(17-07-2018, 10:52)Yaglidereli Wrote: 5 yıldır aynı terane. Hala beklentiniz olmasına çok şaşırıyorum. Son gün yapılacak 3-5 çöp transfer ile belimizi doğrultmaya çalışacağız işte. Sonra teknik adam değişikliği. Devre arası sil baştan kadro vs. vs.
Ya valla bıktım abi cidden beklentim falan yok şu an, küme düşelim anasını satayım yeter ki şu vizyonsuz adamdan kurtulalım. Ya 4 senedir hep aynı laflar, nasıl utanmıyorsunuz nasıl sıkılmıyorsunuz ya. Yüreklilikle söyleyin kardeşim biz başarısız olduk, bunu yapamadık, hatamızdan ders aldık, geçmişte yaptıklarımızın hatrına bir şans daha istiyoruz diye. Çıkın projemiz bu, planımız bu, futbolcularla hoca ilgilenecek vs. vallaha burada kimse tek laf etmez yönetime. William Sery kim abi, fransa 3.liginden adam getirmişsiniz ne yol olacağı belli değil.
Adana Demirspor, ulan adamlarda para yok risk alıp transfer yapıyorlar eskaza belki tutturur da çıkarız diye. Eskişehir'i öyle, kayyum atanan Samsun öyle.
Yapamıyorsan da söyle ulan söyle, niye yapamadığını söyle. Çık açık açık şundan dolayı de, bundan dolayı de, saklama taraftardan.
Sizin o ince eleyip sık dokuduğunuz transfer politikanızı s.keyim, başka da lafım yok.