28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
18-03-2018, 15:17,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
Değil anıl neuer olsa bu savunmaya yapacak bir şey yok..10 kişi alacagimiz maçı sinanin egoistligi sayesinde verdik..abed çıkarması bence de yanlıştı..almeida panos abed Aykut gerisini hepsini s.edin seneye
Derelili çotanak
Reply
18-03-2018, 15:21,
Lanet olsun cidden lanet olsun ya böyle bir savunma olabilir mi adamlar her duran topa her ortaya vuruyor kafa insan bir hava topu alır ya Anık sen gerizekalı mısın kardeşim bir maçta nasıl 3 4 tane hatalı çıkış yapabiliyorsun benim cidden aklım almıyor ya Hocanın ilk 2 maçı tam olay-off hesabına başladık takım naptı etti yine düşme hesabına başlattı bizi bir an önce kazanalım 1 2 maç bitsin şu lanet sezonun bu takımın Allah belasını versin bu takımın
Reply
18-03-2018, 15:31,
savunmanın olmadığı, kalecinin bir tane bile kurtarışı olmadığı gibi rahat alacağı toplarda bile gol yediği, hakemin maçın anasını bellediği maçta bi oyuncu değişikliği hatasıyla maçı metin hoca verdi demek haksızlıktan ziyade insafsızlıktır. arkadaş 4. dakikada 2-0 geriye düşüp rakibinde baya dirençli ve konsantre olduğu bir karşılaşmada maçı çevirip öne geçirecek kaç tane hoca sayabilirsiniz bana bu ülkede?
Reply
18-03-2018, 15:42,
herkes hata yapabilir. m.diyadin takımın başında kalmalı. ama anıl ve onur oynatma sebebi ve amed neden çıkardı birisi bu 2.soruyu sorabilir mi ?
Dereli'li
Reply
18-03-2018, 15:44,
Son hafta antepte kümede kalma kutlaması yaparız
Sampiyonluktan kümede kalma hedefine...
Derelili çotanak
Reply
18-03-2018, 15:48, (This post was last modified: 18-03-2018, 15:49 by Slck28.)
Onur futbolu bitirmiş kafasında ha keza anıl bu ligin kalecisi hayatta olamaz. Sinan son dka pas atsa maç orda biticekti. Ahmed g*tü ile gol atıyor bu adam maçtan neden çıkartılır anlamadım. Defans denen şeyin olmadığı zaten skordan anlaşılmakta. Düşmeyelim de yeter işte seneye de aykut hariç hiçbir defans oyuncusu bu takımda oynamayı haketmiyor.
Reply
18-03-2018, 15:53,
Erzurumlu i.nelerede bir kaç kelam edelim burada 90 dakika alkislandilar hatta bozbag ayaklarına gitti adamlar 90 dakika sovup saydılar
Derelili çotanak
Reply
18-03-2018, 15:56,
(18-03-2018, 15:31)kerasus Wrote: savunmanın olmadığı, kalecinin bir tane bile kurtarışı olmadığı gibi rahat alacağı toplarda bile gol yediği, hakemin maçın anasını bellediği maçta bi oyuncu değişikliği hatasıyla maçı metin hoca verdi demek haksızlıktan ziyade insafsızlıktır. arkadaş 4. dakikada 2-0 geriye düşüp rakibinde baya dirençli ve konsantre olduğu bir karşılaşmada maçı çevirip öne geçirecek kaç tane hoca sayabilirsiniz bana bu ülkede?
Savunma yok, kale yok tamam. Ama ona rağmen Abed çıkıp Sinan girmeseydi maç bizdeydi. 2 tane pozisyonu izle. BirincisiSinanın her zamanki gibi müsait pozisyonda topu kız gibi dürttüğü pozisyon, ikincisi de ikiye birde bomboş Almeida'ya yapamadığı asist. Sen hocaysan sakatlık yorgunluk olmadıktan sonra Abed'i çıkarıp Sinan' almazsın. Göz var , izan var.
Reply
18-03-2018, 15:59,
Ha bi de Onur olayı var. Dogrusunu Onur'un sariyi gormesinden sonra buldu Diyadin. Adam 3. lig topcusu. Artik ne diretiyosun
Reply
18-03-2018, 16:34,
şampiyon olacak bir takım yönetim eliyle nasıl sabote edilir buna şahit oluyoruz bu sene.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)