3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor
26-08-2018, 10:52,
RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor
Transfer tahtasini acamayan 2 takimla oynadik. Bunu da heaaba katmak lazim.
Reply
26-08-2018, 11:06,
3’te 3 büyük özgüven kaynağı. Ben artık oyuna bakmıyorum kazanalım yeter. Çok iyi oynadığımız sezonların sonu hüsranla bitti.
Önemli olan bu seriyi sürdürmek. 3-4 haftaya herşey anlaşılır.
Reply
26-08-2018, 12:38,
reis bu haberdeki kadar iyimiydi ;
http://www.giresunsporgazete.com/cilingir/
Reply
26-08-2018, 13:37,
(25-08-2018, 21:22)maicon_28 Wrote: takım olağanüstü süper oynamıyor. Vasat oynuyor

Hele geçen seneki 8 haftalık Giresunspor'un yanında oyun anlamında çok kötü kalıyoruz. Gerçi geçen seneki bahsettiğim dönemdeki takım lig tarihinde gördüğüm en iyi 3-5 oyundan biriydi. Onun önünde 2009 Karabük, 2013 Başakşehir, 2013 balkes, 2016 Yeni Malatya falan gelirdi. Ama kısmet sonu kötü bitti.

Bu sene vasat oynuyoruz 3 te 3 yaptık, inşallah sonu iyi biter

Abi kendi görüşün tabi ki saygı duyuyorum da, bana göre geçen sene de öyle çok süper oynamıyorduk. Tamam şimdikine göre bir tık daha derli toplu başlamıştık ama sonuca gidemiyorduk. Yani baştan sonra domine ederek kazandığımız bi Eskişehir maçı vardı içeride, bir de İstanbul maçı. Bir de Ümraniye'yi söyleyebilirim belki, orada da Korkishko'nun beceriksizliği ve hakem yüzünden puan kaybetmiştik.
İlk maçta Bolu çok fırsat kaçırmıştı, 2-3 yapabilirlerdi. Adana uzun süre 10 kişi oynamıştı, 2 golü son dakikada bulmuştuk. Denizli maçı keza öyle, çok ahım şahım bir futbol yoktu, son dakikada attık. Elazığ maçında iki takım da futbol oynamadı. Gaziantep'te Allah yardım etti 1 puan çıkardık.  Defansımız ve orta sahamız iyiydi ama forvet hattımız çok kötüydü. Bu sene tam tersi, defans ve orta saha daha dağınık ama forvet hattı müthiş başladı. Bir şekilde sonuca gidebiliyoruz.
Reply
26-08-2018, 14:40,
bencede geçen sene çok başkaydık. sonuca gitmek birazda elindeki forvet hattıyla alakalı. ama dün attığımız gollerden çok daha net pozisyonları maç içinde çok kez buluyorduk zaten. atamayınca da zar zor kazanmış oluyorduk tabi. maiconun bahsettiği dönem oynadığımız futbolu çıkan takımların hiçbiri sahaya yansıtamadı. hele ankaragücü o futbolla çıktıysa, birde bizim oynadığımız topu oynasa 25. haftadan garantilerdi heralde çıkmayı. ha bu sene kötümüyüz? kesinlikle hayır. ligin sıradan takımları gibiyiz, ortalama bi futbol işte. ama biz geçen sene çok daha iyisine alıştığımız için bu oyun bizi tatmin etmiyor artık.

ama asıl mutlu olduğum konu, yabancılarımızın hepsi de futbolcu. sanırım bu bir ilk. yani hiç saatçi yok aralarında. iyi yada kötüde oynasa bildiğin futbolcu valla Smile landel biraz daha kendini verirse ileriye ayrı bi hava katar. ama aldığı topları çok saçma sapan kullandı dün.
Reply
26-08-2018, 19:48,
gençler-eses maçının spikeride aşırı fanatik çıktı mk. bu yavşağa inat gençler 6-7 tane döşesin diye istemeye başladım artık. yeter yahu bukadae fanatiksen klübe yardım falan et "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hiçmi gelirin yok sanki.
Reply
26-08-2018, 19:56, (This post was last modified: 26-08-2018, 19:57 by Semih Karahan.)
(26-08-2018, 19:48)kerasus Wrote: gençler-eses maçının spikeride aşırı fanatik çıktı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". bu yavşağa inat gençler 6-7 tane döşesin diye istemeye başladım artık. yeter yahu bukadae fanatiksen klübe yardım falan et "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hiçmi gelirin yok sanki.

geçen sene değil ondan önceki sene  es es için altın vuruşu yaptılar çıkamazlarsa yok olurlar demiştim. geçen sene ise çırpındılar ya öyle ya böyle kaldılar ama bu sene düşecekler. bu sene ise altın vuruşu yapan adana demirspor ve denizlispor

ama konu dışında : es es in gençleri potasiyelleri var. eskişehir düşer ama bu gençleri çok iyi kazanır. bu çocuklar bence çok iş yapar ilerde. cezalı kalecileri iyi mesela.
Reply
26-08-2018, 20:19,
o sene alpaya feda ettiler koca klübü. alpay faciası olmasa güle oynaya çıkarlardı şu dandik ligden. oda muhtemelen siyasi baskıdır. alpay gibi hiçbir özelliği olmayan birine anlamsız yere bukadar şans verilmesi normal şartlarda açıklanamaz. ki kendisi artık milletvekili.
Reply
26-08-2018, 20:26,
(26-08-2018, 20:19)kerasus Wrote: o sene alpaya feda ettiler koca klübü. alpay faciası olmasa güle oynaya çıkarlardı şu dandik ligden. oda muhtemelen siyasi baskıdır. alpay gibi hiçbir özelliği olmayan birine anlamsız yere bukadar şans verilmesi normal şartlarda açıklanamaz. ki kendisi artık milletvekili.

madem siyasi baskı ile şans verdiler o siyasi takımı kurtarsın . pek oralı değiller. akp nin kucağına atladılar baktılar chpden ses yok
Reply
26-08-2018, 20:37,
(26-08-2018, 20:26)Semih Karahan Wrote:
(26-08-2018, 20:19)kerasus Wrote: o sene alpaya feda ettiler koca klübü. alpay faciası olmasa güle oynaya çıkarlardı şu dandik ligden. oda muhtemelen siyasi baskıdır. alpay gibi hiçbir özelliği olmayan birine anlamsız yere bukadar şans verilmesi normal şartlarda açıklanamaz. ki kendisi artık milletvekili.

madem siyasi baskı ile şans verdiler o siyasi takımı kurtarsın . pek oralı değiller. akp nin kucağına atladılar baktılar chpden ses yok

o siyasinin amacı esesib kurtulması olsa zaten alpay gibi birini kurtarmak için devreye girmez. malesef siyaset artık her alanda çok aktif. bizim ygbs normal şartlarda sponsorun kralını bulurdu ama oda siyasi baskıdan hem maddi olarak hemde lobi açısından hep ezildi ezildi ve sonunda korktuğumuz sonla karşı karşıya kaldı.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)