2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
23-07-2019, 22:15,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Çubuklu forma güzel olmuş kombine olayına gelince hep söyledik passo lig olayından dolayı sıkıntı oluyor bizim millet alışmış kağıt bilete iyi pazarlama stratejisi geliştirmeli.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
23-07-2019, 23:47,
Beyler nolursa olsun beğeniriz beğenmeyiz kadroyu ama bu takım nolursa olsun bizim takımımız bizim memleketimiz. Herkes gider altında biz kalırız. Herkes gider biz kalırız herkes gider cefasını biz çekeriz. Nolursa olsun destek olalım. Kombine olur, forma olur, tshirt olur mümkün olduğu kadar destek olalım. Eğer karşılığını alamazsak yine burdan eleştiririz. Ama asla vazgeçmeyiz. Çünkü biz Giresunluyuz. Biz Giresunsporluyuz.
Reply
23-07-2019, 23:56,
NNasıl olur bilmiyorum ama bizim kirsalda yaşayan seyircinin stada çekilmesi lazım. Köylerden gelen insanlar kale arkasında yekun oluşturuyordu .Artık onlar stada gelmeyince kale arkasının 3 te 1 i bile dolmuyor en kritik maçta . Bu takım 10 sene önce kümeye oynarken dolan yerin bugün veya dun play off oynarken dolmamasinin başka izahı yok .

Findiktan sonra çıkıp gerekirse Köy Köy , kahve kahve kombine satmak lazım .Adam her maç bilet almaya çalışmayacak . Elindeki kart ile gelecek her maç stada girebilecek . Yoksa sene boyu kafada gitsekde dolmaz o stad .

Kumyali ve Yenimahhalleninde bir arada olmayı öğrenmesi lazım ama o mümkün gözükmüyor . 10 senede taraftar olarak çok geriye gittik. 10 sene önceki Rizeye döndük . Artık şehir ve kırsal takımla kaynaşmalı . Eskiden Goreleliler bile o mesafeden her maca gelirdi . Onlarda gelmiyor mesela .

Yoksa boş tribünlere şampiyonluğa da oynasan takım tam motive olamaz . En son şampiyon olduğumuzda maç kazandıkça stad doldu ,stad doldukca takım motive oldu. En sonunda muhteşem bir dönüşle şampiyon olundu .
Reply
24-07-2019, 14:34, (This post was last modified: 24-07-2019, 14:34 by cotanak88.)
Bütün taraftar grupları bir araya gelip birleştiğini ilan etmediği sürece o stada kimse gelmez geçmişte ne yaşandıysa yaşandı artık biz tribünlerde 2 ayrı ses istemiyoruz 1.lige çıktığımız ilk sezon ki ruhu geri istiyoruz. Bursadaki final maçındaki çoşkuyu heyecanı hissetmek istiyoruz.Bu iş sadace iyi futbolcuyla olmuyor,şehir olarak o futbolculara şampiyonluk istediğimizi hisstettirmemiz lazım.
Reply
24-07-2019, 23:24,
Bugün yapılan açıklamalarda başkan yayın geliri olarak alınacak ciddi paralardan bahsetti, 13 milyon totalde, bu seneki harcanan para 19 milyon, çok açılmadık bence erkan hocanın parasını lokman çağırıcı ödemiş o da iyi, bu sene 3-5 milyonluk katkı taraftardan olmalı herkes üzerine düşeni yapsın az çok ilk 3 maçı alalım stad fullenir..
Başkentten !
Reply
25-07-2019, 00:48,
Giresunspor başkanlarının sosyal medya takıntısını anlayamıyorum, eleştiriye hiç tahammulleri yok yahu bu ülkede eleştiri almayan tek bir başkan gösteremezsiniz ki zaten, neyin tatavası bu bilemiyorum

Hem kumyali hem de yeni mahalle kendi başlarına çok bir anlam ifade etmiyor, geçmişte ne yaşandı tam detaylı bilmiyorum ama eğer herkesin gerçek amacı Giresunspor işe Maraton orta da birleşmek lazım
Reply
25-07-2019, 01:27,
(25-07-2019, 00:48)genoa28 Wrote: Giresunspor başkanlarının sosyal medya takıntısını anlayamıyorum, eleştiriye hiç tahammulleri yok yahu bu ülkede eleştiri almayan tek bir başkan gösteremezsiniz ki zaten, neyin tatavası bu bilemiyorum

Hem kumyali hem de yeni mahalle kendi başlarına çok bir anlam ifade etmiyor, geçmişte ne yaşandı tam detaylı bilmiyorum ama eğer herkesin gerçek amacı Giresunspor işe Maraton orta da birleşmek lazım

Sosyal medya takıntısından ziyade adamı gecenin bi köründe arayıp senle alakalı yazmıyacağımda yazmamı sağlıyorlar diyor ben reddedince yeniden yazmaya başlıyor hesaplar dedi. yine burda da bahsi geçen garanti para kim rekabet edecek diye bi haber üzerine malum şahıs yapmştı benim öyle bir söylemim yok sadece yabancılar garanti paraya geldi diğerleri taksitli dedi.  

Tribünlerin birleşme ihtimali yok.
Başkentten !
Reply
25-07-2019, 10:55,
Bu stadın dış cephesini kim seçti allah aşkına pembe resmen. Bir de boyanması mümkün değilmiş. Şaka gibi iş yapıyorlar.
Reply
25-07-2019, 12:26, (This post was last modified: 25-07-2019, 12:29 by genoa28.)
(25-07-2019, 01:27)turkuaz_0628 Wrote:
(25-07-2019, 00:48)genoa28 Wrote: Giresunspor başkanlarının sosyal medya takıntısını anlayamıyorum, eleştiriye hiç tahammulleri yok yahu bu ülkede eleştiri almayan tek bir başkan gösteremezsiniz ki zaten, neyin tatavası bu bilemiyorum

Sosyal medya takıntısından ziyade adamı gecenin bi köründe arayıp senle alakalı yazmıyacağımda yazmamı sağlıyorlar diyor ben reddedince yeniden yazmaya başlıyor hesaplar dedi. yine burda da bahsi geçen garanti para kim rekabet edecek diye bi haber üzerine malum şahıs yapmştı benim öyle bir söylemim yok sadece yabancılar garanti paraya geldi diğerleri taksitli dedi.  

Tribünlerin birleşme ihtimali yok.

Engellesin geçsin nedir yani, ya da başkan hakkında yazsın niye takılıyorsun ki sen Giresunspor başkanısın ya da adlı bir durum varsa mahkeme yoluna git, millet neler neler yazıyor sosyal medyada

Bozbağ da böyleydi, sosyal medya da ki 50-100 kışı var birileri tarafından birşeyler yazdırılıyor kafasındaydı, kedisinin normal sartlarda elestiri alamayacağını sanıyordu sanki birilerinin talimat vermesine gerek vardı da

Bozbağ da güç zehirlenmesi vardı çok farklı kafada yaşıyordu

Spor28'e hiç değinmiyorum rezalet durumdalar
Reply
25-07-2019, 13:09,
(25-07-2019, 10:55)Yaglidereli Wrote: Bu stadın dış cephesini kim seçti allah aşkına pembe resmen. Bir de boyanması mümkün değilmiş. Şaka gibi iş yapıyorlar.
projeyi çizenin eline sağlık diyelim sanırım türkiyede ilktir böyle birşey aylardır vinçlerle kaplama yapıyorlar bitmedi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)