Tribün dergideki yazdıklarım

iyice blogger falan olduk he

sdfsdf
Transferlere bakılırsa hedef düşmemek. Eyvallah lafım yok fakat vaad verip de 3 ün 1 ini vermek biraz ayıp sanki ha ? Tek tek değerlendirmek gerekirsek transferleri ;
uğur kuru : fenerbahçe çıkışlı az çok altınordu öncesinden izlediğim birisi iyi bir bekti fakat stopere biraz devsirilince orta açmayı biraz unutmuş gibi her türlü iş yapar kanatimce. hele ki caner'den sonra her türlü iş yapar disiplinli birisi .
Gelen yabancılardan ileri uçta oynayan (ismini tam bilemiyorum said galiba ) uzaktan şutları gayet iyi. top sürmesi pek yok gibi. forvet arkasında oynasa muhammed reis ve muhammed ildiz yedek kalabilir. kaldı ki orta sahanın ortasına takviye yapılması gerekiyor. şutlarını beğendim fakat yaşı beni korkutuyor. kapalı kutu ama bana kalırsa iş yapacağını düşünüyorum. gelen yabancı stopere gelirsek ; bu kulube gelmiş en iyi yabancı stoper igors du . kaldı ki ulusal basındaki dış ligleri özellikle polonya çevresini takip edenler igors gelince sevinmiştiler. Genç arkadaşımıza gelirsek miray kağan. izlemedim takipte etmedim fakat başkanımıza göre genç transfer ediyoruz ve çoğaltacagız peki başkanım bu adamlar kulubeye mahkum mu kalacak ? gelen mert örnek adam pırıl pırıl. giden mertcan (gittiği takımda forvet arkası değilde kanat oynarsa bence takımı uçurur. çorum belediyespor'dayken forvet arkası oynadı tam potansiyelini gösteremedi ) . keza alt yapımızdan çıkan oğuzhan ve samet. kaldı ki samet buğsaş gibi pilot takımda sürekli forma giyen oğuzhan'da öyle kastamonuspor gibi kafaya oynayan takımda süre aldı çokça . biz bu çocukları takıma monte edemezsek ne anlamı var. ha birde ismet var. alt liglerde oynadı fakat biz hiç değerlendirmedik yine kiralayacagız sonra göndereceğiz bunun çok örnekleri var süleyman vardı stoper onu da öyle yapıp gönderdik. umarım bu sene forma şansı bulurlar çünkü hedef ligde kalmak. muhammed ildiz'i transfer olarak tuttum diğerlerine göre iş yapar orta sahada. yasin ozan ise bana göre pek verimli bir transfer değil. aldıgımız forvetler kanat vari ama biz pivot tarzı almalıyız keza özgürcana çok laf ettik ama en azından top indirip iş yapıyordu. dialiba bu takımda kalırsa başkanın futbol ve hocanın futbol bilgisinden süphe ederim adam hint fakiri. abwo nun son zamanlarındaki gibi oynuyor. onun yerine korkiş kalsa (ki en çok beğendiğim adam sadece adapte olamadı ve disiplinsizlikler yaşadı bence hatay'da çok iş yapacaktır ) sanırsam defans hattımız ve kale baskana göre tamam. en az 2 kanat hatta 3 bile olabilir yada volkan okumak var neyse 2 olsun. 2 tane orta alan adamı geriye dönük olursa iyi olur. 1de tam anlamıyla forvet olan birisini almalıyız.