bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu
Vay arkadaş, Erzurum çıktı resmen. Bu sene Giresun'da oynanan maçta tek kale oynayıp temiz yenmiştik. O zaman Erzurumlular çıkmayı akıllarının köşesinden geçirmezken biz en kötü 3. olur play-off oynarız diyorduk. Şimdi Erzurum çıkarken biz hala ligde okeye dönüyoruz.
Ben şahsen Bozbağ yönetimi ile süper lige çıkamayacağımızı, es kaza çıksak bile hemen 1 sezon sonra paket olup geri geleceğimizi düşünüyorum.Çünkü yönetim en basit tabirle vizyonsuz. Her açıklamalarında borçtan bahsediyorlar, Samsun'u Ordu'yu örnek gösteriyorlar. Bu kulüp böyle büyümez. Vizyonun olmalı. Mesela dersen ki, ben Altınordu gibi altyapı sistemi kuracağım, bunu da iyi transferlerle destekleyip sağlam bir şekilde çıkacağım, o zaman eyvallah.
Ya da en azından şunu diyin: "Bu sene iyi bir kadro kurduk ama olmadı, şu konularda eksik kaldık, bunlarda hata yaptık. Seneye bunlardan ders alarak devam edeceğiz." Bu da bir vizyondur mesela. Ama bunlar da o da yok. Sürekli kötü durumları örnek gösterip kendilerini yüceltiyorlar.
İyi o zaman, ben de Alanya'yı örnek göstereyim? Malatya,Göztepe,Ankaragücü,Erzurum... Bu takımların hepsi 1.lige bizden sonra yükseldi. Biz hala daha, yok ince eleyip sık dokuyalım, yok sodamız yoktu, yok Ordunun durumu ortada, yok uefa lisansımız var. Ordu'nun durumu ortada diyorlar ya, ben söyleyeyim o durumu, bu kafayla devam ederseniz o Yeni Ordu mudur nedir, çıkar gelir süper lige, siz hala daha sodaya devam.
(This post was last modified: 20-05-2018, 15:31 by bulancak28.)
|
|
| 20-05-2018, 15:26 |
|
|