(13-07-2018, 18:25)emre_1466 Wrote: (13-07-2018, 09:17)Yaglidereli Wrote: Yalnız başkan acayip istikrarlı bir adam o yönünü takdir ediyorum. Bu kadar istikrarlı şekilde ucuz mal kovalama herkesin harcı değil. Başkası olsa bi yerde ipleri koparıp parayı bastırır kaliteli adamı alırdı 
Abdulkerim, Gurbuzerol, Batuhan, Almeida, Abed, Muhammed Reis bu adamlar bedavaya mi oynadı?
bedava dememiş arkadaş, ucuzcu demiş. ki saydığın oyunculrın hiçbiri çok formda olduğu bir zamanda bastırıp parasını alınarak büyük beklentiler olan transferler değil. hepsi neredeyse kelepire düştükleri zaman alındı. yani tamda arkadaşn belirttiği gibi ucuzcu politika ile alındı o saydıkların.
(13-07-2018, 16:24)Semih Karahan Wrote: hocaya lafım yok . fakat kazım hocanın kurduğu kadro ile şampiyon oldu. kazım hoca bence çok verimli bir kadro kurdu. 1-1 lik maçta ben stattaydım maç zaten sorunlu geçmişti gerek kartlar gerek hakem. fakat takımında havaya girmesi ve karşı takımların bize karşı başka psikolojide çıkması da bunu getirdi. keza gümüşhane maçı . birde ege bölgesinden bir takım turgutlu olması lazım. o maçta çok kolay geçmişti .
futbolda iyi kadro kurmak diye bir başarı türü yoktur. puan sıralamasındaki yerindir seni başarılı yada başarısız yapan, iyi kadro kurman değil. dolayısıyla ortada bir başarı varsa oda şampiyon olmamızdır. bunuda mehmet hoca başardı. kazım koca kurduğu kadroyla gol bile atamıyordu neredeyse. marifet o kadroyu oynatabilmekte.
diğer konuya gelirsek, türkiye 2. liginden bahsediyoruz altı üstü. çok afedersin ziktiriboktan bi futbol var zaten lig genelinde. dolayısıyla takımlar zaten kötüler, bizden çok korktukları için değil.