7.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Adanaspor
01-10-2018, 21:49,
RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor
bencede diyadin en kısa zamanda gitmeli. yapamadığı için değil, biz böyle hoca haketmiyoruz. hayır madem çıkmak istemiyosun, herifin kariyerine ne diye engel oluyorsun. o bari gitsin kendini kurtarsın. ligde zaten kalırız o net. ligde kalmak için diyadin ayarında birine ihtiyaç yok zaten. ya bide çıkmak istemediğini sağır sultan biliyor artık. daha ne ta..şak geçiyosun her sene iddialı açıklamalarla? sırf taraftara gaz vermek için etiketli transfer yapayım diye transfer döneminin sonunu bekliyor her sene. sezon hazırlık kampından önce ortalama oyuncularla hemen anlaş ve lige hazır durumda gir daha iyi değilmi?
Reply
01-10-2018, 22:32,
Ben bu takımın çok maçını izledim.
Gs'ye 5-0 yenildik, staddaydım izledim.
Ordu 4 attı, izledim.
Sakarya'yı yenmemize rağmen küme düştük, izledim.
Erciyes'e 3-0'dan maç verdik, izledim.
Fener'den 6 yedik, izledim
İstanbul'dan kalktım Alanya maçı için 14 saatte Giresun'a gittim, son dakikada yedik, play-offa kalamadık, izledim.
Eskişehir'e yenildik süper lige çıkamadık, izledim.
Samsun'a 2-1 yenildiğimiz, sezonu tepe taklak eden maçı izledim.
Geçen seneki o rezil ikinci yarıda bile bütün maçları izledim. Hepsini 90 dakika izledim. Her hafta lanet ettim, haftaya izlemeyeceğim dedim, dayanamadım gene.
Ama artık sabrım taştı! Bakın skor falan umrumda değil, isterse Adana 5-0 yenseydi, orada değilim. Ya bu nasıl bir oyun ya? Bu nasıl bir laubalilik beyler? Ulan senin g.tünü yırtman lazım bu maçta, Allah ne verdiyse saldırman lazım, gerekirse tekmeye kafa atman lazım. Salak gibi bu adamlardan bunu bekledim ben bütün hafta.
Ben artık daha fazla salak yerine konmak istemiyorum. Takım süper lige çık"a"mıyor değil, çıkmıyor. İnatla birileri çıkartmıyor. Biz de enayi gibi her hafta 2 saatimizi verip sahadaki bu rezillikleri seyrediyoruz. Yukarıda saydığım bütün maçlardan sonra sadece hayal kırıklığı yaşamıştım, şu an bariz bir öfke duyuyorum. Çünkü salak yerine konuluyorum.
Bütün forumun önünde söyleyeyim, isterse haftaya Bolu'ya 5 atsınlar, bazı şeyler düzelene kadar bu sezon bir daha bu takımın bir maçını izleyen namerttir.
Reply
01-10-2018, 23:21,
O kadar haklisin ki...
Reply
01-10-2018, 23:46,
Gitmeyin maçlara.Destek olacağım diye ısrar ediyorsanız biletinizi alın maça gitmeyin.Biraz boş kalsın stadyum.Buda bir protesto şeklidir.İlla küfür, bağır, çağır olacak diye birşey yok.Zaten iki grup harici maça giden sayılı kişi vardır.Bende dahil onların da artık gideceğini sanmıyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
01-10-2018, 23:52,
(01-10-2018, 23:46)mvsr Wrote: Gitmeyin maçlara.Destek olacağım diye ısrar ediyorsanız biletinizi alın maça gitmeyin.Biraz boş kalsın stadyum.Buda bir protesto şeklidir.İlla küfür, bağır, çağır olacak diye birşey yok.Zaten iki grup harici maça giden sayılı kişi vardır.Bende dahil onların da artık gideceğini sanmıyorum.

