2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
Giresun28 Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
Skerbic Orhan Emre hazir geliyor en azindan Sercani geç zaten bir cacık olmaz ondan bir buçuk senedir top oynamamis adam bunu alana kadar bir buyuk takimdan topçu kiralasak daha iyi olurdu açıkcasi şu Elazığ maçi ve Afyon deplasmanı ölüm kalım maçi burdan 6 puan çikarirsak rahatlariz bir nebze yinede en kötü 4 çıkarmak lazim sonumuz pek iyi değil ama bakalım
01-02-2019, 03:45
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
kendi elleriyle takımı düşürdüler. elazığın, eskişehirin transferlere bak bir de şunlara bak. komedi gibi bir camia.
01-02-2019, 10:14
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
hepsini anladım da sercanı hangi mantıkla aldık. kanat desen var forvette var . neden aldık 6 tane forvet oldu
01-02-2019, 20:24
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Valla değişik bilgiler var kardeşler ortada sercan filan çok komik rakamlara gelmiş, keza adanadan gelen zenci bedava verilmiş 2 alana bi bedava olmuş, vs. vs. başkan açıklama yapacak sanırım deli saçması anca bizde olacak şeyler bi menajer var boyna bize kitliyor ismi bayram bildiğim kadarıyla, bu arada adana demirden gelen bir tanesi için neden gitti bizde anlamadık takımda direk oynardı filan diyolar kafalar karışık, ümit özat memnun genel manada bu sene ligde tut seneye takımı sen kur denmiş sesi kesilmiş 2.yarı hayırlı olsun bize umarım 4-5 maç galibiyeti tez elden alırız.

Bi avantaj varsa işte eskişehir ve elazığ transferleri hazır edene kadar hiç geçmese 2*3 hafta geçer yine istanbul, afyon, adana sallantıda bizim gibi kalırız kalmaya da kaosa çok açık konumdayız abi bi anda bozuluyor tüm dengeler şu papazların eline kaldık.
Başkentten !
01-02-2019, 23:45
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(01-02-2019, 23:45)turkuaz_0628 Wrote: Valla değişik bilgiler var kardeşler ortada sercan filan çok komik rakamlara gelmiş, keza adanadan gelen zenci bedava verilmiş 2 alana bi bedava olmuş, vs. vs. başkan açıklama yapacak sanırım deli saçması anca bizde olacak şeyler bi menajer var boyna bize kitliyor ismi bayram bildiğim kadarıyla, bu arada adana demirden gelen bir tanesi için neden gitti bizde anlamadık takımda direk oynardı filan diyolar kafalar karışık, ümit özat memnun genel manada bu sene ligde tut seneye takımı sen kur denmiş sesi kesilmiş 2.yarı hayırlı olsun bize umarım 4-5 maç galibiyeti tez elden alırız.

Bi avantaj varsa işte eskişehir ve elazığ transferleri hazır edene kadar hiç geçmese 2*3 hafta geçer yine istanbul, afyon, adana sallantıda bizim gibi kalırız kalmaya da kaosa çok açık konumdayız abi bi anda bozuluyor tüm dengeler şu papazların eline kaldık.

Hayırlısı diyelim abi. Bu Bayram denen herif Adanaspor ve Demirspor'a da çalışıyor anladığım kadarıyla, çok fazla oyuncu aldık oralardan çünkü ve bizden de Adana'ya çok oyuncu gitti. 
Elazığ'a bayağı bir isim yazıldı, bir kısmı geldi bir kısmı gelmedi. Toplama takım yapmışlar teknik direktör Tuncay Şanlı olacak deniyor, bakalım kimya tutacak mı. Stadları da yok, Malatya'da oynayacaklar büyük ihtimal bu da bir avantaj olabilir bizim için. Eskişehir'e gelen adamlar bildiğim kadarıyla idmanlılar, arayı boş geçirmemiş üstelik Fuat Çapa gerçekten takımı iyi yönetiyor, gençlerle harmanlayıp yukarı doğru bir ivme kaydedecektir. Onlarla zamanında oynayıp 1 puanı almak iyi oldu, hiç yoktan iyidir. 
Şu seneyi bir kazasız atlatsak diyeceğim de bu kafayla seneye yine bundan farklı olmayız gibime geliyor.
02-02-2019, 00:39
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Her zaman öz sermayeyi savunmuşturum.Oynamamış futbolculara paralar dökmektense kendi alt yapından oyuncu çıkarıp oynatacaksın.Yetiştireceksin.Bir Okafor, bir Husmani, bir Reis, bir Ergin, bir Ahmet kadar oynarlardı.
Tabi ki projeyi hayata geçirebilmen için alt yapının iyi durumda olması gerekiyor.Bizde var mı ? Yok.Tesadüfe kalmış durumda.Oyuncu kendisi ekstra birşeyler öğrenecek, yapacak ki ancak öyle.
Her ne kadar sevmesemde Trabzon’u bu konuda tebrik etmek istiyorum.Bugün ilk 11’inde 5 tane kendi kökeninden futbolcu var.Bir o kadar da yedekde görev için bekliyor.Vallahi helal olsun.
Ben inanıyorum ki günün birinde bizim kulübümüze de bu yönetim şekline sahip birisi gelecek.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
02-02-2019, 16:22
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Eses gençleri bafiliyor şu an 3-1

Taraftarı inanılmaz gaza gelmiş. Düşmeleri mümkün değil. Bu arada harika maç oldu gerçekten uzun zamandır bizim ligde böyle güzel maç da izlememiştim doğrusu.
(This post was last modified: 02-02-2019, 17:39 by bulancak28.)
02-02-2019, 17:38
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Erkan sözeri sana bu saatten sonra hoca diyeni s2m. Eskişehir haftaya Karabük’e gidiyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" Big Grin
(This post was last modified: 02-02-2019, 17:41 by kral1234.)
02-02-2019, 17:40
Reply
quaresma_28 Offline
Senior Member

Threads: 2
Es es gencler guzel mac oldu gercekten mucadeleyi tebrik etmek bizimkilere de izletmek lazim ornek alinmali
Sadece Giresunspor!
02-02-2019, 17:44
Reply
Okan Offline
Posting Freak

Threads: 4
Sisokko gollerini atti showunu yapti.
Transfer buna derim ben.
02-02-2019, 18:40
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)