18-03-2018, 18:53,
(This post was last modified: 18-03-2018, 18:53 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
Futbolu bıraktım bu sene basketi izledim keyfm yerine geldi efese koyduk
Derelili çotanak
|
|
18-03-2018, 19:20,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Türk futbolu pişmanlıktır.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
18-03-2018, 19:32,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Fikret Orman cimri olduğu için, Aziz Yıldırım koltuk sevdalısı ve mağlubiyetlerde gündem değiştirdiği için, İlhan Cavcav ise dengesiz kararlar aldığı için seviliyor. Ben ise sevilmiyorum çünkü bunların hepsi bende var.
Mustafa Bozbağ
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
18-03-2018, 20:16,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
(18-03-2018, 19:20)mvsr Wrote: Türk futbolu pişmanlıktır.
Sırf şu beinsports için eve digiturk bağlatmıştım. Allahtan premier lig maçları var da en azından adam gibi futbol izliyorum arada. Gerçekten Türkiye'de futbol falan oynanmıyor. Başkanı başkan değil, oyuncusu oyuncu değil. Daha önce de söylemiştim biz bu vizyonsuzlukla çıksak da ilk senemizde düşeriz zaten. Bu sene kalsak da seneye yine takılırız ligde.
Düşebilecek takımlara bakıyorum Karabük tff 1.lig kadrosu kurdu zaten onlar hazırlanıyor. Konyaspor desen arkasındaki destek belli, lige fazla gelir. Gençlerbirliği aynı şekilde ki düşeceklerini sanmıyorum. Belki Antalyaspor düşerse toparlanamaz. Onun harici başımızda Bozbağ varken zaten bize yar etmezler hiçbir şekilde.
|
|
18-03-2018, 20:26,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(18-03-2018, 20:16)bulancak28 Wrote: (18-03-2018, 19:20)mvsr Wrote: Türk futbolu pişmanlıktır.
Sırf şu beinsports için eve digiturk bağlatmıştım. Allahtan premier lig maçları var da en azından adam gibi futbol izliyorum arada. Gerçekten Türkiye'de futbol falan oynanmıyor. Başkanı başkan değil, oyuncusu oyuncu değil. Daha önce de söylemiştim biz bu vizyonsuzlukla çıksak da ilk senemizde düşeriz zaten. Bu sene kalsak da seneye yine takılırız ligde.
Düşebilecek takımlara bakıyorum Karabük tff 1.lig kadrosu kurdu zaten onlar hazırlanıyor. Konyaspor desen arkasındaki destek belli, lige fazla gelir. Gençlerbirliği aynı şekilde ki düşeceklerini sanmıyorum. Belki Antalyaspor düşerse toparlanamaz. Onun harici başımızda Bozbağ varken zaten bize yar etmezler hiçbir şekilde.
ben önceki senelerde digiturk play alıyordum öğrenci evi için haftasonu süper bir durum. sırf yeşil giresun var diye alıyordum . bu sene direk aldım ama şimdilerde düşünüyorum kaçak izlesemmi diye artık o kadar üzülmeye başladım. canerin bu umursamaz futbolu kavgacı yapısı . onurun vurdum duymazlığı ...
|
|
18-03-2018, 21:18,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Şu 2 hafta gösteriyor ki sorun hoca değil Yılmaz Vural az bile demiş ciddi bir revizyon gerek Caner, Çağlar falan kalmaz zaten ama Dodo, Reçep falan sezon sonu ayrılmak gerek sıfırdan yapılanmak gerek.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
18-03-2018, 21:27,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Panos
Aykut
Abed
Alternatif santrafor olarak Almeida
Volkan
Korkishko da kararsızım
Gençleri sayma
GERİSİNİ KALDIR AT.
|
|
18-03-2018, 21:43,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Tek isteğim bir an önce ligde kalmayı garantilememiz ondan sonra derhal şu ibişleri takımdan kesip gençlerle yol alalım.
|
|
18-03-2018, 21:47,
(This post was last modified: 18-03-2018, 21:47 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Özeti yeni izledim Anıl 1 gol hariç hepini içeri almış, 1 tane de kurtarış yapmış. (Belki özete alınmayan var mı bilmiyorum)
3-2 öne geçtikten sonra skandal gol yemiş, gol yemenin dışında bu tarz hatalı goller takımı psikolojik anlamda da bozar. Altınordu maçını 2-0 dan 3-2 yaptık (ayrıca yediği 2.gol skandaldı hadi onu geçtim hatadır diyelim) her şey dört dörtlük giderken b.k varmış gibi açıldı 3-3 oldu takımı da bozdu. Normal bir gol yesek 3-3 olsa gam yemeyeceğim, takım psikolojik olarak bozulmazdı..
Bugün de aynı şey olmuş, rakip ve taraftar şok olmuş 15 dk mala bağlamasa bizimkiler o gazla 4-2 yapardı. Skandal gol yemiş 3-3
Ahmet yan toplarda, oyun kurmasıyla,tecrübesiyle gayet iyi diyebiliriz. Birebir-karşı karşıya da %90 golü yiyor sıkıntısı o.
Bu hata da Bozbağ'a yazar yine, o kadar Ali Şaşal'ı al arkana yaslan dedik, gitti emekli Ahmet'i aldı. Hangisini oynatsak patlıyoruz, Anıl'ı oynatınca daha çok patlıyoruz o ayrı konu..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
18-03-2018, 22:12,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
2014`ten beri beraber oynayan takviyelerle geçen sene play offa kadar çıkan bir kemik kadromuz vardı. O kadrodan eser kalmadı Hüsam ve Onur dışında. Onlar da zaten malumunuz.
Seneye sil baştan bir kadro kurmamız lazım. Bu takımdan 4-5 oyuncu anca kalır. Bütçe baya zorlanacak üstüne Süper Ligden düşecek takımlar kek olmayacak. Bu sene tam çıkma senesiydi rakipler de gayet basit takımlardı. Kimse şanssızlık falan yazmasın muhteşem hatalar bizi bu noktaya getirdi.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
|