikkatimi çeken birşey paylaşmak istiyorum.  Eskişehir yöneticisinin açıklaması;
Quote:Erdal Şahbaz: “Sezon sonuna kadar acil 30 milyon ödeme yapmamız gerekiyor. Play-off hedefi matematiksel olarak devam ediyor. Bizim geldiğimiz koşullar ile bugünkü koşulları karşılaştırdığımızda pozitif koşullar var. Geldiğimizde kapanmak üzere olan, kayyuma götürülmeye çalışılan bir takım vardır. Geldik, bizim hedefimiz bu yıl özellikle bu takımı bu kadroyla ayakta tutup en iyi durumu yakalamak. En iyi durumdan ne anlarız? Birinci olarak ligde kalmak, ikinci olarak da mümkünse play-off oynamak. Üçüncü olarak da şampiyon olmak. En iyi durum bu.”

Bunu paylaşma sebebim, şu açıklamaya yorumlara bakıyorum bütün taraftarlar istisnasız neredeyse büyük tepki göstermiş. Sebebi de özetle şu:
"Biz göreve gelirsek digerleri gibi enkaz edebiyatı yapıp takımın marka değerini dusurmeyecegiz..." diyen Halil başkanın , yönetici arkadaşının söyledikleri hiç hoş değil... Göreve geldiğinizde de bu borçlar vardı. Kimse sahip çıkmadı diye Halil başkana destek olduk / oluyoruz... Talihsiz bir açıklama umarız bu tür söylemlerden uzak dururlar[Image: 2757.png]

takım gerçektende kapanmaktan kurtuldu, ama taraftar marka değerini düşürdüğü için bu tür söylemlere karşı çıkıyor. bizde ise takım borçsuz ve şampiyonluk iddiasında bile soda muhabbeti yapılıyor ve taraftar çılgınca alkışlıyor. ha işte vizyon böyle bişey.
Reply
10-03-2018, 13:38,
Rize çıkışta olan Bolu karşısında 38. dakika itibari ile 1-0 önde.Bizim maça kadar garantilerlerse avantajımıza olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
10-03-2018, 13:46,
Rize'nin bir an önce çıkması, Samsun'un da kümede kalması lazım. Gerçi Karadeniz takımları birbirini engellemek için elinden geleni yapar, başarsalar da yine de bizim maça asılır ikisi de.
Gaziantep maçı hariç, bize en az 4 galibiyet lazım. Bundan sonra her maç bizim için final. Maksimum 2 kere puan kaybetme hakkımız var.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)