2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
04-01-2019, 22:00,
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
Altay putsilla ve tatosu almis birini alsak takım level atlardı biz ise altayın kadroda düşünmedigi tevfigi aldık.Sanki gelecek sezonun planlaması yapılıyor gibi geldi bana ama 2 lig için.
Genç Çotanaklar

Reply
05-01-2019, 00:08,
altay güzel hamleler yaptı

biz ise klasik bozbağ dönemi gibi leş atıyoruz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
05-01-2019, 00:43,
Karabük zaten düştü, Elazığ da dağılıyor gibi. Eskişehir ikinci yarı ne yapar bilinmez. Eskişehir, İstanbul, Adanaspor, Afyon bu takımlar ve bizden biri gider.

Yeni ve vizyon sahibi bir yönetim, nasıl olsa dusmeyiz deyip kelepir toplamak yerine, gelecek senenin kadrosunu kurmalı.
Ama pardon vizyon dedim değil mi?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
05-01-2019, 11:35,
ali başkanın adaylığını açıkladığı an transfer çalışmalarına başlamasına gerekirdi demekki hiçbir hazırlık yapılmamış şu ana kadar 3 yedek diyebileceğimiz isimler aldık inşallah bundan sonraki süreçte akıllı transferler yaparız 15 günümüz kaldı.
Reply
05-01-2019, 21:53,
Rusescu olmamış şaşırdık mı hayır.listemizdeki diğer isimlere yönelmişiz.hergün birileri gidiyo ama gelenlerde elle tutulur pek bişey yok.
Reply
05-01-2019, 22:28,
Transfer niçin yapılır elinde yıldız olur satarsın iyi para kazanırsın yerini doldurmak için eskisinden bir level düşük topcu alırsın anlarım bizim gibi düşme hattında yer alan takımda gönderdiğimiz futbolculara bakıyorum iyi mi degil de arkadas elindekinden daha kötüsünü getirisen insan eleştirmekten kendini alamıyor adam akıllı transfer yapmazsak küme düşeriz aykutu affedin yanına saglam bi stoper transfer et ortasahaya bir hamal koy önlerine landeli volkan kanatta iş yapar sangareyide gönderme forvete bir transfer yap yeterli biz gol atamadık ilk yarı anlıyorumda dünyanın golünü yedik hemde en saçmasından bence defansı saglam tut ön liberon iyi olsun bu dauda ile zaten gol buluruz
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
05-01-2019, 22:39,
İlk yarı çok gol yedik hemde en olmadık dakikalarda yenebilecek en salak golleri yedik yıllarca bu ligdeyiz çok gol yersen düşersin bu ligde mücadele edeceksin rakibi yıpratacaksın sinirini bozacaksın gol yemeyeceksin tek gol atıp puanı alıp evine gideceksin artislerin ligi degil bizim lig yine ilk yarı ön liberoda sos verdik panosun yerini dolduramadık hüsmani çok zayıf kaldı keza kürsatta sağlam top kesicinin önüne koy landeli kanatlarımız idare eder zaten ileride dauda yeterli sorun degans ve ortasahada maçları izleyen arkadaşlar bilir bir tane ortadan hücumumuz yok hep kanatları kullanıyoruz orasıda beceriksiz olursa 90 da golü yiyoruz oturuyoruz asagıya
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
06-01-2019, 00:03,
Evet borcumuz yok yok diye diye geldik bu günlere biz kenarda 100 binlik topçu kovalarken adamlar milyonluk topçu ile geldiler geçtiler en azından taraftarlarına değişik bir heyecan yaşatarak kenti peşinden sürüklettiler vs. vs. neyse çok uzatmaya gerek yok artık KİMSENİN BORCU YOK 31 ocak 2019'a kadar futbol takımları bilançolarını çıkarıp teslim edecekler borçları Ziraat bankası tarafından ödenecek ve ya yapılandırılacak detaylar bugün yarın düşer...
Başkentten !
Reply
06-01-2019, 01:36,
Beyler ben futboldan ve Giresunspor'dan soğudum mk ya, bu kadar vasıfsız vizyonsuz kalitesiz insanı bir arada bir camia da görmedim ben, acilen buralardan uzaklaşmak lazım yoksa kafayı yicem
Reply
06-01-2019, 03:14, (This post was last modified: 06-01-2019, 03:15 by Semih Karahan.)
twitter'da giresunspor diye aratırım hep millet ne söylemiş ne geçmiş diye . biraz önce bir kaç mention a rastladım. direk cümle şu ; ''Bence tercih sebepleri daha başka. Bilindik oyuncu değilde , kolay yedirecek bilindik Menejer diyelim ona. Başka bir örnek Giresun Mate Males i reddedip , husmaniyi alıyor. Türk futbolu miğde bulandırıyor.'' ve aynı mention a cevap olarak ; ''Giresunspor’un ne yaptığını ülkede bilen yoktur. Husmani için oldukça iyi bir komisyon dönmüş olmalı yoksa bu adamın futbol oynaması bile sürpriz. ''

kurumsallık falan bize gelmez yapamayız biz onu 1.ligde kalalım yeter
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)