32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
22-04-2018, 13:19,
RE: 32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
Samsun 2-0 yapti
Reply
22-04-2018, 13:21,
Samsun'un kaderini biz belirleyecez. Bu da demek oluyor ki ligde kaldılar. Hayırlı uğurlu olsun.
Maçın bu sonuçla veya Denizli galibiyetiyle bitmesi durumunda bizim az olan küme düşme riskimiz tamamen bitiyor.
Reply
22-04-2018, 13:45, (This post was last modified: 22-04-2018, 13:50 by Okan.)
M.Akyuz 2-1 yapti.
Az daha 2-2 olacakti neredeyse. Bu tempoyla Denizli maci alir
Reply
22-04-2018, 13:49,
(22-04-2018, 13:45)Okan Wrote: M.Akyuz 2-1 yapti.

bizde kılını kıpırdatmayan asam Denizli’nin en skoreri, bizim takımda gol atacak adam yok ve biz bu adamı gönderdik. Bu yıl her anlamda irdelenmesi gereken ders alınması gereken bir yıl oldu
Reply
22-04-2018, 14:12,
Bizdeki bu şans varken her sene deplasmanda 3 puanımız garanti olan Adana Demir düşer

Bu arada bu seneden ders çıkartılması gereken çok şey var bende katılıyorum. Mesela Bozbağ ile olmayacağı kanıtlandı ama mecbur katlanacağız, adam bırakmıyor..

Ayrıca Metin Hoca , Mehmet Birinci ile beraber gördüğüm en iyi hoca olmasına rağmen sezon sonu yollar ayrılması gerektiğini ve Osmanlıspor küme düşerse İrfan Buz'u kapmamız gerektiğini düşünüyorum. Zaten Osmanlı'yı ligde tutarsa orada devam eder. Metin Hoca ile yollar ayrılmasını istememin sebebi kendisinin teknik kapasitesi değil, taraftar. En ufak tökezleme de tribünde mırıldanmalar başlayacağı, zaten tetikte bekleyen taraftarın günah keçisi ilan edeceği için sağlıklı bir ortam oluşmayacağını düşünüyorum. Şehir ve taraftar mental olarak sezona tam konsantre olmaz, negatif enerji olur. İrfan Buz gelsin transferler ona bırakılsın, özellikle yabancı transferler
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
22-04-2018, 14:33,
(22-04-2018, 14:12)maicon_28 Wrote: Bizdeki bu şans varken her sene deplasmanda 3 puanımız garanti olan Adana Demir düşer

Bu arada bu seneden ders çıkartılması gereken çok şey var bende katılıyorum. Mesela Bozbağ ile olmayacağı kanıtlandı ama mecbur katlanacağız, adam bırakmıyor..

Ayrıca Metin Hoca , Mehmet Birinci ile beraber gördüğüm en iyi hoca olmasına rağmen sezon sonu yollar ayrılması gerektiğini ve Osmanlıspor küme düşerse İrfan Buz'u kapmamız gerektiğini düşünüyorum. Zaten Osmanlı'yı ligde tutarsa orada devam eder. Metin Hoca ile yollar ayrılmasını istememin sebebi kendisinin teknik kapasitesi değil, taraftar. En ufak tökezleme de tribünde mırıldanmalar başlayacağı, zaten tetikte bekleyen taraftarın günah keçisi ilan edeceği için sağlıklı bir ortam oluşmayacağını düşünüyorum. Şehir ve taraftar mental olarak sezona tam konsantre olmaz, negatif enerji olur. İrfan Buz gelsin transferler ona bırakılsın, özellikle yabancı transferler

Dogru aslinda. Bozbag ile olmayacagi kanitlandigina gore ve seneyede devam edecegine göre bari hocanin kariyerine engel olmayalim. Erkan hocanin iki senesini yedik zaten yaziktir. Gitsin hedefi olan bi takimda yapabileceğinin en iyisini yapsin.
Reply
22-04-2018, 14:36,
Biz bu cenabetlikle küme düşeriz "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" denizli 2-2 yapti
Reply
22-04-2018, 14:37,
Osmanlı’nın gerçekten zor bir fikstürü var aşağıya Gençlerbirliği geleceğine Osmanlı gelsin diğer takımın Alanya olacağını düşünüyorum Karabük zaten düştü. İrfan buz ve Metin hoca benzer yapıda olan hırslı agresif tipler. Kimgelirse gelsin birkaç kaybedilen maçla tribünler homurdanacaktır. Başkan son derece iyi niyetli her maç sonu ambulansa atıyor kendini umarız bu seneden gerekli dersler çıkarılmıştır hoca aramaya gerek yok bir sezona da hoca aramadan başlayalım kalacaklar gidecekler belirlensin HOCAYLA YÖNETİM transferi birlikte yapsın Yok ilk iki falan deyip taraftarda aşırı beklenti oluşmasın bu takımın hedefi ilk altı olmalı, ha bide bu takıma isim yapmış papazları doldurmasınlar isim değil 90 dakika takımı için savaşacak genç isimler görmek istiyorum emekliliği gocamanlar değil bu arada mehmet ikinciyi attı?
Reply
22-04-2018, 14:40,
ggoooolll be. denizlisporumuz attı Big Grin
Reply
22-04-2018, 14:40,
Samsuna 6pasta boş kalaye atamayan akyüz 2 tane attı.Yanlız berabere bitmese iyiydi
Genç Çotanaklar

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)