18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor
Çok eksiğiz.Alternatifleri geçin belirli mevkiler çok kötü performanslara sahip.En az 4 transfer gerekiyor.Bu oyunculardan üst sınır performans alarak biryerlere geleceğimizi düşünmüyorum.Mesela Yasin Ozan 4-5 ay sonra forma şansı buldu.Bize bu saatten sonra hiçbir şey katacağını sanmıyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
20-01-2019, 23:34
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(20-01-2019, 22:43)turkuaz_0628 Wrote: Beyler eleştirelimde o kadar da değil 3-5 maç şans vermek te lazım takıma gözle görülür bi mücadele gücü var şimdi hakkınıda verelim ilerleyen haftalarda daha netleşir, renan ve tenase bence ilk yarıda bulunabilecek iyi futbolcular gibi sanki gayet pozitifim her ikisinede mevcut oyunculardan hüsama noldu mk adamın o vurduğu gol olsaydı formasını giyer yeminle yarın gezerdim Smile takım iyi sinyal attı gibi eskişehirin gençleri biliyosunuz zaten mücadele ediyorlar ve taraftar zaten  ölüyü oynatıyor ben maçtan önce inanın bu kadar dirençli bi eskişehir beklemiyordum, ama taraftar faktörü çok önemli bugün dauda az etkili olsa keza landel topu ezmeden oynasa gol bulabilirdik, bizim ana hedefimiz kümede rahat kalmak kimse uçmasın he gizli bir play offf beklentisi var tamam ama çok az bence şans olarak ...
BU takıma bir forvet lazım oğlu lazım birde orta saha....

BU ARADA TRİBÜNDE KİM VE HANGİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ ? BİLEN VARMI ...
BU
Ayazağa kumyali diyenler var ama emin değilim
Derelili çotanak
20-01-2019, 23:52
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Renanla Tevfiği beğendim defans hattımız bugün iyi sayılırdı ama hucüm anlamında hala bildiğimiz gibiyiz antremanlarda ne yapıyorlar merak ediyorum kaç hafta geçmiş kontra atağa nasıl çıkılır öğrenemedik rakibi eksik yakalıyoruz ileriye bakıyorum Dauda yok koşmuyor top istemiyor bir tek Volkan var topu dikine sürecek oda çok bencil oynuyor. Cyriac den ümitliydim ama sanırım sakat geldi bize adalesinde sorun varmış, forvetle stoper alınacak deniyor ama bize acilen kanat oyuncusu da lazım.Haftaya Osmanlı karşısında buna benzer bir oyun oynarsak haşat ederler bizi.
21-01-2019, 00:32
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(20-01-2019, 23:52)sokakbaşımeyhane Wrote:
(20-01-2019, 22:43)turkuaz_0628 Wrote: Beyler eleştirelimde o kadar da değil 3-5 maç şans vermek te lazım takıma gözle görülür bi mücadele gücü var şimdi hakkınıda verelim ilerleyen haftalarda daha netleşir, renan ve tenase bence ilk yarıda bulunabilecek iyi futbolcular gibi sanki gayet pozitifim her ikisinede mevcut oyunculardan hüsama noldu mk adamın o vurduğu gol olsaydı formasını giyer yeminle yarın gezerdim Smile takım iyi sinyal attı gibi eskişehirin gençleri biliyosunuz zaten mücadele ediyorlar ve taraftar zaten  ölüyü oynatıyor ben maçtan önce inanın bu kadar dirençli bi eskişehir beklemiyordum, ama taraftar faktörü çok önemli bugün dauda az etkili olsa keza landel topu ezmeden oynasa gol bulabilirdik, bizim ana hedefimiz kümede rahat kalmak kimse uçmasın he gizli bir play offf beklentisi var tamam ama çok az bence şans olarak ...
BU takıma bir forvet lazım oğlu lazım birde orta saha....

