14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
03-12-2018, 09:30,
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
Diyadin'in eldeki kadroyu dağıtmaya çalıştığına yönelik, sözlü duyum haricinde herhangi bir kanıt var mıdır?
Reply
03-12-2018, 12:32,
Arkadaslarin dedigi gibi yonetimin yerinde olsam Mehmet birinciyi getiririm zaten hedef yok en azindan kumede kaliriz para pulda istemez en azindan saha kenarinda hirs goruruz ceket sov goruruz
Derelili çotanak
Reply
03-12-2018, 12:37,
Hakkaten yazık şu verilen paralara. Hüseyin kalpar yerine İsmail Güney’le devam edilseydi şu durumdan daha kötü durumda olmazdık sanırım. İki galibiyet var biri Karabük diğeri de penaltılarla bitik Gümüşhane. Biz İsmail hocayla formda olan Bolu’dan Bolu’da puan aldık. En azından Hüseyin kalpara verilen paranın yarısına devam ederdi devre arasına kadar.
Bi de Hüseyin kalparın da zorla demim de biraz rica minnet takıma katıldığını düşünüyorum. Çünkü Metin hoca istifa ettiğinde Başkan Hüseyin kalpar teklifimizi kabul etmedi demişti. Keza geçen sene Yılmaz Vural da aynı şekilde gelmişti. İşin içinde gönülsüzlük de var bence.
Reply
03-12-2018, 14:10,
Ben Hüseyin Kalpar'da da açıkçası çok suç bulmuyorum. Bazı oyuncularımız kaliteli oyuncular ama diğerleri cidden çok kötüler. Ekseriyetle de defans hattımız rezalet ötesi. Metin Diyadin zamanı da bu böyleydi. Bir arkadaşın söylediği gibi, Hüsam'ı Husmani'yi Kürşad'ı kes, Ba'yı Volkan'ı Dauda'yı takımda tut, defansa Aykut'un yanına adam akıllı birini al, bir tane de eli ayağı düzgün on numara getirt. Bu sene takım ligde kalsın, seneye yürü ya kulum.
Reply
03-12-2018, 21:09,
ya şimdi benim kafam karıştı, bizim klüpte teknik direktörün transferde sözü geçiyor mu geçmiyormu bi anlayalım. metin hocanın transferde sözü geçiyorsa ve dale ile m.akyüzü yollayıp yerine forvet transferi istemiyorsa akli dengesinden şüphe ederim. en acilinden teknik direktörlük lisansı yırtılıp seyirci olarak bile stadlara sokulmamalı bu futbol cahili adam. hadi metin hoca deli dedik geçtik, bir tane hoca bile adam akıllı bi forvet istemedimi hiç bu takımda? nasıl oluyor benim aklım almadı vallahi. benim bildiğim bozbağ bilmişlik yapıp transferi kendisi yapıyor ucuza kaçmak için. ama burada aksi iddia edilince şaşırdım doğrusu. vay anasını ya iyi dediğimiz metin hoca meğer akli dengesi yerinde olmayan bi manyakmış. geçen sene devre arası forvet istememesinin başka açıklaması olamaz çünkü.
Reply
03-12-2018, 21:27,
Forvet transferi konusunda suçlu Bozbağ zaten. Fakat Metin Diyadin geçen sene kendi özel oyuncularina yer açmak çabasına girdi.

Geçen sene takım içeride dışarıda iyi oynarken bir Ümraniye maçında Recep Aydını kesti ve Fatih Atiki ilk 11 e yazdı. Zaten geçen sene ki ilk kırılma bu oldu. Caner 1 hafta kadro dışı kaldı. Gruplaşmalar bu ara başladı ve o iyi top oynayan takım kayboldu.

Daha sonra Çağlar Birinci için Manisa maçına kadar namağlup takımın stoperi olan Özgür Yılmaz kesik yedi. Sonra bir baktık Özgür ile Berkan apar topar yollandı devre arasında.

Takım içi disiplin gayet kötü idi zaten. Canerin takım içinde alagiran baskesen olduğunu herkes söylüyordu.

Metin Diyadin evet göze hoş gelen futbol oynatmaya çalıştı bu takımda olduğu sürece ama bütün bunları görmezden gelmek de olmaz.

Ben Mehmet Birincinin gelmesini çok isterim. Camiayi bilen seven birisi. Oda kariyerinde biz hariç kötü hoca aslında ama bizle kimyası çok çok iyi uyusuyor.
Reply
03-12-2018, 21:33,
(03-12-2018, 21:09)kerasus Wrote: ya şimdi benim kafam karıştı, bizim klüpte teknik direktörün transferde sözü geçiyor mu geçmiyormu bi anlayalım. metin hocanın transferde sözü geçiyorsa ve dale ile m.akyüzü yollayıp yerine forvet transferi istemiyorsa akli dengesinden şüphe ederim. en acilinden teknik direktörlük lisansı yırtılıp seyirci olarak bile stadlara sokulmamalı bu futbol cahili adam. hadi metin hoca deli dedik geçtik, bir tane hoca bile adam akıllı bi forvet istemedimi hiç bu takımda? nasıl oluyor benim aklım almadı vallahi. benim bildiğim bozbağ bilmişlik yapıp transferi kendisi yapıyor ucuza kaçmak için. ama burada aksi iddia edilince şaşırdım doğrusu. vay anasını ya iyi dediğimiz metin hoca meğer akli dengesi yerinde olmayan bi manyakmış. geçen sene devre arası forvet istememesinin başka açıklaması olamaz çünkü.

