28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
22-03-2018, 19:25,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
(22-03-2018, 16:45)bulancak28 Wrote: Hocam planyalım planlamasına da daha takımın ligde kalacağı belli değil. Bir maç alıp ligde kalmayı garantiliyelim ondan sonra zaten uzun uzun konuşuruz. Planın ilk kalemleri zaten belli.

Kaliriz kaliriz ondan suphem yok oyle yada boyle bir sekilde ligde kalir takim. Sen kimin dusmesini istersin?
Reply
22-03-2018, 21:50,
(21-03-2018, 21:37)genoa28 Wrote: @kerasus

Metin Hoca konusunda olumlu düşündüğünü biliyorum ama Erzurum'dan 5 yemişiz hala Metin Hoca diyorsun, ben sonucun sorumlusu tamamen hoca demiyorum ama şu sonuçtan sonra bari övme şu adamı

bu takım komple lağv edilmeli yoksa sıkıntı

o saydığım maddelerde hocanın hatasınıda saydım zaten, o ayrı. ama benim özellikle savunma sebebim şu; bu maçı 3-0 kaybetsek kimse de hocaya laf etmeyecekti. maç zaten 2-0 la başladı ve 2. yarı bi tane kitleyip 3-0 bitse gayet normal bi sonuçtu. ama kalecisiz oynadığımız maçta hoca takımı son saniyeye kadar ayakta tutu ve bunun için eleştiriliyor. bu durumda bana biraz saçma geliyor açıkçası. 

birde hocadan beklentiyle alakalı tabiki. şahsen şu futbolu izlerken ben başkada bişey beklemiyorum hocadan. ne oyunu okuması ne doğru oyuncu değişiklikleri vs. zira tüm bu özellikleri üzerinde toplasaydı zaten şu leş ligin hocası olmaz, bizde çalışmazdı. yani altı üstü leş bi ligin standart hocası. ne bekleyebilirsinki? o nedenle ben beklentilerimin üzerine çıktığı için her şatta arkasında durmaktan yanayım.
Reply
22-03-2018, 22:49,
(22-03-2018, 19:25)GurbettekiCotanak Wrote:
(22-03-2018, 16:45)bulancak28 Wrote: Hocam planyalım planlamasına da daha takımın ligde kalacağı belli değil. Bir maç alıp ligde kalmayı garantiliyelim ondan sonra zaten uzun uzun konuşuruz. Planın ilk kalemleri zaten belli.

Kaliriz kaliriz ondan suphem yok oyle yada boyle bir sekilde ligde kalir takim. Sen kimin dusmesini istersin?

Bana kalsa Ümraniye yab da Gazisehir düşsün hacı Big Grin Eskiden olsa Samsun veya Eskişehir derdim. Ama öte taraftan da ikisi de taraftarı olan şehir takımları. Belediye takımlarının cirit attığı günlerde ikisinin de düşmesini çok istemiyorum aslında, hem oynadığımız maçlarda da, her ne kadar isler kahpelige varsa da, bir heyecan, rekabet oluyor.
Reply
23-03-2018, 15:19,
(21-03-2018, 22:41)mvsr Wrote: Bu forum hocanın oyunu okuma da sıkıntılı olduğunu hep söylüyor.Bir de şu var hocanın takım üzerinde hiçbir etkisi yok.Ben asıl bu konuyu tartışırım.Disiplin ve insan yönetimi açısından söylüyorum.Yönetim önünü kesiyorsa o zaman burada çalışıyor olmanın anlamı yok.Futbolcu kardeşlerimiz bildiğini okuyor sürekli.
Eğer ki hocada dahil oluyorsa ki ihtimaller dahilinde eyvahlar olsun o zaman.

+1967

en güzel yorumu sen yapmışsın sil baştan yenilenme şart hoca dahil.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
23-03-2018, 16:34,
Hep tek boyutlu düşünüyorsunuz. Ligin son haftaları gelmiş. Hoca ne yapacak ? Radikal kararlar alıp takımı kümeye mi sürükleyecek ? Karar alsa arkasında kim duracak ? Metin Hoca şuanda %100 susuyordur, içine atıyordur, bunların hepsini Giresunspor prestij kaybetmesin diye yapıyordur.

Sezon bitsin her türlü koku ortaya çıkacak zaten.
Reply
23-03-2018, 19:19,
Ligde kaldığımız kesin olsun Metin Hoca gereken kişileri cizmezse o zaman onada yazarız. Üstteki arkadaş haklı. Ama en azından 2 kişiyi kadro dışı bıraksa iyi olurdu. 
Hocanın oyun okuması sıkıntılı. Onda da forum olarak hem fikiriz. Ama yapacak bir şey yok. Elindeki kadrodan iyi verim alan bir Hoca falsolari olacak o kadar. 
Benim için en sıkıntılı nokta takımda ki kavga da veya kavgalarda Metin hocanın disiplini sağlayamamış olması. Bu konuda tamamen hoca mı suçlu, yönetimin ne kadar payı var onu bilemiyorum.
Reply
23-03-2018, 22:47,
Bolu hazirlik macinda fenere 6 tane atmis. Hazirlik macini bile fırsata cevirmisler. Biz olsak hazirlik maci iste nolucak der yedeklerle cikar yenilirdik. Vizyon böyle bisey iste.
Reply
23-03-2018, 23:41,
(23-03-2018, 22:47)kerasus Wrote: Bolu hazirlik macinda fenere 6 tane atmis. Hazirlik macini bile fırsata cevirmisler. Biz olsak hazirlik maci iste nolucak der yedeklerle cikar yenilirdik. Vizyon böyle bisey iste.

O iş öyle değil bence fb bolu arasında bi hülle hep var yavrusu gibi aynen rizede öyle, iddaa vurdu voleyi  Cool
Başkentten !
Reply
24-03-2018, 14:24,
(23-03-2018, 23:41)turkuaz_0628 Wrote:
(23-03-2018, 22:47)kerasus Wrote: Bolu hazirlik macinda fenere 6 tane atmis. Hazirlik macini bile fırsata cevirmisler. Biz olsak hazirlik maci iste nolucak der yedeklerle cikar yenilirdik. Vizyon böyle bisey iste.

O iş öyle değil bence fb bolu arasında bi hülle hep var yavrusu gibi aynen rizede öyle, iddaa vurdu voleyi  Cool

Hmm olabilir valla muhtemeldir. Yalniz 1-0 vermek varken niye 6 gol yiyip böyle bi skandali kabul etsinki fener? Sonuc olarak Bolu icin büyük nimet marka degeri vs. Sosyal medya calkalaniyor resmen.
Reply
24-03-2018, 19:53,
(22-03-2018, 22:49)bulancak28 Wrote:
(22-03-2018, 19:25)GurbettekiCotanak Wrote:

Bana kalsa Ümraniye yab da Gazisehir düşsün hacı Big Grin Eskiden olsa Samsun veya Eskişehir derdim. Ama öte taraftan da ikisi de taraftarı olan şehir takımları. Belediye takımlarının cirit attığı günlerde ikisinin de düşmesini çok istemiyorum aslında, hem oynadığımız maçlarda da, her ne kadar isler kahpelige varsa da, bir heyecan, rekabet oluyor.

Ben direk Eskisehir derim, cok antipatikler ya, aslinda bando takimini cikar onlarda fos taraftar olarak.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)