BU ARADA TRİBÜNDE KİM VE HANGİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ ? BİLEN VARMI ...
BU
Ayazağa kumyali diyenler var ama emin değilim

Ayazağa tayfasının olduğu yerde kavga çıkmama ihtimali yok
21-01-2019, 01:29
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Dauda sıktı. Oyun içinde hiç yok.
Top gelirse atıyordu. Ama bizi kafada bitirdi ilk yarının sonlarına doğru

o kadar teklif varken hangi akla hizmet satmadık anlamadım. Keşke satsaydık.

Oyunun içinde olmayıp 15-20 gol atacak forvet yerine
Devamlı savaşan, tehlikeli deparı olan, pas dağıtan, duvar olan ama bunların yanında son vuruşları çok iyi olmayan ligi 10 golle bitiriecek forvet isterim
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
21-01-2019, 08:11
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
(21-01-2019, 08:11)maicon_28 Wrote: Dauda sıktı. Oyun içinde hiç yok.

Devamlı savaşan, tehlikeli deparı olan, pas dağıtan, duvar olan ama bunların yanında son vuruşları çok iyi olmayan ligi 10 golle bitiriecek forvet isterim
Dediğin gibi çeşke eski takımına satsaydık, Daudadaki bu isteksizliği biz görüyoruz acaba teknik heyet görmüyormu Altaydan 34 lük Paixao son dakikaya kadar deli gibi mücadele ediyor bizimki sahada yürüyor fizik dersen var boy desen var ne birebirde etkili ne hava topu alabiliyor.Vedattan sonra bu takım forvet bulamadı malesef.
21-01-2019, 11:54
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Geçen sene şansımıza Antep ve Manisa iflas etmişti, bu sene de Karabük ve Elazığ gitti. Bu sene şu anki görünümle düşecek takım olarak Eskişehir, Adanaspor, Afyon, Altay, İstanbul ve (maalesef) biz görünüyoruz. Geçen sene ilk yarıdaki puanlar bizi tutmuştu, cepten yemiştik. Şu an öyle bir durumumuz da yok.

Adanaspor: İlk yarıdaki görünütüsü aşağı yukarı devam eder. Devre arası transferleri çok fark yaratacak oyuncular değil. Yılların kaşarı Anıl Taşdemir ile Elazığ'dan gelme Bagayoko var. Büyük ihtimalle bir ileri iki geri şeklinde ilerler bu takım. Dün Elazığ karşısında zorlanmış.

Afyonspor: Düşme korkusunu son haftalara kadar yaşayacağını düşünüyorum bu takımın. Negatif futbol endeksli, topa yatıp yakalarsa bir tane atma üzerine kurulu. En büyük düşme adayı bana göre.

Altay: Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Tatos başta olmak üzere iyi transferler yaptılar. Paixao zaten gol kralı. Bu adamlar varken Altay düşmez.

Eskişehirspor: Gençleri mücadele ediyor. Evlerinde özellikle kolay kaybetmiyorlar. Ama güçlü takımlara karşı (Denizli, Gençler vs.) işlemez diye düşünüyorum, bizimkiler bile biraz becerikli olsa yenilirlerdi. Öte taraftan transferi galiba açmak üzereler, yabancı oyuncuları şehre gelmiş idmanlara çıkmışlar. Milinkovic ve Emre Güral gelecek deniyor. Transferi açarlarsa kalacaklardır bana göre.

İstanbulspor: Ne yapacağı belli olmaz bu takımın. İstikrarsızlar. Düşeceklerini sanmıyorum ama.

Gelelim bize. Sacit Başkan'ın yapması gereken bu sene takımı sakince tehlikeli bölgeden uzaklaştırıp önümüzdeki senenin iskeletini oluşturacak bir kadroyu yaratmak. Eskişehir maçı pek ölçü olmayabilir ama gördüğüm kadarıyla defanstaki kırılganlığımızı (Renan sağolsun) biraz olsun atlatmış gibiyiz. Orta sahadaki mücadele gücümüzü de yükselmiş gördüm ben. Husmani ve Kürşad o kadar kötü oyuncularmış ki ortalama bir oyuncu olan Tevfik bile takımın seviyesini yükseltti. Volkan tam bir Abdurrahman Çelebi etkisi yaratıyor, süper lige çıkacak takıma yetmez. Bu takıma aciliyet sırasına göre bir stoper, sağ kanat, önlibero ve forvet alınması gerekiyor. Açıkçası şu anki halimiz ile küme mücadelesi vermemiz gayet yüksek bir ihtimal. Afyon, Adana ve İstanbul'a yenildiğimizi de hatırlatmak isterim.
22-01-2019, 14:40
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(21-01-2019, 08:11)maicon_28 Wrote: Dauda sıktı. Oyun içinde hiç yok.

