27-01-2019, 19:42,
|
|
RE: 19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor
(27-01-2019, 19:31)maicon_28 Wrote: Ümit Özat:"Bu takımdan 3 oyuncu zirveye oynayan takımlara gitti. Eksiklerimizin çok olduğu bir gerçek"
3 tane zirveye giden kim ?
Uğur Arslan Kuru
Emre Uğur Uruç
bu gönderdiklerimizden kim anlaştı. Merak ettim 3.yü 
Kürşat osmanliya gitti diye biliyorum
Derelili çotanak
|
|
27-01-2019, 19:43,
|
|
Landel husmaniden daha kotu degilse adimi degistiririm hicbir faydası yok takima
Derelili çotanak
|
|
27-01-2019, 20:17,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Gelen oyuncu iyi olsa bile verim alamıyoruz hiçbir şekilde. Akyüz bunun en net örneği herhalde adama geçen sene etmediğimiz laf kalmadı kovduk takımdan. Geçen yıl Denizli'yi kümede tuttu, bu sene lige çıkartıyor. Transfer gelse bile ilgilenmeyi bıraktım artık.
|
|
27-01-2019, 20:27,
|
|
yalavu
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Yıllardır iç saha maçlarını statta izlerim bu kadar kötü futbol oynadığımız maç yoktur. Bu sene yırtsak da seneye yol alırız alt liglere. Ruhsuzlar ordusuyla dolmuş takım halı sahada oynatmam yardımlaşma birlik beraberlik ne gezer kimsenin mikinde değil giresunspor. Ciddiyetsizlik lakaytlık akıyor kulüpten.
|
|
27-01-2019, 21:01,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Başka konuya da yazdım. Klüp tam anlamıyla çocuk parkı. Ciddiyet falan yok. Her gelen futbolcusu hocası daşşaak geçip gidiyor. Bu kadar küçültürsen klübün şanını olacağı budur.
Hoca da gelse en kral oyuncu da gelse bir yol olmaz. Camianın kültürünü geri yakalaması ve ciddiyetini kazanması lazım. Yoksa sürekli aynı şeyleri yaşamaya devam ederiz.
|
|
27-01-2019, 22:03,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Ümit Özat direkt g.te g.t demiş. Bozbağ bu sene takımın monakoymuş. Yapılacak tek iş Eskişehir ikinci yarı maç kazanamasın diye dua etmek. Yoksa düşmesi en zor sezonda büyük bir başarıya imza atmış oluruz. Bozbağ da tarihe geçer.
|
|
27-01-2019, 22:06,
|
|
Giresun28
Senior Member

|
|
|
Helal olsun hocaya her şeyi açık açık söylemis hep souledik direkt etki edecek topçu lazım diye gittiler Tanase Renani aldilar Renan ne kadar iyi olsada uzun zaman ounamadigi için gitti bugun adale bomboş bir transfer donemi geçirdik adam akıllı transferler yapilmazsa ciddi anlamda duseriz
|
|
27-01-2019, 22:12,
(This post was last modified: 27-01-2019, 22:13 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Umit ozatin dobraligina helal olsun bizim yönetimler yalamayi severler boyle olduğu icin burnumuz moktan kurtulmuyor..yok koca adam yok koca dev yok uefa lisansi...ulan yatıp kalkıp dua etsin mehmet birinci doneminde gelen sampiyonluga yoksa bu kentte de yasayamazdi..hala basın yalakalik yapıyor Ali koç uçak vermis diye..ayip ya..ucaginin a.nina koyayim..
Derelili çotanak
|
|
27-01-2019, 22:26,
|
|
yalavu
Senior Member

|
|
|
Takım menajer çöplüğü iyi iteliyorlar altı ay oynamamış tanase renan Ümit hoca ben gelmeden anlaşılmıştı demiş renan az yüklenince gitti sakata Zoro beni beklemeyin 3 ay yokum demiş olaya gel
|
|
|