11-03-2018, 23:48,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: 27.Hafta Giresunsporumuz-Adana Demirspor
(11-03-2018, 23:01)turkuaz_0628 Wrote: (11-03-2018, 22:51)yirmisekiz Wrote: Bir soru soracam herkese:
Yıllardır bu takımı takip ediyoruz. 3.lig, 2.lig, 1.lig. Bu seneki kadar kişiliksiz, heyecansız, etkisiz bir Giresunspor görmüş müydünüz?
Eski kaşar sayısında ciddi artış var takımda o kaynaklı olabilirmi, bireysel ego tavan olan adamlar var dodonun bile "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" tavandaysa gerisini boşver.
Ben bu takimi izlerken uyuyorum. Bir takim coşkuyla oynayacak. Bizde onun zerresi yok. Kume dustugumuz senenin ilk yarisinda tahra kapaliyken 1 tane mac kazanamazken ben helal olsun diyordum. Kimseye kizmiyordum. Cosku vardi, hirs vardi, heyecan vardi. Su takimdaki berbatliga tahammul edemiyorum. Gaziantepspor takimi bizden daha pozitif.
|
|
12-03-2018, 01:26,
(This post was last modified: 12-03-2018, 01:27 by Semih Karahan.)
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
maçtaydım günü birlik çorumdan gittim marmaralı çotanaklar ile. çokta güzeldi. kapalı da güzel tribün yaptık ama tribün ilk golden sonra bagırmayı kesmemesi yani gol anında bile kesmemesi çok iyiydi. tribün dergiye yazdıklarımı aşağı yukarı burayada yazacagım. adamlar çok iyi yere yattı . ben böyle yatma görmedim. hüsama bundan sonra laf söylemem ben. canlı gözümle gördü mücadele hırs savaşma takımını savunma itişme kakışma falan herşeyde vardı. ver kaptanlığı takılsın  ahmet çok kötüymüş ben golleri pek anlayamadım zaten. adamlar gol atınca şaşırdı biz gol mü attık gibisinden. dialiba o gölü ataydı şuan bunları konuşmuyorduk. bu hafta atta oynamalıydı ki herkes onu konusuyordu. .neyse haftaya korkiş geliyor . ahmad çok iyiydi. almeida da . ama batuhandan bir cacık olmaz. birde hamburg da oynuyor. valla dodoyu kesek hakan ile panos olsun 4-4-2 ye dönelim. sinan forvet oynar bu azmiyle. takımı ateşliyor sinan ile hüsam. tamam yeteneksiz ama ateşleme iyi. çağların penaltısına bakamadım ama özetten gördüğüm kadarıyla resmen yerden ortaya vurmuş adamlarda çıkarttı tabi. sezerin pozisyonunda el diye bağırdım ama sonradan gördüm kırıldıgını çok kötü oldu içim. neyse olan dışardı merzifon soğunda 1,5 saat beklemek ve boğaz patlamasına olsun napalım  gidilecek çok deplasman ... ama bu isteksizliği görünce kahroluyorum ..
bu arada penaltı kaçmasıyla takımın herşeyi bitti tükendi .
|
|
12-03-2018, 02:21,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Neyse hayırlısıyla şu 40 puanı aşalım da lig bizim için bitsin artık.
|
|
12-03-2018, 09:17,
|
|
Ahmet şahin çağlar caner derhal kadro dışı bırakılmalı
Bozbag iyice sacmaladi baskansan müdahale edeceksin benim gibi izlemeyeceksin..su 3 kaşari kadro dışı birak takım kendine gelsin
Derelili çotanak
|
|
12-03-2018, 09:31,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Özellikle Caner’in, Çağlar’ın dik başlılığı o kadar belli oluyor ki oyun içerisinde tahammül sınırlarını zırluyor.Ahmet tribünden gelen tepkiye kafasını yukarı aşağı sallayarak cevap verdi.Sesini duyurabilene baktı ve sonrasın da oyunu takip ederek yukarı aşağı kafa salladı.Yorumu siz yapın.
Çağlar’da yine tribün tepkilerine kulak asmayarak, ama oyunu etkilendiği çok belli, tepki verdi.Vurdumduymaz mimik hareketleri ile.
Dodo midemi bulandırıyorsun.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
12-03-2018, 10:04,
|
|
Adamlar 3 puan gerimizde playoff hesapları yapıyor biz bu kasarlar yüzünden ligi tamamlıyoruz
Aslında altinordu bugün kaybederse puan farkı 5 olarak devam edecek ve altinorduyla içeride oynayacağız ama maalesef o inanç yok
Derelili çotanak
|
|
12-03-2018, 10:25,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Çağlar her kornerde topun başına ısrarla geçiyor ve daha bir tane isabetli orta yapabildiğini görmedim.
|
|
12-03-2018, 10:30,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
play off bitmedi bence. erzurum maci tamam yada devam maci olacak.
|
|
12-03-2018, 10:53,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
(12-03-2018, 10:04)sokakbaşımeyhane Wrote: Adamlar 3 puan gerimizde playoff hesapları yapıyor biz bu kasarlar yüzünden ligi tamamlıyoruz
Aslında altinordu bugün kaybederse puan farkı 5 olarak devam edecek ve altinorduyla içeride oynayacağız ama maalesef o inanç yok
Abi deplasmanda oynasak daha iyi yemin ederim. Bizim taraftar da bitmiş okeye dönüyor. Geçen sene Giresun'a geleni delik deşik ederdik şimdi gelen çakıyor giden çakıyor
|
|
12-03-2018, 11:02,
(This post was last modified: 12-03-2018, 11:02 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Yalnız metin hoca dün yanlışlar yaptı eleştirmeden olmaz..bitik diyalibadan ne bekledin kofi geçen hafta çok iyiydi,batuhandan hala ne umuyorsun batuhanla forveti iikileyip 4 4 2 yapsan ne olur adam futbolcu değil.. kerasus ve bulancagin dediği gibi playoff erzurimda belli olur 2 maç kaybetme hakkımız vardı olmadık takıma yenildik
Revizyon şart..erzurum yenilmeyecek takım değil yener geliriz
Derelili çotanak
|
|
|