1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor
12-08-2018, 21:42,
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor
Deplasmanlarda çok can yakarız iç sahada toplayacağımız puanlardan da fazla puan toplayabiliriz deplasmanlarda Muhammet, Landel, Dauda hatta Ozan gibi seri adamlarla çok can yakarız deplasmanlarda hatta Adama Ba dahil bugün oynamamasına şaşırdım.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
12-08-2018, 21:45,
Bu maç kesinlikle belirleyici bir maç değil. O kötü bu iyi demek için çok erken. Asıl yorumu haftaya yapmak lazım.
Reply
12-08-2018, 21:46, (This post was last modified: 12-08-2018, 22:33 by Semih Karahan.)
ikinci 45 dk izlenimi Smile ;
1-aykut bugünkü polemikten çok etkilenmiş baya belliydi
2- abdülkadir takımı çokca yalnız bırakabilir hem sert hem itiraz var
3- dauda için fikirlerim hala geçerli ilk 5 haftada fikrimi değiştirmezse böyle gider gibi duruyor Smile
4- savaş koşuyor ortası iyi ama hala içime sinmiyor
5- uğur arslan garantici oynamaya çalışıyor sezon başı stoper olarak üzerinde durulsaydı iş yapardı sezon boyunca.
6- ergin atik bir forvet deplasmanda kapalı olan takımımzda ve kontra durumlarda iş yapar
7- kenar yönetimi sıfır sıfır sıfır , nefret ediyorum. al işte abdül ün yerine sameti . idazza yerine de miray kağan ı al . fatih atik i napacaksın daha . tamam ergini anlarım ısınsın diye 20dk falan oynar ama fatih atik in açıklaması olamaz !

ek olarak takımın ana dili türkçe ve fransızca oldu o biraz iyi oldu gibi.
Reply
12-08-2018, 21:47,
Öyle deme Trabzonlu çocuklar maç başı alacak.
Reply
12-08-2018, 21:52, (This post was last modified: 12-08-2018, 21:52 by sokakbaşımeyhane.)
Eskisehire koyunca keyfim yerine geliyor yine baslamislar sayfalarinda tezahurat muhabbetine her vurdugumuzda tezahurat diyorlar.. koyar geceriz yol alin
Derelili çotanak
Reply
12-08-2018, 23:05,
Lige 3 puan ile başlamak güzel oldu, ister u21 ister u 15 bu saatten sonra kim olursa olsun acımak yok, gelelim takıma transferleri genel manada beğendim siyahiler iyi çıkacak sanki bu sene yüz güldürecekler inş, takımın biraz birlikte oynamaya kondisyona ihtiyacı var alabilsekte bir yerli forvet ve sağ kanat daha alabilsek, ilerleyen haftalarda takım daha iyi olacaktır. Taraftar konusunda ise maraton kendini lavetsin abi bıraksınlar bu işi yeminle çok dalga geçerler adamla. . .
Başkentten !
Reply
13-08-2018, 09:06, (This post was last modified: 13-08-2018, 13:19 by bulancak28.)
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor
Öncelikle hayırlı olsun. Lige 3 puanla başlamak güzel oldu. Ölçü olmadığı için takımı bu maçla değerlendirmeyi çok doğru bulmasam da yine de bir kaç kelam edelim. Haftaya Osmanlı karşısında çapımız belli olur.

+ Muhammed İldiz, Landel, Savaş, Sangare, Ozan Can
- Aykut, İdazza, Abdülkadir, Hüsamettin, Dauda, Metin Diyadin
Kapsam dışı: Anıl, Uğur, Ergin

Aykut kafa olarak bu maça hiç hazır çıkmamış, saha içerisindeki duruşu ve yaptırdığı ucuz penaltı bunu gösteriyor. Uğur Arslan sağ bekten bozma stoper, Aykut ile ilk resmi maçı olduğu için bir şey demiyorum ama stoper hattı böyle gitmez orası kesin. Rakip as takımla çıksaydı eğer zorlanırdık. İdazza'nın tırt çıkacağını düşünüyordum, açıkçası öyle de görünüyor. Abdülkadir etkisiz ve boş yere sertlik yapan bir profil çizdi. Hüsamettin bildiğimiz gibi, yine zerre iyileşme yok Sad Dauda sönüktü, yine de ceza sahası içinde yakalayınca atabilen, finishingi olan bir oyuncu imajı verdi bana.
Metin Hoca'ya da eleştirim yaptığı oyuncu değişiklikleri. Hocam, 3-1 öndesin, rakip U-21 ile oynuyor, değil kalene gelmek, orta sahayı geçmeye mecalleri yok. Sok işte Samet'i, Miray'ı. Fatih Atik'e ne gerek vardı?

Stopere takviye şart görünüyor. Sery %99 tırt. Çağlar zaten Allah'a emanet. Aykut'u tamamlayacak hızlı ve sol ayaklı bir stoper lazım. Ozan Can ve Adama Ba kanatları devralır gibi. Aslında Sangare'yi de beğendim ben.
Reply
13-08-2018, 13:04,
Hüsam yine penaltı ile başladı sezona Big Grin Kaçırdığı adam , Aykut'un ani müdahalesi ve penaltı.
Reply
13-08-2018, 15:56,
Bu maç gösterge olmaz ama bence takım derli toplu durdu. Yabancılar için erken şimdilik vasat çizgisinin üstündeler bana göre.
Defans bizi çok ağlatır bu sene.
Haftaya herşey belli olur.
Reply
13-08-2018, 23:22,
Ulan ne güzel lider başlayacağız diyordum İstanbul gitti Afyon'a 4 attı...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)