25.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ 3 - 1 Boluspor
09-03-2019, 20:17,
RE: 25.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ 3 - 1 Boluspor
Eskişehirspor 'u neden es geçiyorsunuz ki?
İstanbulspor ve Eskişehirspor en büyük adaylar bence...

Sizce?
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
09-03-2019, 20:27,
10 puan bizi ligde bırakır. İstanbul 3 Karabük 3 Balıkesir 1, + bir galibiyet
Reply
09-03-2019, 20:47, (This post was last modified: 09-03-2019, 20:49 by ArmanınPeşinde.)
http://www.spor28.com/Afferin-cocuklar,13434h.aspx
http://www.spor28.com/Iki-hafta-evvel-ku...3431h.aspx

Bakın şunlara. Bakın da omurgasızlık görün. Haftalardır galibiyet beklemişler taraftara yüklenmek için. Siz önce mesleğinizin; para kazandığınız, çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını sağladığınız mecranın hakkını verin. Ondan sonra taraftara laf söyleme hakkınız doğar belki. Birbirinin tekrarı, kopyala-yapıştır 3 cümlelik haberler sunuyorsunuz önümüze. Hepsi de yönetimin yaptığı açıklamalar zaten. Şimdi biri çıkar yine köşe yazısı yazar yazım hatalarıyla dolu. "Çok biliyorsanız buyurun gelin siz yapın." diye. Adım kadar eminim sizden daha iyi yaparım sizin işinizi. Her haberinizde en az 3-4 tane yazım hatası var. Bu ne yüzsüzlüktür. Neymiş efendim Giresunlular maça ilgi göstermemişmiş. Göstermez tabi, sizin gibi heriflerin bulunduğu camiaya ilgi gösterse suçludur asıl.
Reply
09-03-2019, 22:05,
Afferin ne
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
09-03-2019, 23:02,
Bu haftaki oyunu istanbula karşı oynarsak maalesef üç farklı yeniliriz on kişi kalmış takımdan beş dakika baskı yiyip golü görüyoruz maalesef çok basit gol yiyoruz takımda pas hatası ve üç pas yapamama hastalığı var istanbul ve balıkesir maçından sonra zorlu bir seriye giriyoruz bunlar olumsuz taraflar be kadar kötü oynasakda eldeki hocaya ve topculara güvenip destek verip bu takımı ligde tutmalıyız yoksa sonumuz 3 lig gibi maalesef ligin en kötü futbolunu oynayan takımlardan biriyiz şans bizden yana olsun rakip tek kale oynasın mühim değil yeterki iki üç maç daha kazanalım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
09-03-2019, 23:37,
Yalama basın görevini yapıyor attıkları başlıklara bak az, ulan bu takımı 25 hafta .oka sokan kim benmiym atacak tabi öyle 300binler 500 binler kazanıpta .öt göbek bağlamak utanmazlık değil haftalarca bu taraftarı yerin dibine sokmak utanmazlık değil neymiş geçen hafta küfür yiyen topçu ipten almış, 1 maçla bahar gelmiyor istanbul ve de balkes deplasmanından sonra yazarım ben adama bu takımı bu sene ligde tutsunlar sonra s2tirolsun gitsinler topyekün ....
Başkentten !
Reply
10-03-2019, 00:15,
Giresun basınını hala takip edenler var demek ki Big Grin Geçiniz

Hala 1 numaralı düşme adayıyız. Afyon direnç koydu geçen hafta Gençlerbirliği'nden puan aldılar, Eskişehir'in de düşeceğini sanmıyorum geriye İstanbul ve biz kaldık... Haftaya da yine onlarla final maçına çıkacağız, bugün ki oyun ama bana hiç ümit vermedi. Bitik ve 10 kişi kalmış Bolu karşısında bir tane organize atak yapamadık, doğru düzgün baskı kuramadık, Reis'in eskaza uzaktan attığı gollerle aldık. Buna karşın Bolu oyunun bir bölümünde bize baskı kurdu. Batuhan Altıntaş denen özürlü futbolcuları olmasa (ki bu adam hala nasıl oynuyor lan) puan da alabilirlerdi.

Bu yüzdendir ki takıma karşı hala daha mesafeli duruyorum bakalım haftaya İstanbul maçı yine kritik bir maç ve bizim kanımızda kritik maçları kazanamamak var.
Reply
10-03-2019, 14:15,
Eskisehir 2 0 maglup ve fiksturlerine baktım bayağı zorlu onlarda gidebilir
Derelili çotanak
Reply
10-03-2019, 15:07,
Es es yenildi. Afyonun da Eskişehirin de fikstür zor. Biraz akıllı davranıp bu ligde kalabiliriz. İçeride köpek gibi saldırıp dışarıda 11 kişi defans yapacaksın. 10 puanla ligde kalırız.
Reply
10-03-2019, 15:44,
Herkes kadar ligde kalma ve düşme ihtimalimiz var

Afyon, İstanbul ya da şişirilen Es Es bizden çok iyi durumda değiller, biraz kıpırdamamız lazım sadece
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)