ne dediysek o :Sad maykon aga sana sene başında dedim ben bu adamdan bi cacık olmaz diye. dale'ye laf söylüyorduk ama dale dediğin gibiydi. top indiriyordu oyunu açıyordu. bize yardımcı santrafor değil pivot yada fırsatçı adam lazım
22-01-2019, 20:36
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Bolu maçına bakıyorum da şu İsmail haktan bu ligin abartılmış en balon oyuncusu
22-01-2019, 21:37
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(22-01-2019, 14:40)bulancak28 Wrote: Geçen sene şansımıza Antep ve Manisa iflas etmişti, bu sene de Karabük ve Elazığ gitti. Bu sene şu anki görünümle düşecek takım olarak Eskişehir, Adanaspor, Afyon, Altay, İstanbul ve (maalesef) biz görünüyoruz. Geçen sene ilk yarıdaki puanlar bizi tutmuştu, cepten yemiştik. Şu an öyle bir durumumuz da yok.

Adanaspor: İlk yarıdaki görünütüsü aşağı yukarı devam eder. Devre arası transferleri çok fark yaratacak oyuncular değil. Yılların kaşarı Anıl Taşdemir ile Elazığ'dan gelme Bagayoko var. Büyük ihtimalle bir ileri iki geri şeklinde ilerler bu takım. Dün Elazığ karşısında zorlanmış.

Afyonspor: Düşme korkusunu son haftalara kadar yaşayacağını düşünüyorum bu takımın. Negatif futbol endeksli, topa yatıp yakalarsa bir tane atma üzerine kurulu. En büyük düşme adayı bana göre.

Altay: Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Tatos başta olmak üzere iyi transferler yaptılar. Paixao zaten gol kralı. Bu adamlar varken Altay düşmez.

Eskişehirspor: Gençleri mücadele ediyor. Evlerinde özellikle kolay kaybetmiyorlar. Ama güçlü takımlara karşı (Denizli, Gençler vs.) işlemez diye düşünüyorum, bizimkiler bile biraz becerikli olsa yenilirlerdi. Öte taraftan transferi galiba açmak üzereler, yabancı oyuncuları şehre gelmiş idmanlara çıkmışlar. Milinkovic ve Emre Güral gelecek deniyor. Transferi açarlarsa kalacaklardır bana göre.

İstanbulspor: Ne yapacağı belli olmaz bu takımın. İstikrarsızlar. Düşeceklerini sanmıyorum ama.

Gelelim bize. Sacit Başkan'ın yapması gereken bu sene takımı sakince tehlikeli bölgeden uzaklaştırıp önümüzdeki senenin iskeletini oluşturacak bir kadroyu yaratmak. Eskişehir maçı pek ölçü olmayabilir ama gördüğüm kadarıyla defanstaki kırılganlığımızı (Renan sağolsun) biraz olsun atlatmış gibiyiz. Orta sahadaki mücadele gücümüzü de yükselmiş gördüm ben. Husmani ve Kürşad o kadar kötü oyuncularmış ki ortalama bir oyuncu olan Tevfik bile takımın seviyesini yükseltti. Volkan tam bir Abdurrahman Çelebi etkisi yaratıyor, süper lige çıkacak takıma yetmez. Bu takıma aciliyet sırasına göre bir stoper, sağ kanat, önlibero ve forvet alınması gerekiyor. Açıkçası şu anki halimiz ile küme mücadelesi vermemiz gayet yüksek bir ihtimal. Afyon, Adana ve İstanbul'a yenildiğimizi de hatırlatmak isterim.
Altay bana göre playofun en büyük adaylarından
Derelili çotanak
23-01-2019, 01:20
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)