HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER MUSTAFA TEMEL BOZBAĞ...
27-12-2018, 17:36,
RE: HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER MUSTAFA TEMEL BOZBAĞ...
taa kongre kararı alındığı zaman demiştim, kimse akp den icazet almadan bozbağın karşısına çıkamaz, yada bozbağ istemedikçe o koltuktan inmez diye. tamda dediğim gibi, akp artık bozbağ tamam kardeş sen çok oturdun orda kalk birazda sacit otursun demiş. eskide kaldı artık demokrasi falan. eskiden kongre kararı alınır ozamana kadar aday olmak isteyen listesini hazırlar girerdi kongreye. şimdi herşey iktidar partisinden icazet almaya bağlı.
Reply
27-12-2018, 17:42,
Sacit bakacaz makacaz dedigine göre işimiz zor
Derelili çotanak
Reply
27-12-2018, 18:01,
gs formalı fotolar da düştü. ohh süper.
Reply
27-12-2018, 19:03, (This post was last modified: 27-12-2018, 19:04 by maicon_28.)
yönetim berbat. En iyi isim yine Metin Koç. Yani siz düşünün

herhangi bir ilçe derneği yönetiminden farkı yok. Gidin Yağlıdere, Bulancak, Çamoluk, Alucra dernekleri yönetim kuruluna bakın onlardan hiç farksızlar

Başkan zaten hiç bir şey yapamayacak göreceksiniz. Sadece uzaktan kumanda. En fazla 2020 haziran diye ömür biçiyorum. Gelecek sene Maicon dediydi dersiniz. Normal tahminim gelecek sene Aralıkta kongre alınacağı yönünde ama hadi biraz fazladan diyeyim dedim 6 ay ekledim.

En fazla 2020 Haziran Olağanüstü kongrede görüşme üzere
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-12-2018, 19:38,
Son iki yılda harcanan para 70 milyon + 7 milyon borç. Sonuç hüsran. Kafam karıştı geçen sene resmen akmış takım Playoff dahi yapamadı
Reply
27-12-2018, 19:50, (This post was last modified: 27-12-2018, 19:53 by kerasus.)
Zamanin pekercileri, gecmis dönemin bozbagcilari her an kral öldü yaşasın yeni kral diyebilirler. Yakinda baslarlar sacit reis diye methiyeler dizmeye.

Hatta yazin bi kenara, burda elestirdigimiz anda kuracaklari cumleler bile belli. "Sacit olmasa batmistik bozbag gibileremi kalsin takim"
Reply
28-12-2018, 19:39,
Sacit başarılı olamazsa, yıl sonunda Bozbağ taşın altına elimizi koyalım hesabı yine başkan olur. Sene sonu tekrar kongre yok mu? Umarım yanılırız.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
29-12-2018, 21:15,
Bozbağ'ın başkanlığının Giresunspor'a bir artısını göremiyorum, dolayısıyla teşekkürlük bir mevzuu da yok, iyi ki gitti bu kulüpten içeri giremez umarım bir daha ( insallah )

Şak şakcı tayfa Sacit Ali Erenci oldu bile hayırlı işler
Reply
30-12-2018, 20:36,
Sayın Bozbağ'ın 6 senelik döneminde eksiler de var olmakla birlikte artılar yadsınamayacak ağırlıkta oldu. Bir lig atlanması, ikincisini başarmaya çok yaklaşılması, mali yapının öncesine göre daha iyi olması pozitif somut vakıalar. Muhakkak ki her şeyin daha iyisi yapılabilir, bundan sonra da doğruların yanlışlardan daha ağır bastığı bir döneme girilip daha iyi bir 6 sene de olabilir. Fakat unutulmaması gereken şey, daha önceki dönemler de dahil olmak üzere hatırı sayılır sürelerde Giresunspor'a mesaisini ayıran bu gibi insanlara Giresunspor'un her daim, gelecekte de ihtiyacı olacağıdır.
Reply
30-12-2018, 21:25,
Genel olarak başarılı bir grafik çizdi. Son iki yıl nasıl olduysa her şey tersine gitti. Herhalde hayattaki bütün şansını 2014'teki şampiyonluk ve Ünyesporlu Ergün Penbeli felaket geçen sezonda kullandı. Mucizevi şekilde ligde kalmıştık.

Kulübün borcsuz olması çok güzel tabiki ancak hala Giresunspor'un kalıcı gelir kaynağı yok, altı yılda altyapıdan çıkan bir tane futbolcu yok. Madalyonun sadece bir yüzüne bakamayız.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)