tribün zaten boş. bu maçta da daha çok boşluklar vardı. ve bu durum kimsenin umrunda değil. resmen belediye takımı gibi olduk . takım kültürü yok tribün kültürü tükenmekte.
Reply
02-10-2018, 00:17, (This post was last modified: 02-10-2018, 00:17 by sokakbaşımeyhane.)
Siz hala yorum mu yapiyorsunuz....Giresun bu profosyonellikle bu superotesi futbol profesoru yoneticilerle superlige cikar diyorum beni bir gulme aliyor...ehehhheee...ben izindeyken 2 idmana gittim alt yapidan hocayla konustum dersimi aldim..izliyorum mu yalan yok izliyorum..eskiden gelen bir adet olsa gerek armanin asaletinden..olsa gerek ama kendimi uzmuyorum coluk cocugumla vakit geciriyorum bu kulupte buyuk bir devrim olana kadar devam edecek tavrim
Derelili çotanak
Reply
02-10-2018, 00:42,
(01-10-2018, 23:46)mvsr Wrote: Gitmeyin maçlara.Destek olacağım diye ısrar ediyorsanız biletinizi alın maça gitmeyin.Biraz boş kalsın stadyum.Buda bir protesto şeklidir.İlla küfür, bağır, çağır olacak diye birşey yok.Zaten iki grup harici maça giden sayılı kişi vardır.Bende dahil onların da artık gideceğini sanmıyorum.

Ben o işi yıllar önce bilerek ve isteyerek (bunda çok iddialıyım hiçbir kanıtım da yok) Karşıyaka’ya 2-1 yenilince yaptım. O maçın hemen ertesinde aradım pasolig müşteri hizmetlerini iptal ettirdim. Ara sıra yılda bir veya iki defa da gençlik spordaki arkadaşları araya sokup protokol tribününe girerim. Bu yönetin olduğu sürece de aynı böyle devam edecek. Bu yönetim düşürmez de çıkarmaz da.
Reply
02-10-2018, 02:01,
Üşenmedim baktım!
Mehmet Akif Başaran- 6 maç
Mehmet Birinci - 5 maç
Ali Eren- Korukır- Yüksel Yeşilova- 4 maç
Levent Eriş - 5 maç
Bahri Kaya-4 maç
Hüsnü Özkara-3 maç
Erhan Altın- 3 maç
Lig b
Cengiz Demir- Ergün Penbe - 6 maç
Ahmet Ertem - Mehmet Birinci 5 maç
Tff 1. Lig
Erkan Sözeri-4 maç
Sefer Yılmaz - Erkan Sözeri 6 maç
Mustafa Kaplan- 2 maç
Yücel İldiz - 4 maç
Metin Diyadin- Yılmaz Vural- Diyadin-7 maç
Öncesine bakmak istemedim, 1990 yılından beri maçları hemen hemen hatırlarım. Erdem Tuğal’ler, İskender Atasoylar Aldoğan Argonlar Celal Kıbrızlılar Sinan Bayraktarlar v.s
Görünen o ki yönetimler gitmiş, teknik heyetler futbolcular değişmiş. Koca stad değişti bizim şu takımım 90+ da gol yeme huyu bi değişmemiş.
Sanki sorun başka yerde aranmalı. Havadan mı? Sudan mı? Ekmekten mi?
Bizim takım iyidir, ancak yönetim kötüdür diyip bağlayalım işi en iyisi..
Kalın sağlıcakla.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
02-10-2018, 02:57,
Alınması gereken birincil maçtı. Yazık oldu!
Reply
02-10-2018, 05:39,
mvsr Çevrimdışı
Posting Freak
Konular: 58
Takım A’dan Z’ye Trabzon’lu ile dolu.Doğu karadenizin bir takımı değilmişiz de Trabzon’un 1. Ligde oynayan bir takımı gibiyiz.Görüyorsunuz ki olmuyor.
Bu topluluğun içerisinde birkaç tane de futbolcu müsvettesi var.Adamlar bitik.Giresunspor’da olmak onlar için bir şans.
Kusura bakmayın sırf ucuzlar diye ben bunları izlemek ve desteklemek zorunda değilim.Havanda su dövmek olur.

BU GÖRÜS VE DÜNCEYE SONUNA KADAR KATILIYORUM
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)