22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz
17-02-2019, 23:03,
RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz
Bu arada kaynamasin Cyriac kumaşı iyi..dauda ya alda at dedigi pas mükemmeldi kaliteyi belli etti ama takım çöp o da ayak uydurur muhtemelen
Derelili çotanak
Reply
17-02-2019, 23:07,
(17-02-2019, 22:49)einstein78 Wrote: 5-2 kazanacağımız maçı maalesef en yakın rakibimize hediye ettik. daiuda 2 gol atmasına rağmen  net yüzde yüzlük 3 pozisyon kaçırdı veya beceriksizce harcadı. bu kaleci Anıl her zaman yetersiz dedik. Ama siz bunu görmemekte ısrar ettiniz. Bizi çook zor günlerin beklediğini düşünüyorum ve inş  şans yanımızda olur.

hacı şans daha nasıl yanımızda olsun a me ka 2 takım kafadan gitti, biri düşmek için çırpınıyor falan. ama bizde okadar çok istiyoruzki düşmeyi, adeta bugün işi şansa bırakmamak için zorla yenildik.
Reply
17-02-2019, 23:28,
21/11 isabetli şut ile maç kaybetmek gerçekten büyük iş takımı tebrik etmek lazım.Tek tesellim Afyonun bizden daha beter olması bugün belki skor olarak kazandılar ama maçı biz kendi elimizle verdik onlar kazanmadı sağolsun oyuncularımız poziyonları cömertce harcayıp alın sizin olsun dediler.
Kemal hocaya da birşeyler söylemeden geçemeyeceğim hocam saçların gözlerinimi kapıyor da sahada olup biteni göremiyorsun? Ümraniye maçını hiçmi izlemedin de şu maça hala Savaş-Bahadır-Muhammed ile başlıyorsun, Anılın kaç maçtır hatalı çıkışlarını hiçmi görmüyorsun abi ben anlamıyorum bir oyuncu formsuzdur kötü oynar daha verim alabileceğin birini denersin olur biter bizde tam tersi kötü oynayan adamda inatla ısrar ediliyor.
Bugün Landel-Tevfik-Aykut-Orhan-Tanase hariç diğerlerinin değişme vakti geldiğini sanırım hoca anlamıştır diye ümit ediyorum.Cyriac'i de beğendim gol atmaktan ziyade attırmayı seven bir oyuncu ilerleyen zamanlarda Skrbic-Adama Ba-Renan gibi oyuncuların da katılmasıyla daha verimli olabilir ama 6 puanlık maçı kaybettikten sonra hiçbir anlamı yok benim için.
Artık bu hazır olmayı bekleyen oyuncular da kendine gelsin bir zahmet lig bitiyor ya hazır olun ya s..... .olup gidin.
Reply
17-02-2019, 23:43,
Sercan Yıldırım nerede?
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
17-02-2019, 23:59,
Bu gerizekalılar için çok şey isteyeceğim ama var mı bixim ligin istatistiğini bulabileceğimiz bir yer ?
Reis ineği kaç pas atmış, kaç isabetli şut çekmiş, kaç top kazanmış falan.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-02-2019, 00:06,
nasıl bir transfer yaptık cidden siz yazdıkça aklıma geliyor Big Grin

sakat, maç eksiğinden dolayı oynamayan adamlardan yeni bir 11 kurar Giresunspor B takımı diye ligde mücadele ederiz o kadar yani

Kaleci

Kağan - Mahmut- Ferhat- Çağlar

-------------------Renan-----------------------
Ozancan ------------------Traore

Sercan---------------------------Adama Ba
----------------------Skrbic-----------------------

+Sonradan taze kan Ergin Keleş

Kaleci hariç kadro full. Sadece ortasaha biraz yumuşak oldu. Big Grin
Tamam bunların bazıları sezonu kapadı, lisansı yokta kaç kişi var hepsi kayıplarda.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-02-2019, 00:56,
Düşmek koymazda bi bu yavşklardan sonra yine takip ederiz etmeye samsun ve de eskişehirli yaşklar sağda solda yazıyorlar canımı sıkıyor şrfsizler şu maçın başlığını açtığımda yazdığım tanıtımda bir oyuncuları var oltan tutalım beraberlik alalım en kötü yazmışım bunu ben benken gördüm de hoca bilmem ne göremediyse anası s2m bedava çalışırım bu takımda. Haftaya altay pixao kim tutacak ben bu kadar cenabet bir oyuncu grubu görmedim bir okkalı tesis ziyareti şart oğlu şart.
Başkentten !
Reply
18-02-2019, 01:53,
Abi bu Afyon bu oyunla kimseyi yenemezdi ama biz ne boktan bir takimiz ki heo kaybeden biz oluyoruz
Reply
18-02-2019, 02:57,
Yazılacak çok şeu varda işte insan bekleyeyim diyor sakinleseyim diyor
Reply
18-02-2019, 05:42,
Gelen geçen herkesin yendiği, Elazığ'ın bile 4 attığı Afyon'a sen eğer iki maçta 6 puan veriyorsan düşmeyi fazlasıyla hak ediyorsun demektir. Söylenecek, yazacak bir şey yok. Ligde kalsak bile kendi çabamızla değil, el s2yle olacak. Yemişim öyle ligde kalmayı ben.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)