33. Hafta Giresunspor Samsunspor
28-04-2018, 19:20,
RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor
valla sezonun en güzel tesellisi oldu bu maç.
Reply
28-04-2018, 19:38,
Bu Samsun düşmeyi hak etmiş.Çok kötüler.Böyle takım olmaz.Antep bunlardan iyidir.Koca şehir takımına sahip çıkamıyorsa aynaya baksınlar.Biz akıllı olsak 5-6 garantiydi bu maçta.Berbatlar berbat.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
28-04-2018, 20:13,
Siktirsin gitsinler hiçte üzülmedim maç boyu dünyayı attılar kafamıza geldi bisey sekti arka tarafa gitti ama bize Samsun zarar veremez Reis aldı maci çıktı bugün takım Aykut Panos ve böyle olacaksa Reis dışı siktirsin gitsin tribün olarakda bu maç tribünü dolduramayan topluluk artık dönüp kendine baksınlar sesi falan bıraktık ama tribün güzeldi unutmasın kimse bu alemde kral Kumyali
Reply
28-04-2018, 20:25,
konuyla alakasız, belki gerçekleşmesine yıllar var ama eğer süper lige çıkarsak yabancılarımız ve transfer politikamız Kasımpaşaspor gibi olmalı

hem ucuz
hem genç
hem gelecek vaat eden yabancılar çoğu. Bu tarz bir transfer politikası belki Avrupayı zorlamaz yani ilk 5 olmaz ama ligden de düşmez, senelerce kalırız.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
28-04-2018, 20:28,
Reis boş adam değil. Bize geldiğinde sakattı ve maç eksiği vardı yanılmıyorsam. Bugün gördüğüm üzere göbeği de eritmiş biraz form tutmuş. 1 sene daha sözleşmesi var, bence yedekte değerlendirilebilir.
Reply
28-04-2018, 20:41,
reis yanıltmasın, hiç bir şey olmaz ondan.

Hea gelecek sene 9-12 arası bir sıralama bizim için yeterli diyorsanız kalsın

Milletin 10 numaradaki adamları pırpır, top tekniği yüksek, devamlı koşan, golü koklayan kişiler
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
28-04-2018, 21:00,
(28-04-2018, 20:41)maicon_28 Wrote: reis yanıltmasın, hiç bir şey olmaz ondan.

Hea gelecek sene 9-12 arası bir sıralama bizim için yeterli diyorsanız kalsın

Milletin 10 numaradaki adamları pırpır, top tekniği yüksek, devamlı koşan, golü koklayan kişiler

Yedek olarak düşünülebilir kanısındayım. Yoksa tabi ki hedefe gidecek takımda ilk 11'ı kaldıramaz.
Reply
28-04-2018, 21:05,
Ligin ikinci yarısına bakıyorum da, berbat geçti bizim için. Biz çok kotuyduk ama hakemler de iyi geçirdi bize. Denizli, ads ve bir galibiyet daha almış olsak şu an tasaklari kasiya kasiya olay off'daydik.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
28-04-2018, 21:50,
Bitti sonunda. Heba ettik güzelim sezonu. Play off cepte ilk iki olur mu hesapları yaparken Samsun macına seviniliyor. Bugünkü maça gelmeyen taraftarlar seneye de bi zahmet gelmesinler takımı provoke etmesinler yediler takımı bizim ciddi anlamda taraftar problemimiz var kalitesizlik akıyor resmen. Bugün staddan ayrılırken çok üzüldüm bir sezon maça gidiyorsun hayaller kuruyorsun bir tarafta şampiyonluk kutluyor gelen gidiyor üst lige biz aynı yerdeyiz bizimkiler Samsun düştü diye göbek atıyor. Türkiye kupası devre arası dale nin takımdan ayrılması özgür Berkan’ın takımdan ayrılması gelmeyen golcü gocamanların takıma doldurulması oyuncu gurubunun şımarıklığı vurdumduymazlığı bizi yedi bitirdi. Bu seneden coook dersler çıkarılmalı yoksa birdaha çıkarmaya zamanları olmaz. Profesyonel yönetim+ istikrar+şehir ve taraftarın vizyonu ve birlikteliği+ para = süper lig. Bizde bu sene para vardı ama diğerleri yetmedi. Takımda papazlık yapacak 30 yaşını aşmış ruhsuzlar görmek istemiyorum. Yeni bir topic açalım senenin hazırlıklarına başlayalım
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)