yine algı yapılıyor. Herhangi bir dayanak yok Muhammet Reis'i devre arasında istediğine dair ama olsun Trabzonlu

ama diğer tezin dayanakları var. Başkanın bizzat kendi açıklaması. Transferi hocaya bırakırsak işimiz zor. %90 transferleri biz yapıyoruz %10 hocaya söz hakkı tanıyoruz dedi. Bu da transfer döneminde 2-3 oyuncuya tekabül ediyor

Hatırlarsan en net örnek full kadroyu yönetim kurmuştu, Mehmet Birinci içinde Sarıyerden Barış Bakır alınmıştı.

Mustafa Kaplan döneminde 2-3 tane Gençlerden falan tercih hakkı sunulmuştu. Hacettepede Gökhan Çakır vs
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-12-2018, 21:45,
Bir yöneticiye bizzat sordum. Trabzonlulari hoca istedi dedi
Reply
03-12-2018, 21:50,
(03-12-2018, 21:27)123456 Wrote: Forvet transferi konusunda suçlu Bozbağ zaten.  Fakat Metin Diyadin geçen sene kendi özel oyuncularina yer açmak çabasına girdi.

Geçen sene takım içeride dışarıda iyi oynarken bir Ümraniye maçında Recep Aydını kesti ve Fatih Atiki ilk 11 e yazdı. Zaten geçen sene ki ilk kırılma bu oldu. Caner 1 hafta kadro dışı kaldı. Gruplaşmalar bu ara başladı ve o iyi top oynayan takım kayboldu.

Daha sonra Çağlar Birinci için Manisa maçına kadar namağlup takımın stoperi olan Özgür Yılmaz kesik yedi. Sonra bir baktık Özgür ile Berkan apar topar yollandı devre arasında.

Takım içi disiplin gayet kötü idi zaten. Canerin takım içinde alagiran baskesen olduğunu herkes söylüyordu.

Metin Diyadin evet göze hoş gelen futbol oynatmaya çalıştı bu takımda olduğu sürece ama bütün bunları görmezden gelmek de olmaz.

Ben Mehmet Birincinin gelmesini çok isterim. Camiayi bilen seven birisi. Oda kariyerinde biz hariç kötü hoca aslında ama bizle kimyası çok çok iyi uyusuyor.

hocanın sözü ya geçer ya geçmez. hocanın sözüyle özgür berkan yollanıp m.reis denen çöp alınıyorsa, forvette alınacak NET. işine gelmeyince forvet almayabiliyorsa öyleyse hocanın sözü geçiyor denilemez. 

geçen sene kimseye körü körüne kadro yazmadı yada körü körüne yedek yapmadı. her türlü kadroyu denedi ama hepsinde eleştirildi. üşenmeyip arasam geçen seneki maç başlıklarında, birinde fatih atik oynadı diye saydıranları, başka bir başlıkta fatih atik dururken X nasıl oynar diye saydıranları bulurum. çünkü çok net hatırlıyorum yazıp çizilenleri. 

geçen sene eğer ilk ikiye oynuyorsan özgür berkan zaten o seviyenin adamları değiller. emekleri yadsınamaz ve asla bi kalemde silinip atılacak oyuncular değil tabi o ayrı. yapılması gereken sene başında kendilerini maddi ve manevi onure ederek yollar ayrılıp yerleri sağlam şekilde doldurulmalıydı. td olsam bende istemezdim zaten. çok çalışıyor mücadele ediyor olabilirler ama kapasiteleri belli. aynı şekilde hüsamettin.. mesele hocanın bunları istememesi değil, gönderiliş şekli ve yerilerinin doldurulmaması. buda tamamen başkanla alakalı bi problem. 

gelelim m.reise. yahu azıcık elimizi vizdanımıza koyalım eleştirirken. m.reis değilde bülent bölükbaşı gibi delip geçen bi oyun kurucu istese alacakmıydı başkan? hocanın istemesi bahanenin daniskasıdır. balkes istemiyordu ve muhtemelen fiyati dibe vurduğundan balıklama atladı bozbağ. onda bile topu diyadine atmak büyük haksızlık.
Reply
03-12-2018, 23:17, (This post was last modified: 03-12-2018, 23:25 by genoa28.)
yine Metin Diyadin duyarı kasılmaya başlanmış, en ufak birşey de Metin Hoca Mehmet Hoca duyarı kasılır, kendinizi Mustafa başkana mecbur hissederseniz şuan ki noktadan ileri gidemedigimiz gibi çok daha gerisine gidecegimiz de aşikar

Transferde hocanın payı yoksa ne sikime hocalık yapıyor burada madem, daha önceki fikrim sabit hocada yolunu buldu yol aldı, ayrıca vasat hoca
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)