7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor
05-10-2019, 18:16,
RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor
Bu eskişehir düşmez. Kaybediyorlar ama mücadele takdirlik. İçeride maç alırlar.
Reply
05-10-2019, 19:25,
Oh be sonunda kazandık. çok ama çok ihtiyacımız vardı ama hele birde lidere karşı kazanmak sanırım kara bulutları tamamen dağıtır. haydi başlayalım artık.
Reply
05-10-2019, 19:40,
araya keşke milli ara girmeseydi bu moralle boluyuda ezer geçerdik şimdi 15 gün daha bekle
Reply
05-10-2019, 19:48,
Ohh be galibiyet varmış
Reply
05-10-2019, 20:34,
yalnız bolu da toparlayabilme ihtimali var. ama yok toparlayamazsa da çok beter olma ihtimali yüksek. osman iyi hocadır ama türkiyede komisyoncu diyince ilk akla gelen marka isimdir.
Reply
05-10-2019, 21:05,
Landel'e çok sövüyordum. Hatta kadroda görünce dedim aha kesin yine aynı şey olacak. Bu maç beni evire çevire kapak etti. İnşallah hep kapak etmeye de devam eder. Son pasları biraz daha iyi verebilse ceza sahasında belki daha farklı bir maç olacaktı.
Murat Akça bir hatası hariç iyiydi. Aynı şekilde Mehmet Güven. Bu adam Osmanlı'da oynadığı topun 3'te birini oynasa orta sahaya sınıf atlatır. Bugün o günlerini hatırlattı.
İki forvet çıkınca Rusescu'dan ilk defa verim aldık. Bu adamın tek başına oynayamayacağını en futbol cahili adam biliyordu. Yalnız Özgürcan ile ikisi olmaz. Sokakbaşımeyhane'nin dediği gibi, Ahmet İlhan düşünülebilir.
Mehmet Taş bugün itibariyle kadro yapmaya başlar gibi görünüyor. İnşallah hep bugün ki gibi devam eder. Hakan Hoca'yı tebrik ediyorum. Geçen haftaki kepazelikten sonra vermiş ayarı.
Reply
05-10-2019, 23:10,
Hakan Kutlu Hocamıza tebrikler geçen hafta nasılki 2 değişiklikte zaman olarak çok iyi oyun okuyarak müdahale ettiyse bu haftada sistem değişip yeniden oyun kurmakta başarılı oldu, tabiki 1 maçla bahar gelmedi ama şu baskı bi kırıldıya o önemli idi bu hafta yönetim bile alıp başını gidebilirdi neyse keyfini çıkarma zamanı, maçı yorumlamak istesek hep aynı şeyleri yazarız landel, adriano süperdi söylemeden geçemicem m.taş hala şüpheliyim ama iyi oyun çıkardı ahmet ilhan ise aynı fikirdeyim bu adama 150 bin daha versinler ek, şöyle bir genç forvet alsak harika olacaktı ama iyi oluruz inş dahada şu milli maç aralarını sevmiyorum bize yaramıyor ama görünen hakan kutlu yatırmaz bu takımı...
Maça gelmeyen taraftarada kimse laf söyleyemez haftalardır bir beklenti var boşa çıkan malum bizim seyirci başarı varsa var gerçi her takımda böyle birkaç takım harici Ülkede yaygın.
Başkentten !
Reply
05-10-2019, 23:59,
Ben genelin aksine iki servisci adamın çift forvet oynamasından memnunum. Evet sürat problemi yaşadığımız yerler oluyor fakat hem kanatları hem de orta sahayı oyuna sokuyorlar. Girdiğimiz pozisyonlarda iyiydi. Yeter ki kanatları oyuna sokup onlara top atsınlar.
Reply
06-10-2019, 04:19,
BEN BU MACTA COK KIZDIGIM LANDEL SAPKA CIKARDIM O NASIL MÜCADELE EDIYOR TOPU KAPMAK ICIN RAKIP OYUNCUNUN ÖNÜNDE YAPTIGI HARAKETLERE BAYILDIM DOGRUSU AMA TAKIM GENELDE IYI IDI TEK BEKLENTIMIN BOSA CIKTIGI KENDI EVLADIMIZ OLAN ÖZGÜR CAN DI BELKI GÜNÜNDE DEGILDI AMA DIYER OYUNCULAR KADAR SAVAS VEREMEDI BU TAKIM BU SEKILDE DEVAM ETSIN BU TAKIM BU LIGDE COK ISLER YAPAR
ARADAN SONRAKI BOLU VE ESKISEKIR MACLARINI ALABILIRSEK TAKIM HAVAYA GIRER
Reply
06-10-2019, 21:31,
Şimdi bi yerde okudum yapılan bir şikayet sonrası kulüpte inceleme başlatıldığı 2 gündür hesapların incelendiğini yazıyor, varmı aslı astarı ?
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)