33. Hafta Giresunspor Samsunspor
25-04-2018, 21:55,
RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor
Rakip tribün biletleri 30 tl yapılmış. Hiç hoş olmamış bu adamlar ligde kalır seneye de biz Samsun`a gidersek aynı tarife bize uygulanacak. Ayrıca adamlar zaten yüzde 90 düştü giderayak böyle bir uygulamaya gerek yoktu.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
26-04-2018, 16:58,
Adamlar zerre umrumda değil az bile yapmışız
Reply
27-04-2018, 10:26,
kale arkaları 30 tl maraton 5 tl nasıl iş anlamadım..heralde herkes maratona girmesini istiyorlar..Bu arada Atatürk stadının son maçı ve böyle b.ktan bir veda..teşekkürler bozbağ...
Derelili çotanak
Reply
27-04-2018, 10:32, (This post was last modified: 27-04-2018, 10:33 by sokakbaşımeyhane.)
normalde samsunu hallaç pamuğu gibi dağıtırız..ama spor bakanı akp devreye girerse farklı şeyler olur..bizim başkan akp yi ön planda tuttuğu için her sonuca açık olun...ben samsun sporun düşmesini istemem muhabbetine girmeyeceğim
NET DÜŞSÜNLER...
Sene başında akpnin kadrolu elemanı Alpay ı getirdiğinde benim için bitmişlerdi..samsunda taraftarımıza yaptıklarından sonra (ve her sene aynı muhabbet giresunda dostluk ayakları samsunda taşlama) da yok karadenizmiş yok yakın yermiş umrumda bile değil..DÜŞÜRMELİYİZ...Ulan biz 3.ligdeyken bunlar bizimle t.sağın kralını geçiyorlardı..hadi herkes yol alsın..
Derelili çotanak
Reply
27-04-2018, 12:39,
(27-04-2018, 10:26)sokakbaşımeyhane Wrote: kale arkaları 30 tl maraton 5 tl nasıl iş anlamadım..heralde herkes maratona girmesini istiyorlar..Bu arada  Atatürk stadının son maçı ve böyle b.ktan bir veda..teşekkürler bozbağ...

Yeni stad gelecek sezona yetişmez bence

Bazı kulüpler ince işçilik bitmeden, zemin oturmadan yeni statta maç yapmaya başlıyorlar hadi bizde öyle yaptık diyelim en az 5-6 ayı var. 
Eğer birde tam olarak hazır olmasını bekleyeceksek en az 10-12 ayı var. Yani Atatürk stadında açarız gelecek sezonu. Bu arada bilgi değil sadece gidişattan dolayı kişisel fikrim böyle
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-04-2018, 13:33,
(27-04-2018, 12:39)maicon_28 Wrote:
(27-04-2018, 10:26)sokakbaşımeyhane Wrote: kale arkaları 30 tl maraton 5 tl nasıl iş anlamadım..heralde herkes maratona girmesini istiyorlar..Bu arada  Atatürk stadının son maçı ve böyle b.ktan bir veda..teşekkürler bozbağ...

Yeni stad gelecek sezona yetişmez bence

Bazı kulüpler ince işçilik bitmeden, zemin oturmadan yeni statta maç yapmaya başlıyorlar hadi bizde öyle yaptık diyelim en az 5-6 ayı var. 
Eğer birde tam olarak hazır olmasını bekleyeceksek en az 10-12 ayı var. Yani Atatürk stadında açarız gelecek sezonu. Bu arada bilgi değil sadece gidişattan dolayı kişisel fikrim böyle
24 hazirandan once alar topar açılış bile yaparlar valla belli olmaz bunlarin işine.
Reply
27-04-2018, 14:11,
Kalecimiz Ahmet Şahin sakatlanmış.
Çok üzüldüm.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
27-04-2018, 14:42,
Napacaz şimdi yedekte bekleyeni ondan daha beter muhteşem bir kadro mühendisliği ?
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
27-04-2018, 15:53,
sezonun maçı Samsun buradan puan alırsa millete malzeme oluruz Samsun kendi sahasında rakiplerini yenememiş takım geçen hafta Denizli yi kendi sahalarında yenemeyen Samsun buradan puan alırsa Adana'lılara kimsenin söz söylemeye hakkı yok diğer taraftan Tribüncüler bilir ki bu lige çıktığımızdan beri Ordu ve Samsun deplasmanlarında kalleşliklere geldik özellikle Samsun da emniyetin yer almadığı yerlerde sağlam otobüslerle gittik camı kırık patlamış otobüslerle döndük Samsun dan diğer yandan da ilk yarıdaki maçta koridorlarda bizimkilere iyi saldırılmış sözlü olarak bunlara yöneticilerde dahil bunca yaşanmışlığa rağmen adamlarsa yatmadan oynarlar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
27-04-2018, 23:55,
Samsun'un düşmemesini sadece deplasman yapması zevkli oluyor diye istemiyordum ama düşerlersede çok acımam yani Samsuna özellikle son iki senede belli hatta geçen sene yaptıkları belli çok acınası bir halleri yok vurup geçmeliyiz son hafta rahat rahat takılmalıyız beni ilgilendirmiyor çok Samsunu Denizilisi falan
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)