19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor
28-01-2019, 12:06,
RE: 19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor
zamanında Yılmaz Vural açıklama yaptığında bizim beyinsizler Yılmaz Hocaya sallıyordu, şimdi aynısı be daha çoğunu Ümit Hoca söylemiş ve daha neler var.

Biz yıllardır boşuna yazmıyoruz, bunlardan da bir s.kim olmaz
Reply
28-01-2019, 12:41,
Bunların baş sorumlusu adını zikretmek istemediğim şahsiyet.Koca diye diye bitirdiler kulübü.Tarihimizin en rezil kadrosunu kurmuş.Oyunculara bu kadar taviz veren, disiplin altına almayan da kendisidir.Tek derdi sadece gençleri keklerden kurtarmak, dolaplara soda almak.
Kafaya oynarken takımı sabote eden de oydu.Şimdi rüzgar tersine döndü gemiyi ilk terk eden koca kaptan oldu.Kaçtı kaçtı.Bu olacakları az çok gördüğüm için bırakacaksa takımı ligde bırakıp, sezon sonu yapılacak kongre ile devretmeliydi kulübü demiştim.
Artık ne yaptılarsa sağlıklı çalışma ortamı yok kulüpde.Futbolcuları kızdıran, haksızlığa uğradığını düşündüğü bir tavıra sahip yönetim.Sorunlar çözülmüyor.Tek dert PARA.

Siz sevgili dostlar kırmızı mı beyaz grup mu onu tartışalım diyorsunuz.Ben ise 3. Lige düşer miyiz düşmez miyiz onu konuşalım diyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
28-01-2019, 13:18,
Aga Eskişehir transferi açarsa çok net yalan oluruz söyleyeyim. Yok açmazlarsa da hala bir numaralı aday biziz, iç sahada falan kazanıyor çünkü Eskişehir. Bu sene için Allah sonumuzu hayır etsin.
Sonuç ne olursa olsun, düşsek de kalsak da bu seneki oyuncu grubundan bir kişi bile kadroda kalmamalı. Yabancılar zaten gidecek, yerlilerden de Alperen hariç tek kişinin bile kalmaması lazım.
Reply
28-01-2019, 17:48,
ümit özatın açıklamaları mynette de yayınlanmış orda okudum tamamını. yahu arkadaş anladık beceriksizsiniz, bakkal dükkanı bile emanet edilmez size. klüp dingonun ahırına dönmüş ne olup bittiği belirsiz. tamam biz alıştık buna ama bari medyatik hoca getiripte tüm türkiyeye rezil etmeyin be.
Reply
28-01-2019, 20:09,
Bence tam tersi, hoca konuşsun da bazı şeyler ortaya çıksın. Korkmayın, şu an Türkiye'de yeterince rezil bir futbol ortamı var zaten. Kimse kalkıp Giresun'u konuşmaz.
- Sizin mesela bir duyumunuz var, 2015-16 senesinde zirveye oynayan takım niye durduruldu? Karşıyaka'ya, Bolu'ya o maçlar neden kaybedildi?
- Şampiyonluk senesi neden oyuncuların primleri yatırılmadı? 
- Devre arası çok iyi giden bir takım neden bozuldu? Özgür Berkan neden apar topar gönderildi? Takım neden ikinci yarı doğru düzgün top oynamadı? 
- Yücel İldiz yıllar sonra takımı play offa sokmuşken sezon sonu niye kaçar gibi istifa etti? Yıllar sonra böyle başarı yakalayan hoca ile devam edilebilir, onun istediği ayarda takım kurulabilirdi.
- Şu meşhur Metin Diyadin ve Trabzon çetesinin aslı astarı var mıdır? 
- Neden bu takıma ısrarla aylarca top oynamamış sakat futbolcular dolduruldu? Cyriac'ın sakatlığı bile bile neden alındı? Menajerlerin gönlü hoş olsun diye takım bile bile sabote ediliyor diye anlıyorum buradan 
- İbrahim Sangare denen futbolcu ne oldu? Şu an nerede ne yapıyor? 
- Denizli'de şov yapan Mehmet Akyüz neden burada top oynamadı? İlk 3-4 hafta şov yapan Korkishko, Dialiba neden top oynamadı? 
- Her şeyden önemlisi, Mustafa Temel Bozbağ bugüne kadar borç yok harç yok derken nasıl oluyor da bir anda tahtanın kapanmasına ramak kalıyor?

Daha bunun gibi bir sürü soru var cevaplanması gereken. Eğer ben maça gidiyorsam, bu takıma gönül veriyorsam, bu soruların cevabını bilmek benim hakkımdır. Hadi ben forumu takip edip az çok bir şeyleri bilebiliyorum. Burada olmayan bir sürü taraftarı var bu takımın. Her maça giden, deplase yapan. Bu insanları aptsl yerine koymaya kimsenin hakkı yok.
Reply
28-01-2019, 20:31,
Tek şey yazmak isterim kulüp ali babanın çiftliği olmuş takımda var olan bir oluşum var eşkiya kesilmişler ve tüm bunlara çanak tutanlar var allah hepsinin belasını versin, basket takımı fazlaydı futbolda fazla bize 2.lig yeter neyimize yetmiyor...
Başkentten !
Reply
29-01-2019, 16:51,
Erdoğan Yeşilyurt ismi geçiyor
Reply
29-01-2019, 20:11,
Eskişehir transfer tahtasını açmış.Hadi geçmiş olsun bize.
Genç Çotanaklar

Reply
29-01-2019, 20:13, (This post was last modified: 29-01-2019, 20:14 by mvsr.)
Geçmiş olsun.
Bir alt lig bize hayırlı olsun.Kötü günler yakın meşaleleri söndürün.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
29-01-2019, 20:24,
Yar.rağı yedik sayın cemaat. Cenaze yarın meydandan kalkıyor, soda fabrikasına defnedeceğiz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)